folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Bazen Eski Tahribat.Com U Çok Özlüyorum ! !

Bazen Eski Tahribat.Com U Çok Özlüyorum ! !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Şimdi senin tarzında bir mahalle karısı olmadığım için aramaya üşeniyorum elimde ki delilleri ve bu konuyu burada kapatıp konuyu piç etmemeyi tavsiye ediyorum sana sevgili tandır_tr :D

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    expert bunu yazdı:
    -----------------------------
    doğru diosun computerwolf ama hani bu dedelerimizde kalma bişi diyelim eski bayramları özlemek gibi yani :)) tahribatın çok büyük bir aile olduğuna kesinlikle katılıyorum...
    evet doğru mesela şuan fazla bir şey yok gibi görünsede 1-2 yıl sonra bu halimizide özleyeceğiz ama irci tek geçerim abi ya :D çok acayip geyikler dönüyordu çünkü.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    Şimdi senin tarzında bir mahalle karısı olmadığım için aramaya üşeniyorum elimde ki delilleri ve bu konuyu burada kapatıp konuyu piç etmemeyi tavsiye ediyorum sana sevgili tandır_tr :D
    taso maso karışınca işin içine konuyu kapatıyon demi :D daha o sandığın içinde sakladıklarını saymıyorum bak :D hepsi aklımda şerefsizim :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    taso maso karışınca işin içine konuyu kapatıyon demi :D daha o sandığın içinde sakladıklarını saymıyorum bak :D hepsi aklımda şerefsizim :)

Taso, büyü kartı, pokemon kartı, futbolcu kartı vs. gibi materyalleri bol bol biriktirdiğim ve vakti zamanında sandıkta sakladığım doğrudur. Senden mi çekinecem lan. Ben senin irc'de milletin kafasını ske ske liderlik kariyer seminerleri verdiğini anlatıyor muyum :D Sus tamam piç etme konuyu. Derdin varsa özele gel kapışalım :D

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    ThEDARq bunu yazdı:

WebCrow bunu yazdı:
    ThEDARq bunu yazdı:
    Ahhhhhhhh!! Dimi Hocam Nerde Eski Tahribat Siteye Geldiğimizde İkramlar Felan Ahhhhh! Ahhhhhhhh! Hatırlıyorumda Biri Bana Trojan Yedirmeye Kalkmıştı E-Bende Şeker Hastasıydım İkramı Kibar Bi Şekilde Geri Çevirmiştim :(
    yani tbt müridi trojan yedirir, bu mudur?!?
    bu yazdığının konuyla ne alakası var

Hocam Varya İlla Espirinin
    İçine S*çaksın Yani..

bunu hep yapıyomuyum gerçekten?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:
    ReaL_KurD bunu yazdı:

Taso, büyü kartı, pokemon kartı, futbolcu kartı vs. gibi materyalleri bol bol biriktirdiğim ve vakti zamanında sandıkta sakladığım doğrudur. Senden mi çekinecem lan. Ben senin irc'de milletin kafasını ske ske liderlik kariyer seminerleri verdiğini anlatıyor muyum :D Sus tamam piç etme konuyu. Derdin varsa özele gel kapışalım :D

tamam kapatalım konusuyu :D ayrıca o sandıkta başka bir kaç şey daha vardı ama neyse :D görmezlikten geleceğim :D ayrıca  mahallede adam toplayıp taso ütemeyince taso gasp çetesi kurduğun konularına falan girmiyorum bak :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

Ben eski mp3leri bulamıyom stanturk mesela hala mevcut bende.Diğer o şeyh geyiği vardı elektro gitarla zikr hesabı alla alla lla lal la l felan.Onu bi ulaştırsanız çok bomba olur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    bence söylediğin anlamda bişey değişmedi ya. yani eski elemanların bi kısmı yok ondan öyle geliyo bence. tahribat aynı, üyeleri değişebilir.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    tamam kapatalım konusuyu :D ayrıca o sandıkta başka bir kaç şey daha vardı ama neyse :D görmezlikten geleceğim :D ayrıca  mahallede adam toplayıp taso ütemeyince taso gasp çetesi kurduğun konularına falan girmiyorum bak :D

Gece yarıları op dilendiğini, op verir vermez benim op'luğumu aldığını; sonra ben senin gibi dilenmeyince yan çizip, alakasız ss'ler alıp forumda yayınladığını filanda hiç anlatmak istemiyorum aslında. Bi sus artık piç etme konuyu mk :D

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    biz kendi ortamımızı kurtardık zaten.. geriside önemli değil, her zmn birlikteyiz

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
Toplam Hit: 8366 Toplam Mesaj: 49