folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Baykaldan Kılıçdaroğlu Açıklaması

Baykaldan Kılıçdaroğlu Açıklaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

CHP Lideri Deniz Baykal, seçim sonuçlarını ve Kılıçdaroğlu'nun partideki geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. İştte konuşmasından satırbaşları:

* İstanbul'da büyük bir oy artışı sağlandı. Bu başarı sadece İstanbulla sınırlı değil. Trakya'da da 3 ilde önemli bir başarı sağladık. İzmir'de de aynı. Hemen hemen İzmir'în her yerinde varoşundan, göçmeninden, gecekondusundan aldık. Muazzam bir olay. Aydın'da 14 puan belediyede oy artışı sağladık.

* CHP'nin başarısı bir parti başarısı. Benim demiyorum CHP'nin başarısı diyorum.

* CHP konseptinin ortaya çıkmış olması önemli bir başarıdır. Hamdi Sedefçi bir başka partide olsa o başarı olur muydu? Kemal Kılıçdaroğlu yakışıyor bu partiye.. Kılıçdaroğlu ne diyor, yolsuzluk diyor

* Kılıçdaroğlu açısından beni mutlu eden olay medyanın Kemal Bey'e özel bir ilgi göstermiş olmasıdır. Biz medyayla ilişkisinde sorun olan bir partiyiz. İstanbul'da hem Gürsel Tekin hem de Kılıçdaroğlu medyayı etkileyen, CHP'ye bakış açısını değiştiren bir tarafı var.

* Kemal Bey'in kampanya sonucunda hem İstanbul'da sağlanan kampanya başarısı hem de kişiliği, tepeden bakmayan, sözünün eri, insanları samimi bir sevgiyle kucaklayan yaklaşımı çok sahiplenildi

* Kemal Bey başkan vekilimiz. 3 başkanvekilinden biri. Önümüzdeki dönemde parti olarak üstünde durduğumuz konular var. Bir süre önce tüzük değişikliği yaptık. O tüzük değişikliği partinin yönetim yapısını da etkileyecek. Şu anda özler CHP'de. Yükselen bir güç. CHP ile ilgili herkesin bekleyişi var. Biz de bu ortamı bu şekilde değerlendirelim diye düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konularda adım atacağız. Kılıçdaroğlu bu partinin önemli, başarısını kanıtlamış bir parti yöneticisi olarak CHP'nin kadroları arasında etkin yerini almıştır.

* Kılıçdaroğlu iyi bir genel başkan olabilir
    Bunun kararını verecek olan partidir. Kılıçdareoğlu her yere layık olduğunu düşündüğüm değerli bir arkadaşımdır.Olmaması için neden yoktur

* Siz Kemal Bey'i yeni farkettiniz, ben çok daha önceden farkettim

* Kemal Bey'in özelliklerini ben eskiden beri biliyorum. Sizin daha görmediğiniz Kemal Bey'ler var. Diğer Kemal Beyleri de size göstereceğim.

chpye oy verenler,sanırım baykal için vermiyorlar.baykalın,yerini kılıçdaroğluna bırakması chp yi iktidar yapar mı? 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ulan bitki fizyolojisinden kalktım bir bakayım diye, buradaki konular daha çok kafamı karıştırdı; arkadaş türkiye siyasetinden uzak duracaksın ben onu anladım :P =))

bu arada baykal ın gitmesi demek %10 oranında oy artışı demek...

edit: konuyu okumadım direk ilk cümleden daldım...

edit2: kılıçdaroğlu piyasada yine dürüstlüğünden ödün vermeden durursa belki birşeyler yapabilir, malum laf olsun diye bok atmaya başladı ortalığa; şahsen hafiften gözümden düşüyor...

edit3: burada hiç edit atılmamıştır :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abicim liderlik vasiflari vardir.Gerektiginda lafi koyup oturtacak,sert demecler verebilecektir.Kilicdaroglu mukemmel bir insan ve parti calisanidir ama liderlik vasfi yoktur.Bunu kendisi dillendiriyor zaten.Kilicdaroglu gorev adamidir.Parti icerisinde bulunmus olsaniz lider kadrolari,gorev adamlari,halka ulasacak kadrolar vs bunlar ayri ayri siniflandirilmistir.Kilicdarogluda tam bir gorev adami ve halkla iliskiye gececek bir adamdir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek
    yukarıdaki vasıflar kılıçtaroğlunda olsa bile baykal onu kendi üzerine çıkartmaz çıkmasına müsade etmez.valla ya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

baykal giderse %10 deil %30 oy artışı olur

edit: bende ilk cümleyi okuyup daldım sadece:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    allahımdan tek dileğim var bu chp konusunda. İnşallah chpnin başına kılıçtaroğlu gelir =) baykal daha zeki çünkü.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Abicim liderlik vasiflari vardir.Gerektiginda lafi koyup oturtacak,sert demecler verebilecektir.Kilicdaroglu mukemmel bir insan ve parti calisanidir ama liderlik vasfi yoktur.Bunu kendisi dillendiriyor zaten.Kilicdaroglu gorev adamidir.Parti icerisinde bulunmus olsaniz lider kadrolari,gorev adamlari,halka ulasacak kadrolar vs bunlar ayri ayri siniflandirilmistir.Kilicdarogluda tam bir gorev adami ve halkla iliskiye gececek bir adamdir.

