Bayramda Yapacak Hiç Bi İşim Yok Dışarı Çıkacak Bir Arkadaşım Bile Yok
-
memlekete gitmesen bende aynı durumdaydım, tek dostum bilgisayarım, reel arkadaşlıklar yalan olmuş
-
Ders çalış sittir et kimse aramazsa aramasın, Lombak, lemanyak, çizgiroman falan stokla, 5-10 kutu meyva suyu al (amerikan malı olmasın ;) ohhhh taşşak kebabı yap.
Ama şunuda yap, 100 kontür al tel. listendeki herkese bayram mesajı çek, çoğu cevap bile vermeyecektir ama olsun sen elinden geleni yapmışsındır, sonra yumul çizgiromanlara.
-
hocam bende aynen böyle bilgisayardan başka hiç birşey yok:Dama süper bir dostum bilgisayarım:S
-
bizim kaderimiz böle dai :D boş vir bir bilgisayar bir paket sigara bir bardak çay metal müzik devammmmmm
-
Ne yapacak nede gidecek bir yer var,nerde o eski bayramların tadı.En iyisi birazdan içmeye başlayayım ramazan bitti artık nede olsa başka vaktin geçeceği yok
-
maganda bunu yazdı:
-----------------------------
yanlız deilsin
:) Katılıyorum..
Ve başlığı açan arkadaşa demek istiyorum ki bu durumda olmanın sebebi sadece arkadaşının bilgisayarın olması..
Eğer onun yerine bilgisayarda zaman harcamak yerine gerçek hayatta arkadaş edinmek için harcasaydın şimdi bu durumda olmazdın..
Bende senin gibiyim ama ben diğer türlüsünü de istemiyorum..
Böylesi iyi.. -
kosebay bunu yazdı:
Ben ibneyim Cogent beni sikti :D
-----------------------------ayıp yahu terbiyesizlik valla
+ yalnız diilsin kalbine koy elini biz ordayız thee simpsonsssssssssss :P
-
bu zamanda adam gibi arkadaş bulmaz zor (pc hariç )
-
madem herkes aynı fikirde..cıkın bulusun gencler?
-
kendine yeteceksin :)
Toplam Hit: 4977 Toplam Mesaj: 36