Bay Pipo Hakkındaki Görüşleriniz?
-
arkadaşlar bay pipo diye bir kitap aldım belki aranızda daha önceden okuyanınız olmuştur ben daha yeni haberdar oldum bu kitabın varlığından..merak ettim baktım arakdaşta var bi 50 sayfasını 1 derse okudum baktım sarmaya başladı gittim tanıdık kitapçıdan 10ytl ye aynısını aldım fakat kitapbı biraz daha okuduktan sonra içimi garip düşünceler sarmaya başladı birde sizlere sorım dedim bu kitap ile duyduğunuz paylaşmak istediğiniz şeyler varmı ?
-
uzun zamandır okumak istediğim bir kitap. soner yalcın ın yazdığı kitaplar okunur cünkü arastırmayı bilen insan. başkaları gibi işkembeden sallamıyor.efendi serisinide okumanı tavsiye ederim
-
yanlı oldugunu düşündüğüm bi kitap.. fikir edinmek adına oku ama sakın kayıtsız şartsız kabul etme derim arastır kafana yatarsa etkilenirsin;) ama bakıs acısınıda genişlettiği kanaatindeyim.. belkide ben cahil oldugum bana ole gelmişdir ..
-
yıllar once okumaya çalışıp bir şekılde sonunu getıremedıgım bır kıtap benim hoşuma gıtmıstı acıkcası
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bay pipo diye bir kitap aldım belki aranızda daha önceden okuyanınız olmuştur ben daha yeni haberdar oldum bu kitabın varlığından..merak ettim baktım arakdaşta var bi 50 sayfasını 1 derse okudum baktım sarmaya başladı gittim tanıdık kitapçıdan 10ytl ye aynısını aldım fakat kitapbı biraz daha okuduktan sonra içimi garip düşünceler sarmaya başladı birde sizlere sorım dedim bu kitap ile duyduğunuz paylaşmak istediğiniz şeyler varmı ?
-----------------------------okudum seneler öncesinde -bi 4 sene- ama inanırmsn hiç bişey hatırlamıyorum e doğal o yaşta ne tutacam aklmda ortaokl sndaym yane .l
-
Biraz sipariş kitaba benziyor..
Bir de çok taraflı..
ama okunamaz değil..
Okurken zevk alırsın..
Çok ilginç bilgiler de var yani..
-
Ewt..hacı okudum...hemde daha ii anlayabilmek icin 2 kere okudum :|
cunku cok fazla kişi,olay var.beni de cok sardı o kitap...
aslinda Soner yalcın'ın butun kitaplari güzel :)
Efendi 1 ve 2'yi de oku :| o zaman görürsün karışık kitabın ne demek olduunu :D
bi de en son "Binbaşı Ersever'in itirafları " diye bi kitabı wardı.onu da okudum :D
Soner Yalcın gercekten ii yazıor..okumanızı tavsiye ederim muridler :D
-
sonuna kadar okumanı tavsiye ederim gebn 40 ytl ye aldıydım o ayrı tabi :|
-
2 Gün de bitirdigim kitap... O kadar kaptırdım ki kendimi kız arkadasım postalıyodu beni :)
Gerçekten okuması heyecan verici bi kitap... Her taraf ilişkiler yumagı..
Okurken zevk alırsın ve hayal gücün biraz daha genişler. Yalan - Doğru diye bişi diyemicem fakat okumanı tavsiye ederim.
-
hiram abas'ı anlatan mükemmel bir kitapdır. taraflı yada sipariş üstüne yazıldığını düşünenler olabilir onlarında kendi düşünceleridir sonuçda. insanların kafasını kurtlar vadisinden kaldırıpda bu şekilde araştırılarak yazılmış kaynak gösterilen kitapları okumasını öneririm.
hiram abas'ın dediği gibi ; otoriter annelerin çocukları çapkın olurmuş. -
arkadaslar son zamanlarda cıkan yeni bir kitap daha var emekli albay erdal sarı zeybek'in "ihaneti gördüm" adlı eseri önsöz ve içeriğe bi baktım da gercekten okunması gerek bir eser en kısa zamanda temin edicem sizede tavsiye ederim