Basur ( Hemotroid ) Nabacazz Bilmiyoz
-
Hemo troid ne la?
gıçındaki troid bezinde mi bişi var :D
-
kestir kurtul
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
kestir kurtul
-----------------------------Kestirmek son çaredir.kestirmekten başka birsürü tedavi yöntemi vardır.
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------kestir kurtul
arkadan transeksuel :F -
götünden Korkan trene binemez uçaga hiç araba hele hele Olmaz
-
ne yazıkki arkadaşın kasayı doktora aççak :D
-
jayde bunu yazdı:
bi yakınım dediğin sen olmayasın:D?
walla aynısını ben dicektim, yok arkadaş sensindir o:D:D:d -
Dr. House gibi davranmaya başladınız la :)
Şunu ver iyileşirse sorun yok kötüye giderse yeni bi belirti bulmuş oluruz :)) adamın mantığına hastayım :))
-
Clickanddie bunu yazdı:
Arkaaşlar. Bir yakınım bu hastalıktan şikayetçi doktora gitmiyor :S gıçında şişkinlik olduğunu söylüyor kaşıntı ve derin soyulması gibi rhatsızlıkları varmış bunun nedeni ne olabilir bahsur mudur yoks mantar mıdır? yoks başka bi hastalık mıdır? Lütfen Dalga geçmeden smimi bir şekilde cevap verelim arkadaşlar.
-----------------------------bu meret hastalık da hiç insanın kendi başına gelmez :) he bir yakının başına bela olur nedense :D
-
Silent_King bunu yazdı:
dostum söylediklerimi ciddi karsıla;
aynı sorun bendede var utanılacak birsey değil sonucta hastalık...
kıç deliğinin içinden yuvarlakımsı birsey dışarı taşıyorsa özellikle tuvalete çıktığında veya apış areasını gergiye getirdiğinde bilki basur. belirtileri tuvalet yaparken çok acı veriri o dışarı taşan doku yırtılır bazen kanama yapar. kanama yaptığında kabuk bağlar oda kabuk dökülmeye başladığında kıçına batar. iğne batırıyormuş gibi olur çok acı verir. bazı zamanlar tuvalete çıktığında yırtılmaz ama sızlama yapar. parmağını kıçına sokasın gelir. bazı zamanlar kaşıntı ypar. tek çaresi doktora gitmek lakin ben 3 yıldır gitmedim. internetten arastırdım teşhisi koydum. dayanamaz hale gelirsem anca kıçımı doktora gösteririm.
resimlerdeki mor renkli olan doku dışa taşıyo işte sorun onda oluyo o sıçma esnasında yırtılıyo eziliyo kanıyo felan :S
http://www.belirtisi.com/fresim/dosya/1/basur.jpg
burda daha iyi göstermişler sağdaki mor doku
http://i954.photobucket.com/albums/ae23/lekkii2009/hemorrhoid3.jpg
tedavisi var doktora gitsin ben utandığımdan değil huylandığımdan gidemiyorum :S
-----------------------------deniz ne demek doktora gitmiyorum?
manyakmısın deli misin ?
o şişliklere meme adı verıyorlar.
anladıgım kadarıyla suan tek meme var. yarın birgün 2-3 olursa o zaman gorurum senı. pazartesı kalk doktora git.
merhemler var ve ordaki şişliği buyuk olcude sogutuyor (büyümesini engelliyor)
babam 10 yıldır muzdarip.
şunu söyliyim bu hastalıga bır kez yakalandıgınızda yandınız şuana kadar kesin bir tedavisi yok
lazer ameliyat felan olsanızda tekrar yenileme olur.