folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Baymak Kombi E25 Hatası

Baymak Kombi E25 Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sabah su ısınıyordu sımdı ısıtmamaya basladı e25 hatası verdi. petekler cayır cayır yanıyor. bu sorunu nasıl cozebilirim ? googleden baktım servısı arayın bırsey arızalanmıstır dıyor. Kombinin garantisi devam edıyor servısı arasam para ısterlermı ? veya ben bu sorunu kendım halledebilirmiyim.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Sabah su ısınıyordu sımdı ısıtmamaya basladı e25 hatası verdi. petekler cayır cayır yanıyor. bu sorunu nasıl cozebilirim ? googleden baktım servısı arayın bırsey arızalanmıstır dıyor. Kombinin garantisi devam edıyor servısı arasam para ısterlermı ? veya ben bu sorunu kendım halledebilirmiyim.

Kullanma klavuzunun arka sayfasında hata kodları mevcuttur,ordan bak, senin yapacağın birşey yoksa servisi çağır garanti devam ediyorsa para almaz.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_5819445/mpage_2/tm.htm

Bu konuyu incele çözen olmuş üstat,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

Kullanma klavuzunun arka sayfasında hata kodları mevcuttur,ordan bak, senin yapacağın birşey yoksa servisi çağır garanti devam ediyorsa para almaz.

aradım servısı yarın gelecekmıs bakalım

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

eee E25 hatası neymiş ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

gelir eve arıza başka birşeyden kaynaklanıyor garanti kapsamında değil derler para isterler hoca

birde gördüğüm kadarıyla fabrikasından servisine işi bilmeyen işten anlamayan tüketiciyi yanlış yönlendiren elemanları var

tavsiyem böyle ingiliz-yahudi işbirlikçi markalarını tercih etmeyin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Kombinin altında su değeri yazan bir yer var. o kırmızının altındaysa suyu eksilmiştir ufak bir vana var yanında aç su istenilen seviyeye gelsin düzelir. Tecrübe ile sabittir :)

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

Kombinin altında su değeri yazan bir yer var. o kırmızının altındaysa suyu eksilmiştir ufak bir vana var yanında aç su istenilen seviyeye gelsin düzelir. Tecrübe ile sabittir :)

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

E25 pompa hatası. Mutlaka servis çağırmanız gerekir Pompa uzun süre kullanılmadığı zamanlarda böyle saçma sapan donmalar yapıyor bizim kombide olduğu için biliyorum yoksa Baymak çalışanı falan değilim :) Servis gelecek pompa var aşağıda onu gevşetip suyu çıkartacak sonra yine birkaç hamle yapacak beş dakikalık işti bizimki.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

5 dk lık iş ise niye servis çağırmak gerekiyor anlamadım. Bizim kombide aynı arızayı veriyor servis çağırmadan hallediyorum. iki parmağımız ile bir su vanasını açamayacaksak işimiz zor

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

5 dk lık iş ise niye servis çağırmak gerekiyor anlamadım. Bizim kombide aynı arızayı veriyor servis çağırmadan hallediyorum. iki parmağımız ile bir su vanasını açamayacaksak işimiz zor

Doğrudur. Ben elimde kalma ihtimaline karşı çağırırım garanti'den düşüyor falan sıkıntı. 

Toplam Hit: 2467 Toplam Mesaj: 14