Bateri Alıcam=?
-
Beyler Ben Bateri Almayı Düşünüyorum.
Ancak 2.el Alıcam Yeni Başladıgım İçin Basit Bişey Olması Gerekiyor.
Yardımcı Olurmusunuz?

-
ne tür müzik yapacaksın.ortam şartların neler,evde mi çalışacaksın,stüdyoda mı,ne kadarlık bişey istiyosun bunları sölersen yardımcı olabilirim.
-
yuhahahaha hic gülesim yoktu
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kendi nickine bakıp bolca gülebilirsin.maksat laf atmak olsun diye konuşma
-
Rock,Evde Çalıcam Ve 400 milyonu gecmezse guzel olur =)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------kendi nickine bakıp bolca gülebilirsin.maksat laf atmak olsun diye konuşma
Ücüncüye b*k yemek düser diye bir laf var. Kendi isine bak sen. Hem neye güldügümü bilmiyorsun. -
Hatiralar-Susmaz bende pek komik bisi goremedim
-
elimde cok az kullanılmış,5-6 defa, ped var(ayaklığıyla birlikte)...ped ne olaki dersen,ev gbi ortamda sessiz calışmak icin üretilmiş ozel bir kaucuk..."rahatlıkla" sektirme yapabilecegin fakat bunun yanında cok az ses cıkaran alet kendisi...evde calısmak istiorsan bence ideal...eğer talipliysen bir görüşelim...ben jokerstore (taksim) den 60 a almıştım ayaklıgıyla birlikte..40 a bırakayım istersen?(ped+ayaklık)
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------Beyler Ben Bateri Almayı Düşünüyorum.
Ancak 2.el Alıcam Yeni Başladıgım İçin Basit Bişey Olması Gerekiyor.
Yardımcı Olurmusunuz?

-----------------------------kardeş sana tavsiyem almışken 1 kere al iisini al tabe ewde çalıcam dersen arkadaş yazmış satıcakmış ole bişi all derim ama yok ben ewde bole ses çıksın önemli değil diossan ii sini all bi kere all sonra değiştirmeye kalktığında baya zorlar seni....
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
Ücüncüye b*k yemek düser diye bir laf var. Kendi isine bak sen. Hem neye güldügümü bilmiyorsun.
harbiden yazık.17 yaşında gelip 0-3 yaş çocuklarının kullandığı cümleler kullanmak .tabi IQ ile alakalı bi durum diye düşünüyorum : ) .kaldı ki kimseyle maytap geçmeye hakkın yok zaten istesen de edemezsin ama nedenini söylemicem : ) . bundan sonra mesaj da yazmıcam sana takıl kendi halinde forumda gıda malzemesi olarak -
dayı alkaline li yada şarj olanlardan al :))