Bayrak Böle Asılır.. Özel Harekat İçerir.
-
RockZs bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
Özel harekatçı arkadaşlar ayıp etmişler gerçekten bayrağı asarken RockZs sormaları,öğrenmeleri gerekirdi.Onun beğendiği ve istedği şekilde olmalıydı.
yok hocam estağfirullah, hiç anlamam bu işlerden, o adamları da anlıyorum, hak veriyorum, söyledikleri şeyler de güzel yani ne desin ateş ederken Mustafa Kemal'in Askerleriyiz mi desin.. olayda bence bi' sıkıntı yok, mühür kimdeyse süleyman odur.
sevgiler.
aga videoyu izleyip gaza gelmedim,yorumlarda haklı olduğnz noktalar varda yav o anlık duygularını yansıtmışlar yani ezmenize de gerek yok yani o manada, uzatmıyımda fazla.
-
Kendi ülkesinde bayrak çekip tekbir getiren başka ırk varmıdır acaba..
Düştüğümüz hallere bak..
-
RockZs bunu yazdı
- kendi ülkenin sınırları içinde, zaten kendine ait olan bir devlet binasına kendi bayrağını -tekrar- astın diye sevinç gösterisi yapmak ayıptır. marifet mesela süleyman şah'daki bayrağı indirtmemektir. o zaman istersen top atışı yap helal olsun..
- şu davranış şekli o bayrak indiren götü boklularla kendini aynı seviyeye koyman demektir. güç gösterisi yapacaksan, gider düşmanın ebesini sikersin, sonra 'buyur siktim bilader, bi durum mu vardı?' dersin.. sağlık ocağı bahçesinde havaya saydırmaktan daha etkilidir.
- amerikan ya da rus ordusunda böyle bir tavır görebilir misin? "our god is the greatest! hell yeah!" takır takır takır!... gavurun silahıyla saydırıyorsun, senin allahın daha ekber oluyor..
ekşi'de gördüm de, yazmaya üşendiklerimi adam yazmış.
Olay budur.
-
Rey'iz kusura bakma da Kaya'nın alıntıladıgına bire bir katılıyorum. Sınır içindeki bi olaya bu kadar sevineceksek.. puuu bize..
Hatta Tüüüüüüüüü.,..
RitmFarbRacourci tarafından 20/Ağu/15 12:46 tarihinde düzenlenmiştir -
RockZs bunu yazdı
- kendi ülkenin sınırları içinde, zaten kendine ait olan bir devlet binasına kendi bayrağını -tekrar- astın diye sevinç gösterisi yapmak ayıptır. marifet mesela süleyman şah'daki bayrağı indirtmemektir. o zaman istersen top atışı yap helal olsun..
- şu davranış şekli o bayrak indiren götü boklularla kendini aynı seviyeye koyman demektir. güç gösterisi yapacaksan, gider düşmanın ebesini sikersin, sonra 'buyur siktim bilader, bi durum mu vardı?' dersin.. sağlık ocağı bahçesinde havaya saydırmaktan daha etkilidir.
- amerikan ya da rus ordusunda böyle bir tavır görebilir misin? "our god is the greatest! hell yeah!" takır takır takır!... gavurun silahıyla saydırıyorsun, senin allahın daha ekber oluyor..
-
ReyiZ bunu yazdıRockZs bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
Özel harekatçı arkadaşlar ayıp etmişler gerçekten bayrağı asarken RockZs sormaları,öğrenmeleri gerekirdi.Onun beğendiği ve istedği şekilde olmalıydı.
yok hocam estağfirullah, hiç anlamam bu işlerden, o adamları da anlıyorum, hak veriyorum, söyledikleri şeyler de güzel yani ne desin ateş ederken Mustafa Kemal'in Askerleriyiz mi desin.. olayda bence bi' sıkıntı yok, mühür kimdeyse süleyman odur.
sevgiler.
aga videoyu izleyip gaza gelmedim,yorumlarda haklı olduğnz noktalar varda yav o anlık duygularını yansıtmışlar yani ezmenize de gerek yok yani o manada, uzatmıyımda fazla.
haklısın hocam bazen provokatif algılanabiliyor, dikkat etmek lazım aslında.
yani oradaki ortamı göz önüne aldığımızda zaten adamlar (polizei) az bile yapıyor, eminim çok sabrettikleri anlar oluyordur (ki polislik/askerlik bence bunu gerektirir çoğu zaman, yanlış anlaşılmasın).
-
RockZs bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=FhehPRPmXDk böyle değil mi :D
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı
O videodaki tekbir olmasa şuan videoya yorum bombardımanı yağardı ama işte o işi bozuyor birileri için.
tekbir var diye yorum alıyor şu an :)
-
Bak kardeşim Gezi direnişi neden güzeldi ? Orda bütün millet bir teröre ayaklandı değil mi ? Devlet terörü. Ama sadece devlet terörü değil örgüt terörüne de karşı olursan, aynı samimiyetle bütün silahların karşısında durursan inandırıcı olursun. Demirtaş'ı anlayabilmek gerçekten ayrı bir meziyet. Senin dilinden barış eksik olmayacak öte yandan eli silahlı illegal bir örgüte sesini çıkaramayacaksın. Yok ya ?! Sonra da kalkıp bu örgütün sözcülüğünü yapan parti ile mhp nin koalisyon kurmasını bekleyeceksin? Bugün nasıl tayyipin anayasayı tanımayıp fiili başkanlığını işan etmesine baş kaldırıyorsak, aynı şekilde 3-5 itin de aynı yolla özerklik ilan etmesine de baş kaldırmamız lazım. Adalet herkese lazım. Barış herkese lazım. Ama akp yaparken ses çıkarıp hdp yaparken susmak akla ziyan bir durumdur kardeşim.
Şu an ortada bir örgüt terörü var. Gezi'de nasıl yanlışlar olduğu halde bu desteklendiyse, şu anda da böyle şeyler yüzünden bu adamlar itin götüne sokulmamalı. Orada ne olursa olsun, bu özerklik safsatalarına bir karşı duruş var.
-
RockZs bunu yazdı
olması gerekenleri özetlemiş mürid