Bayramlaşma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

coin al knk

??

bitcoinden mi bahsediyorsun? uzun zamandır hiç bir şeyle bağlantım yok, çok uzun bir süre yatırım anlamında bir şey yapmam da mümkün olmayacak, sıfır liram ve çok fazla borcum var, hatta şu anda yiyecek ekmek param yok diyebilirim, bir şeyim kalmadı, gündelik işlerle geçimimi sağlayabilirsem şükredecek konumdayım. buna da şükür.

donanıımlı adamsın hocam, R10 üyeliğin yoksa davetiye vereyim çıkan işlerden alırsın sonra konu da açarsın vb. gelir olur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RETRET Sen değil miydin hobi amaçlı köylü pazarlarına gidip bağıra bağıra ürün satan ? Yine aynı işi yapabilirsin. Sokak yasakları var ama sokakta gıda ürünü satan seyyarlar satıcılara pek karışan eden olmuyor.

Edit: Döndüğüne sevindim.

LhaNeT tarafından 14/May/21 18:59 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

coin al knk

??

bitcoinden mi bahsediyorsun? uzun zamandır hiç bir şeyle bağlantım yok, çok uzun bir süre yatırım anlamında bir şey yapmam da mümkün olmayacak, sıfır liram ve çok fazla borcum var, hatta şu anda yiyecek ekmek param yok diyebilirim, bir şeyim kalmadı, gündelik işlerle geçimimi sağlayabilirsem şükredecek konumdayım. buna da şükür.

Şükür etmek sana hiç yakışmamış. Kafanı dik tut ve yakın zamanda iyi bir soygun gerçekleştirerek yurt dışına çık. Orda ben sana ekmek ve peynir vereceğim söz!

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek
    coder2 bunu yazdı

Sağlıklı ve mutlu nice bayramlara , herkesin bayramını kutluyorum.

Hayırlı  bayramlar hacı 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    yalinyalniz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

coin al knk

??

donanıımlı adamsın hocam, R10 üyeliğin yoksa davetiye vereyim çıkan işlerden alırsın sonra konu da açarsın vb. gelir olur

bilgisayar alım satımı, elektronik parça üretimi, tamiri de dahil hiç bir elektronik ürün ve yazılım işinden veya türevlerinden para kazanmam söz konusu değil. çalışmama izin verilen alanlar tarım, hayvancılık, balıkçılık, inşaat beden işçiliği gibi teknolojiden uzak alanlar. uzun bir süre gözetim altında olacağım, teknolojide, yazılımda sadece son kullanıcı olabilirim, R10 üyeliği çok göze batar. bugün 500 civarında domates fidesi ektim günlük bedensel çalışma bedeli sadece 100 liraymış.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    yalinyalniz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

coin al knk

??

bilgisayar alım satımı, elektronik parça üretimi, tamiri de dahil hiç bir elektronik ürün ve yazılım işinden veya türevlerinden para kazanmam söz konusu değil. çalışmama izin verilen alanlar tarım, hayvancılık, balıkçılık, inşaat beden işçiliği gibi teknolojiden uzak alanlar. uzun bir süre gözetim altında olacağım, teknolojide, yazılımda sadece son kullanıcı olabilirim, R10 üyeliği çok göze batar. bugün 500 civarında domates fidesi ektim günlük bedensel çalışma bedeli sadece 100 liraymış.

ya yemişim gözetimini, bi arkadaş , kuzen birinin banka hesabını kullan işine bak.

Arayan yok, Soranı skim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    kUz3y bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    yalinyalniz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

coin al knk

??

ya yemişim gözetimini, bi arkadaş , kuzen birinin banka hesabını kullan işine bak.

Adama PayPal hesabımı verdim içinde 2 milyar $ olan adam kabul etmedi. Bizi yiyor bu sallayın şunu.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    kUz3y bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    yalinyalniz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

coin al knk

??

Adama PayPal hesabımı verdim içinde 2 milyar $ olan adam kabul etmedi. Bizi yiyor bu sallayın şunu.

Nasıl bir sorunun olduğunu, iç dünyanda neler yaşadığını bilmiyorum, beni orada nereye koyduğunu da bilmiyorum, geçmişte sana veya yakınlarına maddi, manevi, bedenen zararım olduysa özür dilerim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

@retret

karavanla kaldığın son  nerde kaldın ? 

de bakim senmisin değilmisin 

biraz ayrıntı ver. manzara neydi

dayı nasıldı

pompalı falan devam et 

samaccc tarafından 14/May/21 23:38 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

@retret

karavanla kaldığın son  nerde kaldın ? 

de bakim senmisin değilmisin 

1915 köprüsünün karşısındaydım, köy evlerini tadil edip arsa satıyordum, köprü nedeniyle al sat hareketliydi, ykb li arsalar için tapu çalışması da yapıyordum, arsalara rüzgar türbini solar panel kuruyordum, oradan koruköye geçtim movi evlerinin bulunduğu lokasyona karavanı bıraktım, dava için istanbula anadolu adliyesine geçtim, süreç umduğum gibi gitti (kötü sonuçlandı) kararda ne çıkacağını tahmin ediyorduk ona göre, hesap ve cihazları güvendiğim insanlara teslim ettim, notlar ve işlem takvimi bıraktım, gerisi malum. ilk davanın etkisiyle farklı şirketlerde dava açınca ciddi bir ekonomik külfetin altına girdim, zararlarını şişirdiler, bir olan zarar sekiz on gösterildi, bunları karşıladım, üzerine projelerde yer alan şahıslar manevi tazminat davaları da açtılar, kazandılar manevi tazminattan sonra maddi tazminat da açtılar, uzlaştık, onları da karşıladım, çok saçma iki proje yüzünden milli savunmaya karşı suçlar kapsamına aldırılan tek bir davam devam ediyor önümüzdeki bir kaç ay içinde ne olur bakacağız. ciddi şekilde borçluyum, işim yok, gelir kaynağım yok, şu an geçici olarak birinin yanında kalıyorum, yapabileceğim işler sınırlı, il dışına çıkmam yasak, pazartesi ve cuma günleri imzaya gitme zorunluluğum var, 40 yaşından sonra düştüğüm durum iç açıcı değil.

Toplam Hit: 11399 Toplam Mesaj: 92
bayram