folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bay Pipo Hakkındaki Görüşleriniz?

Bay Pipo Hakkındaki Görüşleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bay pipo diye bir kitap aldım belki aranızda daha önceden okuyanınız olmuştur ben daha yeni haberdar oldum bu kitabın varlığından..merak ettim baktım arakdaşta var bi 50 sayfasını 1 derse okudum baktım sarmaya başladı gittim tanıdık kitapçıdan 10ytl ye aynısını aldım fakat kitapbı biraz daha okuduktan sonra içimi garip düşünceler sarmaya başladı birde sizlere sorım dedim bu kitap ile duyduğunuz paylaşmak istediğiniz şeyler varmı ?

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    uzun zamandır okumak istediğim bir kitap. soner yalcın ın yazdığı kitaplar okunur cünkü arastırmayı bilen insan. başkaları gibi işkembeden sallamıyor.efendi serisinide okumanı tavsiye ederim

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    yanlı oldugunu düşündüğüm bi kitap.. fikir edinmek adına oku ama sakın kayıtsız şartsız kabul etme derim arastır kafana yatarsa etkilenirsin;) ama bakıs acısınıda genişlettiği kanaatindeyim.. belkide ben cahil oldugum bana ole gelmişdir ..

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek

yıllar once okumaya çalışıp bir şekılde sonunu getıremedıgım bır kıtap benim hoşuma gıtmıstı acıkcası

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

ricin bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar bay pipo diye bir kitap aldım belki aranızda daha önceden okuyanınız olmuştur ben daha yeni haberdar oldum bu kitabın varlığından..merak ettim baktım arakdaşta var bi 50 sayfasını 1 derse okudum baktım sarmaya başladı gittim tanıdık kitapçıdan 10ytl ye aynısını aldım fakat kitapbı biraz daha okuduktan sonra içimi garip düşünceler sarmaya başladı birde sizlere sorım dedim bu kitap ile duyduğunuz paylaşmak istediğiniz şeyler varmı ?
    -----------------------------

okudum seneler öncesinde -bi 4 sene- ama inanırmsn hiç bişey hatırlamıyorum e doğal o yaşta ne tutacam aklmda ortaokl sndaym yane .l

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Biraz sipariş kitaba benziyor..

Bir de çok taraflı..

ama okunamaz değil..

Okurken zevk alırsın..

Çok ilginç bilgiler de var yani..

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ewt..hacı okudum...hemde daha ii anlayabilmek icin 2 kere okudum :|

cunku cok fazla kişi,olay var.beni de cok sardı o kitap...

aslinda Soner yalcın'ın butun kitaplari güzel :)

Efendi 1 ve 2'yi de oku :| o zaman görürsün karışık kitabın ne demek olduunu :D

bi de en son "Binbaşı Ersever'in itirafları " diye bi kitabı wardı.onu da okudum :D

Soner Yalcın gercekten ii yazıor..okumanızı tavsiye ederim muridler :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    sonuna kadar okumanı tavsiye ederim gebn 40 ytl ye aldıydım o ayrı tabi :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

2 Gün de bitirdigim kitap... O kadar kaptırdım ki kendimi kız arkadasım postalıyodu beni :)

Gerçekten okuması heyecan verici bi kitap... Her taraf ilişkiler yumagı..

Okurken zevk alırsın ve hayal gücün biraz daha genişler. Yalan - Doğru diye bişi diyemicem fakat okumanı tavsiye ederim.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    hiram abas'ı anlatan mükemmel bir kitapdır. taraflı yada sipariş üstüne yazıldığını düşünenler olabilir onlarında kendi düşünceleridir sonuçda. insanların kafasını kurtlar vadisinden kaldırıpda bu şekilde araştırılarak yazılmış kaynak gösterilen kitapları okumasını öneririm.

hiram abas'ın dediği gibi ; otoriter annelerin çocukları çapkın olurmuş.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    departed
    departed's avatar
    Erkek
    arkadaslar son zamanlarda cıkan yeni bir kitap daha var emekli albay erdal sarı zeybek'in "ihaneti gördüm" adlı eseri önsöz ve içeriğe bi baktım da gercekten okunması gerek bir eser en kısa zamanda temin edicem sizede tavsiye ederim

أرْهَنْ ترِقتل تهربت
Toplam Hit: 6595 Toplam Mesaj: 27