folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Batak Hileleri...

Batak Hileleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

%3cskamb%3clBatak özellikle öğrenciler arasında oldukça popüler bir oyundur. Şahsen ben kendim de boş zamanlarımı batak oynayarak rezil ederim.
    "Peki bu batakta nasıl hile yaparız?" diyen arkadaşlarımız vardır. Benim sıkça kullandığım bir yöntemi anlatayım sizlere:

Hileyi yapabilmek için kağıt dağıtma sırasının bizde olması gerekiyor. Şimdi diyelim ki kağıtların içinden bi per seçelim masanın altına gizleyelim. Perimiz: Kupa As, Kupa Papaz, Kupa Hatun ve Kupa Junior olsun.
    Bu sıralı per bize geldi mi dehşet avantaj sağlamış oluruz. Şimdi sıra kağıtları dağıtmakta. Burda el çabukluğu çok önemli. Masada bizimle beraber 4 kişi varız. Kağıtları 4-4-4-3,3-3-3-2,3-3-3-2,3-3-3-2 şeklinde dağıtalım. Her dağıtımda son sıradaki eksik kağıtları kendimize alalım.
    Ve elimizde 4 eksik kağıt var. Bu açığı masanın altına gizlediğimiz kupa periyle gidereceğiz :)

İşimiz iyi giderse bi kaç kupa daha gelir ve ihaleyi alıp masadakileri batırabiliriz... Bir kaç yöntem daha var onları sonra yazarım. Şimdilik bu işinizi görsün (:
    Biz burada kupadan seri yaptık. Tabii kağıtları seçmez sizin yaratıcılığınıza kalmış. 4 As'ı çep edebilirsiniz ve ya başka bir şey size kalmış...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    ahah kapşonlu giyip bilekten içeri sokuyordum :D sonra onu farkedip kapşonu çıkarttırmışlardı bu sefer bacaklarımın arasına saklıyordum :p

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek
    Hocam 3 kişi masanın altına kağıtları sakladığını görmüyorlarsa, bence oynadığın kişileri kağıt çalmadanda yenebiliceğin kanısındayım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

batakta iddialıyımdır (eşli ihale) ama hileye kesinlikle karşıyım...

şu ana kadar bana oha dedirten tek hile de ayazın (hokkabaz) bama full maça serisi vermesiydi O.o

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

batakta iddialıyımdır (eşli ihale) ama hileye kesinlikle karşıyım...

şu ana kadar bana oha dedirten tek hile de ayazın (hokkabaz) bama full maça serisi vermesiydi O.o

o şahsiyet ben oluyorum (= sen gel eline daha neler vericem..

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bu hile değil ki kağıt çalma: )

Daha orjinal birşeyleri olan varsa paylaşsın genelde vizelere finallere filan hep batakla çalışıyoruz biz:D 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

bu hile değil ki kağıt çalma: )

Daha orjinal birşeyleri olan varsa paylaşsın genelde vizelere finallere filan hep batakla çalışıyoruz biz:D 

Ben kağıtları dağıtırken en üste asları koyuyorum, sonra kağıdı kestirdikten sonra dağıtmaya başlıyorum ama kestiği kağıtlar masanın üstünde duruyor, sıra bana gelince kestiği kağıtları elimdeki kağıtların üstüne koyuyorum  ve asları kendime almış oluyorum, umarım anlamışsındır...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bu daha güzelmiş hocam. Hokkabaz senden de bir numara bekliyoruz: )

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

ben dağıtırken karıştırıyorum ya, güzel bi kağıt gelince onu elime gizliyorum.

karıştırırken en üstten veya alttan alıyorum kartı.

elimi biraz kıvırınca orda kalıyor kart zaten. farkettirmemek önemli.

sonra desteyi kestiriyorum elimdeki kart aynen en alta. sonra dağıtınca en son kart bana kalıyor zaten.

uzun süre farkettirmeden yapmayı becerdim profesyonel arkadaşlar arasında.

tabi daha ilk öğrendiğim hafta içinde böyle bir hile düşünüp uygulamak benim kişiliğim hakkında ne söyler bilemem xD

not : hokkabaz senden kaç kere hile istedim söylemedim acısını çıkartıcam =P

edit : üste şunu alta bunu koyuyorum gibi şeyler anca ilk elde ve kartlar sizinse işe yarar. kahvede yapamazsınız, başkasının destesini önünüze koyarlar yapamazsınız. bi el döner tekrar sıra size gelir yine yapamazsınız. onun için hiç girmedim onlara ki adım hileciye çıkmasın. hep yukardakini yaptım =)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

kartlarda hile bilmem ama

bi hile var herkes bilir bunu

ihaleli karsılıklı oyunda eger eli biz aldıysak karsı taraf eli yere acıyo bunu herkes biliyo tabi şimdi:

diyelim kupa dan bi örnek vericem

kupa beyi (as) elimizde , kupa kızı karsıda yerde  ve papaz sagımızdaki arkadasımızda

blöf yaparak bu kıza iş yaptırmayı cok seviyorum bu blöf işinde uzmanım şöyle

elimizdeki beyi (as) belli ettirmeden ufak bi kagıt oynayarak karsıdakı kıza iş yaptırabiliriz tabi birazda blöf ve mimikler önemli :D

sagımızdakı arkadas papazı yenmesin diye atmayacaktır ve bizim kız iş yapacaktır :D

bayılıyorum buna yaaa her zaman yedirtiyorum

Telegram @WVesselam
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

:) benim yöntem :)

Bir el oynandı bitti kağıtları elinize alın :) herkesin kağıtlarını dikkatlice izleyin kim ne aldı en yüksek alan kişiler As larla alan kişileri takip edin kozlarla çakanları değil :)

Eşli oyunda bu geçerkidir :) sonra sıra size geldi dağatmak için en yüksek alanı üst sonra aşşa doğru diğerlerinide alın genellikle sıralı olurlar yani aynı renk sonuçda :)

daha sonra kağıtları karıştırmayın iç içe sokmayın keser gibi kesin öle koyun..

Sonra koltuk altının nasıl kağıtları kesitiğinide iyice inceleyin zaten bu oyun hep bilindik kişilerle oynanır poker değilki .

ortadan mı kesiyo diyelim siz ona göre karıştırın elinizdekağıtlar ii olan kağıtları ortaya doğru ayarlayın ve

Önemli olan nokta 3 5 5 dağatın :) eşinizede size de gelir ben çok çizdim olay kafa patlatmak ve kağıtları ii izlemek kim

neyle neyi aldı bilmek ve dikkat çekmeden karıştırmak

not Eşli ihalede :) geçerlidir diğerinde hep kaybettim ehehhehe :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 44184 Toplam Mesaj: 25