Bedava Forum
-
arkadaslar soyle bedava alabilecegimiz bi forum varmı...
forumkurdu bu aralar bi sorun yasıyor olmalı forum wermio =)) ama ne werir bilemem =))
nerden alabilirim düzgün bisi(forum)
-
çal...
-
asp indir de bir sürü var ama güvenli olur mu bilmem bir de www.myfreebb.com burda da php bb var hazır türkçeye çevirebiliyorsun
Bir soru da ben soruyum bu asp indirdeki forumlar falan onları kullanıyım mı ne dersiniz? computerwolf, dai sen bu işlerden anlarsın güvenli olur mu onlar
-
hazır formun neresi güvenli olur?...oturup sen yazacan güvenli form için....bizim formu çalın tahribatın(!?)
-
bu asp işlerinden anlasam oturup yazacam da bilmiyom işte bu arada bizim forumu çalmak imkansıza yakın gibi birşeydir büyük ihtimal
<!--
Ulan ne didikliyosun kodu, Kendin yazsana lam dopac, kapa lan gözüm görmesin...
Töbe töbe...
--> -
ne duruyorsun hoca asp öğren o zama döküman gönderim istersin ...
-
ver hoca sen de ben yavaş yavaş öğreniyim o zaman
gerçi döküman arşivinde var bişiler ama alışkanlık armut piş ağzıma düş
-
pm attım msn e gel
-
abiler saçmalamayın nerden çıkardınız kendi yazdığınız forumund aha güvenli olacağını.Sonuçta gözünüzden kaçmış o kadar çok açık olacakki her index yediğinizde way lan ordada açıkw armış dieceksiniz:)
-
benim yazacağım forumda kesin bir sürü olur
-
Antikky bunu yazdı:
abiler saçmalamayın nerden çıkardınız kendi yazdığınız forumund aha güvenli olacağını.Sonuçta gözünüzden kaçmış o kadar çok açık olacakki her index yediğinizde way lan ordada açıkw armış dieceksiniz:)
hoca hazırdan ii olur sonuçta kişinin kendi yazdığı formda açık olmayacak diye bişe yok saçmalık olur zaten öyle bişe...