Baymak Kombi E25 Hatası
-
Sabah su ısınıyordu sımdı ısıtmamaya basladı e25 hatası verdi. petekler cayır cayır yanıyor. bu sorunu nasıl cozebilirim ? googleden baktım servısı arayın bırsey arızalanmıstır dıyor. Kombinin garantisi devam edıyor servısı arasam para ısterlermı ? veya ben bu sorunu kendım halledebilirmiyim.
-
h2run bunu yazdı
Sabah su ısınıyordu sımdı ısıtmamaya basladı e25 hatası verdi. petekler cayır cayır yanıyor. bu sorunu nasıl cozebilirim ? googleden baktım servısı arayın bırsey arızalanmıstır dıyor. Kombinin garantisi devam edıyor servısı arasam para ısterlermı ? veya ben bu sorunu kendım halledebilirmiyim.
Kullanma klavuzunun arka sayfasında hata kodları mevcuttur,ordan bak, senin yapacağın birşey yoksa servisi çağır garanti devam ediyorsa para almaz.
-
-
DjBlueMaN bunu yazdıh2run bunu yazdı
Kullanma klavuzunun arka sayfasında hata kodları mevcuttur,ordan bak, senin yapacağın birşey yoksa servisi çağır garanti devam ediyorsa para almaz.
aradım servısı yarın gelecekmıs bakalım
-
eee E25 hatası neymiş ?
-
gelir eve arıza başka birşeyden kaynaklanıyor garanti kapsamında değil derler para isterler hoca
birde gördüğüm kadarıyla fabrikasından servisine işi bilmeyen işten anlamayan tüketiciyi yanlış yönlendiren elemanları var
tavsiyem böyle ingiliz-yahudi işbirlikçi markalarını tercih etmeyin -
Kombinin altında su değeri yazan bir yer var. o kırmızının altındaysa suyu eksilmiştir ufak bir vana var yanında aç su istenilen seviyeye gelsin düzelir. Tecrübe ile sabittir :)
-
evsiz bunu yazdı
Kombinin altında su değeri yazan bir yer var. o kırmızının altındaysa suyu eksilmiştir ufak bir vana var yanında aç su istenilen seviyeye gelsin düzelir. Tecrübe ile sabittir :)
-
E25 pompa hatası. Mutlaka servis çağırmanız gerekir Pompa uzun süre kullanılmadığı zamanlarda böyle saçma sapan donmalar yapıyor bizim kombide olduğu için biliyorum yoksa Baymak çalışanı falan değilim :) Servis gelecek pompa var aşağıda onu gevşetip suyu çıkartacak sonra yine birkaç hamle yapacak beş dakikalık işti bizimki.
-
5 dk lık iş ise niye servis çağırmak gerekiyor anlamadım. Bizim kombide aynı arızayı veriyor servis çağırmadan hallediyorum. iki parmağımız ile bir su vanasını açamayacaksak işimiz zor
-
evsiz bunu yazdı
5 dk lık iş ise niye servis çağırmak gerekiyor anlamadım. Bizim kombide aynı arızayı veriyor servis çağırmadan hallediyorum. iki parmağımız ile bir su vanasını açamayacaksak işimiz zor
Doğrudur. Ben elimde kalma ihtimaline karşı çağırırım garanti'den düşüyor falan sıkıntı.