Basit Şifreleme Programı
-
hocalar ben büyük bi halt ettim tez konusu olarak kriptoloji yapim dedim. Basit birde program yapayım dedim ama becerilerimi oldukça açtı yapmaya yardım edicek birileri varsa çok süper oluryapıcak kişi eğerki ücrette talep ederse gerçketen sorun diil şimdiden teşekkürler.
-
Zor bir şey değildir muhtemelen php felan olsa yardımcı olurdum.
-
kriptografi çalıştım, konu nedir yardımcı olmaya çalışayım ?
-
XCoder bunu yazdı
hocam aes üstüne bi tez yazıyorum ufak biprogram yapim dedim yazdıım metini sezar chipera göre çevirsin sonra sezardan çıkan şfreli metnide normal metine çevirsin böle bişi.
-
jandark06 bunu yazdıXCoder bunu yazdı
hocam aes üstüne bi tez yazıyorum ufak biprogram yapim dedim yazdıım metini sezar chipera göre çevirsin sonra sezardan çıkan şfreli metnide normal metine çevirsin böle bişi.
-
dil falan ne kullanıyorsun ? Metni sezara çevirip geri getirmek kolay da aes nerede olacak bu işte ?
-
XCoder bunu yazdı
dil falan ne kullanıyorsun ? Metni sezara çevirip geri getirmek kolay da aes nerede olacak bu işte ?
hocam aesi sorun diil o kısmı ben etori oalrak hazırlıorum vb olsun diyorum sence ?
-
ben C# kullanmıştım, stringler daha rahat bi de hazır fonksiyonlar da var, arayınca hazır kodlar da var bir sürü
-
XCoder bunu yazdı
ben C# kullanmıştım, stringler daha rahat bi de hazır fonksiyonlar da var, arayınca hazır kodlar da var bir sürü
hocam o zaman C# ta olur.
-
anlamadim simdi sen sezari yazamadin mi ?
hangi bolum ?
edit: hatta burda c++ koduda var;
Homer bunu yazdı
jandark06 bunu yazdıXCoder bunu yazdıkriptografi çalıştım, konu nedir yardımcı olmaya çalışayım ?
garga tarafından 14/Ağu/12 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
jandark06 bunu yazdıXCoder bunu yazdı
hocam o zaman C# ta olur.
AES nere ? Cesar Algoritması nere ?
Madem Tez Konunuz AES ise Cesar ile ne ilgisi var anlamadım..
İkinci bir konu, hazır fonksiyonlarla tez mi yazılır? onu da anlamadım...
Madem hazır fonksiyon kullanılacak.. Delphi de Cesar şifrelemesinin componenti falan vardı..VB ile uğraşana kadar iki tık ile yazarsınız programı...
Benim bildiğim şifreleme algoritmaları C - C++ veya Assembly ile yapılır...
Google da tüm algoritmaların kaynak kodları zaten var..