Baykal: Sümeyra'nın Laneti
-
-
.
-
ygs götüme girmiş skmişim sümeyranı ya
-
illa bi tartışma istiyosun dime ama seninle değil . bi kerede açtığın konun arkasında durmayı dene.
tartışmayı çıkarıyosun millet birbirene giriyo sen ortadan kayboluyosun harbi ayıp yaptığın
edit : kişisel fikrim adam değilsin sen -
Lan ne tartışması burada bir iddia falan yok ki öylesine dalga bişey keyfinize bakın :)
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
illa bi tartışma istiyosun dime ama seninle değil . bi kerede açtığın konun arkasında durmayı dene.
tartışmayı çıkarıyosun millet birbirene giriyo sen ortadan kayboluyosun harbi ayıp yaptığın
edit : kişisel fikrim adam değilsin sen
-----------------------------birak hocam, deliye hergün bayram
-
Anlamlı olmus bırılerının zoruna gıdecegı yada gıttı barız bellı...
-
cyrpt bunu yazdı:
işte yine başlıyo sadece bu konu için demedim genel olarak söyledim.
kimse yorum yapmamış diye yazdığı şeylere bi bak .
nasıl bi fanteziyse birilerinin tartışması hoşuna gidiyo ....
Demek istediğimi anlamışsındır umarım -
XpertVision bunu yazdı:
ygs götüme girmiş skmişim sümeyranı ya
-----------------------------en azından sana giren bir ygs var bütün kardeşlerim(sende dahil tüm 92liler jenerasyonu) össye girdi ben sınıfta kaldığımdan giremedim ama şunu söyliyeyim hiç okumasam bile ben 91lilerdenüstünün 92li olmayan saçma bulabilir ama 92 liler daha değerli
-
bigpower bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
işte yine başlıyo sadece bu konu için demedim genel olarak söyledim.
kimse yorum yapmamış diye yazdığı şeylere bi bak .
nasıl bi fanteziyse birilerinin tartışması hoşuna gidiyo ....
Demek istediğimi anlamışsındır umarım
-----------------------------Hocam yanlıs anlamada sen nıye ustune alındın :) Sen lafı adama soylemıssın ben lafımı ortaya koyduğu lınkle ılgılı soyledım sanırım bır yanlıs anlasılma var :) Lendı cok kosullandırmıssın bıraz rahat ol...
-
ARKADASLAR SIZLERI SAG DUYUYA DAVET EDIYORUM. Z CHAN DENILEN HERIF BU KONUDA ZATEN BILDIGIMIZ EMELINI ACIKLAMISTIR. ACTIGI KONULARDA MILLETIN BIRBIRINI YEMESI ONUNDA DISARDAN SEYRETMESI KENDISINI TATMIN EDIYORMUS. LUTFEN RICA EDIYORUM BU KONUYA MESAJ YAZMAYALIM. ARTIK INSANLARIN ONUN GALEYANINA GELMEYECEKLERINI TAM OLARAK ANLASIN. RICA EDIYORUM Z CHANLA AYNI DUSUNCELERI PAYLASMAYAN ARKADASLAR BU KONUYA BENDE SONRA MESAJ ATMASIN
NOT: BUYUK HARF TELEFONDAN YAZDIGIM ICINDIR.