Bedava 1 Aylık Tivibu Başlangıç Paketi (X2) Ve 600Dk Ttnetwifi Deneme Paketi(X1)
-
Selam hacılar bugün gazetemin içinden ttnetwifi ve tivibu tanıtıcı kataloğunun içinden 1 adet tivibu "1 aylık hediye Başlangıç Paketi" ile 1 adet TTNET WiFi "30 gün 600dk Ücretsiz İnternet Deneme Paketi" promosyon kartları çıktı.Kartların arkasında promosyon kodları yazıyor.Benim ttnet aboneliğim olmadığı ve çevremde kimsede kullanmadığı için kartrlar bende kaldı bende sizlere dağıtayım dedim.ttnet aboneliği olan arkadaşlar konuya mesaj yazarsa promosyon kodunu kendilerine pm atarım.
Arkadaştan çöktüğümüde sayarsak elimde 2 tane tivibu 1 tanede ttnetwifi kodu mevcut.
NOT:Bir mesajda en fazla bir tane kod alabilirsiniz ve lütfen hangisini istediğinizi belirtin.
Tivibu Kullanımı:
Promosyon kodunu aktif hale getirmek ve Tivibu Web dünyası ile tanışmak için www.tivibu.com.tr sitesinde yer alan "Yardım" sayfasından ayrıntılı bilgi alabilrisiniz.
TTNetWifi Kullanımı:
1)İnternet üzerinden veya herhangi bir TTNET WiFi noktasına bağlı iken www.ttnetwifi.com.tr/zaman2011 adresini ziyaret edin.
2)"TTNET WiFi Kart Aktivasyonu" formunu doldurun
3)Formda belirttiğiniz cep telefonuna Kullanıcı Adı ve Şifre gönderilecektir.
4)TTNET WiFi servis noktalarındaki kablosuz ağlardan "TTNET WiFi"i seçin.
5)İnternet tarayıcınızı açın,TTNET ABONESİ DEĞİLİM butonuna tıklayın.
6)Çıkan giriş ekranında, cep telefonuna gelen kullanıcı adı ve şifreyi kullanabilirsiniz.
Bu kullanıcı adı ve şireyle internete ilk girişinizden itibaren 30 gün boyunca 600dk WiFi hediyenizi kullanabilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT:WiFi kartının son kullanım tarihi 31.12.2011 / Tivibu kartlarının son kullanım tarihi 01.01.2012
Eğer 1 ay sonunda tivibu üyeliğinizi iptal etmezseniz 1 ay sonra normal ücretlendirmeye tabi tutulursunuz.
-
yolla hocam tvibu şimiden teşekkürler
-
edit
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------yolla hocam tvibu şimiden teşekkürler
-----------------------------Yollanmıştır.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------yolla hocam tvibu şimiden teşekkürler
-----------------------------Yollanmıştır.
-----------------------------
teşekkürler Allah razı olsun hocam eline sağlık
-
tivibuya talibim
edit: tüh kaçtı :D -
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------edit
-----------------------------yollanmıştır.
tivibular bitti.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------necroshine bunu yazdı:
tivibular bitti.
-----------------------------simdi msn de bir arkadas verdi. Fcn'ye verdim ben
cok tesekkur ederim
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
-----------------------------necroshine bunu yazdı:
tivibular bitti.
-----------------------------simdi msn de bir arkadas verdi. Fcn'ye verdim ben
cok tesekkur ederim
-----------------------------sana yolladım ama işine yaramassa başka bir müride verirsen sevinirim gerek kalmadı çünkü bana teşekkür ederim gene
-
ahhahah herkes birbirine iletio :D teşekkürler kod için bende eqmn nickli müride vercem o arıodu :)
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------ahhahah herkes birbirine iletio :D teşekkürler kod için bende eqmn nickli müride vercem o arıodu :)
-----------------------------sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar,dayanışma budur...
hala ttnet wifi duruyor