çok doğru diyorsun abi fakat baykaldan yine iyi götürür işi kaanımca :) mesela ben chp ye sırf baykal yüzünden oy vermiyorum ve çoğu kişide bu yüzden vermiyor diye düşünüyorum.Daha kıvrak birisi lazım chp ve mhp nin başına diye düşünüyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

bence bu CHP ninde akp den hiçbir farkı yok.. onlarda başa geçmişler zamanında ne yapmışlar..??

Ataşehiri de akp evlerinizi yıkacak bize oy verin sizin tapularınızı dağıtacağız şerefimizin üzerine yemin ederim.. dediler yoksa alırlardı Altın portakalı.. bakalım wereceklermi milletin tapularını.. Wermezlerse ataşehir o oyları bi tarafına sokar Battal ilgezdinin..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

zamanında büyükerşen dspnin başına gelecekti olmadı.Çok sayın rahşan ecevit siyaseti çok iyi biliyor ya herşeye karıştı.NEyse benim düşüncem şu

Dsp nin başına çok çok çok iyi bir lider bulmak lazım.Cidden liderlik özelliğini taşıyan.Daha sonra büyükerşen, kılıçdaroğlu, karayalçın gibi halkın içinden gelen ve sevilen, siyaseti iyi yapna adamları alacaklar.Her kesime hitap edecek politikalar uygulayacaklar.İşte o zaman on numara olur.

Benim chpye oy vermemdeki sebep ne olabilir ?
    Atatürk'ün düşüncelerini benimsemem, ilkelerinin, düşüncelerinin ve yaptıkların Türkiye için en iyisi olduğuna inanmam.Bu yüzden chpye oy veriridim.Fakat veremiyordum neden mi ? Çünkü chp 2 sene önce boktan bir siyaset izliyordu Atatürk görüşleri ve ilkeleriyle pekte alakalı değildi.Yani işsizlik varken laiklik diyordu.Şimdi düzelmeye başladı.

Eğer bu çizgide giderse ve kılıçdaroğlu gibi bir kaç adamı daha bulup doğuda, kuzeyde de etkinlik sağlarsa eminim yerel seçimlerde başa bile gelebilir.Hemde deniz baykalla.

Deniz baykalı sevmiyorum diyorsunuz.NEden ? ADamın konuşmalarını dinlediniz mi ? Mitinglerde değil, canlı televizyon programlarında.Deniz baykal sözleriyle kendini seçtirebilecek kapasitede.Fakat tek eksik chpnin yanlış politika izlemesiydi.Üzgünüm ki deniz baykalı yıpratma çalışması vardır.Deniz baykal olmasın oyum chpnin diyen bir ton adam var.Neden deniz baykalı sevmiyorsun denildiğinde yapamıyor abi diyor.

Ne yapamıyor ya ? Neyi yapamıyor ? kılıçdaroğlu, karayalçın ı bulan o, bir çok ince adamı partiye alan o.Nasıl yapamıyor ? Senin sevdiğin kılıçdaroğlu onun sayesinde partide.Bu liderliktir.Belki danışmanları zaman zaman saçmalamış olabilir ama chp bu haliyle iyi.Birde karadeniz ve doğuya daha fazla hitap edebilrse, işsizlik sorununu cidden çözücek politikaları üretse tamamdır.

Deniz baykallı bir chp iyidir güzeldir.Propagandalara kapılmayın, deniz baykalı yıpratma çalışmalarınada asla destek vermeyin.Saçmalık.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Ne yapamıyor ya ? Neyi yapamıyor ? kılıçdaroğlu, karayalçın ı bulan o, bir çok ince adamı partiye alan o.

karayalçın için 1-2 sene önce, onun listeleri imralı'dan geliyor diyip, karayalçın'ın pkk'lı olduğunu ima eden ve bu seçimlerde kendisini chp'den aday gösterende o.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

Ne yapamıyor ya ? Neyi yapamıyor ? kılıçdaroğlu, karayalçın ı bulan o, bir çok ince adamı partiye alan o.

karayalçın için 1-2 sene önce, onun listeleri imralı'dan geliyor diyip, karayalçın'ın pkk'lı olduğunu ima eden ve bu seçimlerde kendisini chp'den aday gösterende o.

keşke şu anda baştakilerinde yaptığı en büyük yanlışlar bukadarCIK olabilse.İnsanlar yanlış yapar...Normal.

Tekrar dediğim gibi bir kaç sene önceki chpnin şu anki ile ilgisi yok.Bir kaç sene önce chp özelliklede baykal resmen saçmalıyordu.

Toplam Hit: 2299 Toplam Mesaj: 13