Battlefield 4 Türkçe Olsun
-
sırf multisi için bf3 ün orjinalini aldım dlc lere para saydım o kadar fln verdiğin paraya değiyor bide türkçe desteği olursa tadından yenmez ki o kadarda pahalı değil amk. gerçi 3cıkalı baya bi zaman oldu 30lira fln şuan key ler.
-
up
-
bir imzada benden
-
Andrei bunu yazdı
Crytek, Electronic Arts'ın yan kurulusu degil, tamamen bagımsız bir sirket. EA ile anlasmaları var, dagıtıcılıgını bu zamana kadar hep onlar üstlendi.
ve evet, firma Türk degil, kurucuları Türk. sosyal medya ve Türk oyun dergilerinin / forumlarının da bu satısın artmasında payları büyüktür.
Yanlış biliyor olabilirim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Yine de, Türkçe dil desteği verilen oyunların orjinallerine yönelerek, daha fazla oyuna Türkçe dil desteği sağlamak sonuçta bizim elimizde.
-
Türkiye'deki bedavacı korsan mantığıyla adamların Türkçe çıkartacağını sanmıyorum.Adamlar Türkiye pazarından ne kazanıyor ki bizim için çalışsınla ? Farkındaysanz çoğu programın kurulum ekranında dil seçeneklerinde İngilizce-Fransızca-Almanca yer alır.Peki niye, cevap vereyim adamlar 3-5 kuruşun hesabını yapmayıp bastırıyorlar parayı alıyorlar orjinali.Yiyorsa almasınlar korsan içerik hapis cezası var.
-
Citizen bunu yazdı
Türkiye'deki bedavacı korsan mantığıyla adamların Türkçe çıkartacağını sanmıyorum.Adamlar Türkiye pazarından ne kazanıyor ki bizim için çalışsınla ? Farkındaysanz çoğu programın kurulum ekranında dil seçeneklerinde İngilizce-Fransızca-Almanca yer alır.Peki niye, cevap vereyim adamlar 3-5 kuruşun hesabını yapmayıp bastırıyorlar parayı alıyorlar orjinali.Yiyorsa almasınlar korsan içerik hapis cezası var.
Götü kıytırık ülkelerin bille var o dil seçeneklerinde ama bizim yok neden çünkü biz bedavacıyız :)
-
Ka1nsha bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Götü kıytırık ülkelerin bille var o dil seçeneklerinde ama bizim yok neden çünkü biz bedavacıyız :)
Aslında ekonomik kıyaslama yapacak olursak, bedavacı olmak zorundayız bir bakıma da. Adamlar geçim derdini aşmışlar. Bugün 16 milyon aile asgari ücretle geçiniyor. Asgari ücretle geçinen bir ailenin çocuğu baba bana 50 dolar ver oyun alacam desin bakalım o evde neler oluyor :D
-
o değilde bf4 ün gameplay i cıkmış baya güzel görünüyor.
-
ugur0 bunu yazdı
o değilde bf4 ün gameplay i cıkmış baya güzel görünüyor.
şu oyun türkçe çıksa, hiç olmadı altyazılı olsa fena mı olur
-
Almanya dışındaki ülkelerle Türkiye arasındaki ping problemi düzeltilsin, Türkçe dili eklensin. Bakın o zaman satış oluyor mu olmuyor mu? Şimdi orijinal alsanız ne olacak. Düzgün oynayamadıktan sonra.