Bedava İnfo, Be Vs.. Domainler ?
-
Turk ticareti hacklediğim kadar hiç bi yeri hacklemedim....
Adamların 75 serverına birden girdim aynı anda, salaklar 2 server arası dosyalarını ftp programları ile atıolar.. serverdan aldım ftp nin ini dosyasını anasını ağlattıydım...
Verdiğiniz paraya yazık sakın ha :) -
Siktir lam aynı anda 75 servere nası giriliomuş, ben aynı anda 3 rdp ye girdimmi kafam karışıyo amk
-
Renenin bahsettiği o zamanlar pek sıcak bakmıyordum turkticaret e dokunulmasına , hizmeti vb iyi verdiğini sanıyordum. O zamanki kafam domainlerimi oradan almıştım, havale kolay olur diye düşünmüştüm. Ödemeyi 1 hafta geciktirdim , havale üstüne havale çektim... 2 hafta geçti halen sonuç verilmedi , domainler güzelce düştü dotregistar diye paravan bir şirkete verildi,
domainleri almam için 1 DRY istendi supportla aramda olan konuşma;
Dear Sir,
Please open an account at DotRegistrar.com, purchase 1 DRY, contact me
and I will put the domain name under this new account of yours.
Best regards,
James Miller
Customer Care
http://www.DotRegistrar.com/FAQ.html
Aradan 1 ay sonra 1 DRY yi yani 16 dolar ı yatırdım. Mailleştim Bana verilen cevap daha bi şamata oldu,
Please purchase 14 DRYs, contact me then and I will move the domain to
your xxxxx account.
Best regards,
James Miller
Customer Care
http://www.DotRegistrar.com/FAQ.html
Gelinde turkticarete sayıp sövmeyin.
Daha dün tekrar mailleştim , satmaktan vazgeçilmiş , neden belirtilmiyorda , çeyizlerine koyacaklar heralde... Diyecek laf yok yani , herşey mustahaktır turkticaret e. Gidin mis gibi Godaddy.com var oradan alın. -
ben de türkticartten birine host aldırdım anasını satim band bitince benim bildğim site band limit exceed falan yazar bunlar direk ekliyorlar sonra mail atıolar bize şu kadar borçlusunuz die sttr hit manyak herif kapa siteyi ben kapalı kalsın istiorm ddos yapıolar band gidio parasını biz ödüoz puştlara bak :D
-
girer olm onun adı rene :D 75 ede girer 750 ede girer
vermeyin para falan kawatlar maili 9 ytl den satıyorlardı a.k salakmıyız biz alırsınız bir alırmıyım birdaha host. -
abi türkticaret öle yaaa warya bende infoyu kaydettim sonra ns adresleri sabit sonra mail bomber ile ns adreslerimi yolladım :D baktım üyeliğimi silmişler hehe sonra aradım istanbulu geri açtılar:D
-
Konu ile alakası olmucak ama herkes turkticaret'i sövüyor:)) peki tavsiye ettiginiz site varmı?
-
sadecehosting.com war orasıda iyi diyolar ama fiyatlar kazık biraz =)
-
domain se isimtescil.net 10 15tane var hic sorun yasamadım. turkticaretinde a.g.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
----------------------------- Siktir lam aynı anda 75 servere nası giriliomuş, ben aynı anda 3 rdp ye girdimmi kafam karışıyo amk -----------------------------Canımın içi, senin kapasiten ile benim kapasitemi bir tutmana zaten şaşırdım, zone-h da "T H T" die arat bakalım, bide turkticaret iplerine bi bakıver :))))
Sen bakıver gel, Sonra konuşalım oldumu :)
Bu arada servera girmeyi rdp sanıosan zaten bişi sölemiom :)
Bu arada her zaman her yerde söyleriz, host için securemate.com dan domain için godaddy, register, enom.com dan şaşmayın...
Türklerdende uzak durun...
Toplam Hit: 4758 Toplam Mesaj: 21