Bazen Bir Resim Çok Şey Anlatır..
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Bu resmi 1 sene önce ayrıldığım kız arkadaşım görse ne düşünürdü acaba...
İçinde bişiler cız edermiydi...
Yoksa nato mermer nato kafa gidermiydi..
-----------------------------Hocam bende kızlar tarafından hep arkadaşız biz olmaz denilmesinden bıktım amq..
-
fistandantilus un yani tolga nın süper bi yazısı vardı aşk hakkında bulursam koyarım :)
aşk karşılıklı birbirini cinsel anlamda arzulama olayıdır falan filan diye gidiyodu sağlam bi yazıydı. :) -
Quetzalcoatl bunu yazdı:
fistandantilus un yani tolga nın süper bi yazısı vardı aşk hakkında bulursam koyarım :)
aşk karşılıklı birbirini cinsel anlamda arzulama olayıdır falan filan diye gidiyodu sağlam bi yazıydı. :)
-----------------------------Bencede Yani Aşk Diye Bir Şey Yoktur. İnsan Cinsel Anlamda Karşı cinsten Hoşlanır,Elde Etmek İçin Çaba Gösterir İnsanlar Buna Aşk adını Takar Erkeklerde Bu Cinsellik Eğilimi Çoktur Kadınlarda Azdır Arada Bir İkiside Azar :D
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
aşk karşılıklı birbirini cinsel anlamda arzulama olayıdır falan filan diye gidiyodu sağlam bi yazıydı. :)
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Aska-Filan-Dair-Bir-Yazi-33559/
-
edit: benden önce arkadaş vermiş :)
-
Konuyu anlayan kadar anlamayan da çıktı..
Keşke bende anlamasaydım.Anlayabilmek için bazı şeyleri yaşamak gerekir yaşamamış olsaydım
-
...yani demeye çalıştığım şey şudurki bu tip bi resime bakıp içgeren adam,Eziktir.
-
Because nothing lasts forever...and we both know hearts can change...
and it's hard to hold a candle,in the cold november rain... (ne zamandır dinlemiyordum bu şarkıyı o.O)
Neyse hoşmuş...
-
bu da bi caresizlik imgesi =)
resim anlamli paylasan arkadasa eyv.
-
vay be.. demek böyle oluyor insan..