Bedava Hosting Anında Aktif Denendi ...
-
o değilde yaşlanmışız herhalde hiç farketmeden referans linkiyle üye olmuşum bende. halbuki tıklayacağım şeylere hep dikkat eden birisiydim
not: refden üye olduğuma pişman değilim :P
-
oliWeR bunu yazdı
o değilde yaşlanmışız herhalde hiç farketmeden referans linkiyle üye olmuşum bende. halbuki tıklayacağım şeylere hep dikkat eden birisiydim
not: refden üye olduğuma pişman değilim :P
saolasın hocam tek amacım sunu almak özürlü bir arkadaşım için inan baska amacım yok
240 referansda verdigi cihaz içindir
240 240 7" Dokunmatik LCD Ekranlı Google Android 2.2 Tablet PC! Daha fazla bilgi. -
referan sistemindede bi ibnelik var bunların.
10 referansa küçük ve kullanımı kolay bir mp3 çalar diyor
60 refernsa 1 .com domain diyor
100 referansa $100 dolar paypalla ödeme diyor
dediğin gibi 240 refernsada android 2.2 tablet.
şimdi anlamadığım 10 referansa verilen mp3 çalar almak varken neden 60 referans bekleyip de bir tane .com domain alayım ki? o mp3 çalar hiç etmezse 5 dolardamı etmez? bir tane .com domaini için 6 tane mp3 çalardan vazgeçeyim? veya 60 tane referans toplayıpda o .com domainini alana kadar 40 tane daha referan toplayıpda 100 dolar ödemeyi paypala alıp 10-12 tane domain almak daha mantıklı değil mi?
-
oliWeR bunu yazdı
şimdi anlamadığım 10 referansa verilen mp3 çalar almak varken neden 60 referans bekleyip de bir tane .com domain alayım ki? o mp3 çalar hiç etmezse 5 dolardamı etmez? bir tane .com domaini için 6 tane mp3 çalardan vazgeçeyim? veya 60 tane referans toplayıpda o .com domainini alana kadar 40 tane daha referan toplayıpda 100 dolar ödemeyi paypala alıp 10-12 tane domain almak daha mantıklı değil mi?
deniyecem hocam :) bizimkisi nasrettin hoca misali ya tutarsa ...
-
DanqerLine bunu yazdıoliWeR bunu yazdı
deniyecem hocam :) bizimkisi nasrettin hoca misali ya tutarsa ...
"ya göl oruçluysa" deyip muhabbete son noktayı koyuyorum hade iyi geceler :)
-
hesap açtım. aktif hale gelsin bi bakalım
-
Bende Ref den üye oldum
-
ottomanmurat bunu yazdı
Bende Ref den üye oldum
saolasın hocam :) 20 kişi oldu şimdi herkese teşekkürler
-
tahribat.pusku.com bende. çok yakında hizmetinizde :) Bu arada bu işlerin yabancısı sayılırımda. burada forum siteside kurabilirmiyiz?
osmaman tarafından 05/Mar/13 02:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Sitede hiç yazmamışlar ama bunlar www.000webhost.com 'un ya Türkiye ayağı, ücretsiz hizmetlerle yerel piyasaya girmek istiyor, ya da bu hostinger gidip 000webhost'a, kardeş Türk müşterilerinin bilgilerini bana satar mısın demiş. 4-5 e-posta da bana geldi bununla ilgili.