folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Battlefield 4 Türkçe Olsun

Battlefield 4 Türkçe Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

sırf multisi için bf3 ün orjinalini aldım dlc lere para saydım o kadar fln verdiğin paraya değiyor bide türkçe desteği olursa tadından yenmez ki o kadarda pahalı değil amk. gerçi 3cıkalı baya bi zaman oldu 30lira fln şuan key ler.

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

up

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bir imzada benden

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

Crytek, Electronic Arts'ın yan kurulusu degil, tamamen bagımsız bir sirket. EA ile anlasmaları var, dagıtıcılıgını bu zamana kadar hep onlar üstlendi.

ve evet, firma Türk degil, kurucuları Türk. sosyal medya ve Türk oyun dergilerinin / forumlarının da bu satısın artmasında payları büyüktür.

Yanlış biliyor olabilirim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Yine de, Türkçe dil desteği verilen oyunların orjinallerine yönelerek, daha fazla oyuna Türkçe dil desteği sağlamak sonuçta bizim elimizde.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkiye'deki bedavacı korsan mantığıyla adamların Türkçe çıkartacağını sanmıyorum.Adamlar Türkiye pazarından ne kazanıyor ki bizim için çalışsınla ? Farkındaysanz çoğu programın kurulum ekranında dil seçeneklerinde İngilizce-Fransızca-Almanca yer alır.Peki niye, cevap vereyim adamlar 3-5 kuruşun hesabını yapmayıp bastırıyorlar parayı alıyorlar orjinali.Yiyorsa almasınlar korsan içerik hapis cezası var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Citizen bunu yazdı

Türkiye'deki bedavacı korsan mantığıyla adamların Türkçe çıkartacağını sanmıyorum.Adamlar Türkiye pazarından ne kazanıyor ki bizim için çalışsınla ? Farkındaysanz çoğu programın kurulum ekranında dil seçeneklerinde İngilizce-Fransızca-Almanca yer alır.Peki niye, cevap vereyim adamlar 3-5 kuruşun hesabını yapmayıp bastırıyorlar parayı alıyorlar orjinali.Yiyorsa almasınlar korsan içerik hapis cezası var.

Götü kıytırık ülkelerin bille var o dil seçeneklerinde ama bizim yok neden çünkü biz bedavacıyız :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Ka1nsha bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Götü kıytırık ülkelerin bille var o dil seçeneklerinde ama bizim yok neden çünkü biz bedavacıyız :) 

Aslında ekonomik kıyaslama yapacak olursak, bedavacı olmak zorundayız bir bakıma da. Adamlar geçim derdini aşmışlar. Bugün 16 milyon aile asgari ücretle geçiniyor. Asgari ücretle geçinen bir ailenin çocuğu baba bana 50 dolar ver oyun alacam desin bakalım o evde neler oluyor :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

o değilde bf4 ün gameplay i cıkmış baya güzel görünüyor.

http://www.battlefield.com/battlefield-4/featured-video

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

o değilde bf4 ün gameplay i cıkmış baya güzel görünüyor.

http://www.battlefield.com/battlefield-4/featured-video

şu oyun türkçe çıksa, hiç olmadı altyazılı olsa fena mı olur

xxx
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Almanya dışındaki ülkelerle Türkiye arasındaki ping problemi düzeltilsin, Türkçe dili eklensin. Bakın o zaman satış oluyor mu olmuyor mu? Şimdi orijinal alsanız ne olacak. Düzgün oynayamadıktan sonra.

Toplam Hit: 3778 Toplam Mesaj: 40