Bedava PS3, Ipod, Mp3 Player Vs (Lockerz.Com)-Davetiye Dağıtımı
-
benim şansıma bakın;
tam girdim 5.00 te bekledim; 5.10 gibi gözüktü hediyeler. tam o sırada babam sinirli bi şekilde odaya girdi. normal olayı anlatsam "hadi lan kim beleşe hediye verir" dicek. sonra napıyosun lan it dedi :| ben de açık öğretim sınav sonuçlarına bakıyodum dedim mecburen. Allahtan hepsini geçmişim :\. 5 dk bana nasihatler felan; böyle çalışırsan össyi de geçersin felan :| öylelikle ipod elimin arasından gitti :S. sonra hemen girdim paypaldan 25 $ alcaktım fakat o da stoku son anda bitti :S. zaten yavaştı site :S
herzaman derim;
şansıma sıçım :| -
genel alımlar bugün ama saatlerini açıklamıcaklarmıs
tetikte olun (:
-
Aslında mallıık biraz bende niye düşünüyon bas ipod shuffle a veya paypala bitmemişken 3 dkka düşündüm oyun mu paypal mı yoksa ipod mu diye tıklayana kadar hepsi bitti :D.Tabi sabah 5 te kalkınca olayları idrak etmek de zor oluyor tek gözle :D
-
lockerz yönetimi hediyelerini alamayan elemanların verdiği ptzleri geri verdi. güzel bi uygulama olmuş
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
lockerz yönetimi hediyelerini alamayan elemanların verdiği ptzleri geri verdi. güzel bi uygulama olmuş
-----------------------------oh iyi olmuş :D
-
ve de bizim sabah 5te girdiğimiz 3. dalgaymış. ve de bazı elemanlar hile botu kurmuşlar. o yüzden site epey kasılmış.
-
duyuruyu türkçe'ye mi çeviriyon :D abi o değil de sabah sinir krizi geçiriyodoum.
paypal'a redeem dedim bilgilerimi girdim tamam dedim stokta bitmiş aq bi kaç saniye içerisinde
ama şimdi guarantee your prize olayına giriyourm. yetti artık zulmünüz
-
Oradaki New İpod Touchlar hepsi en son (iphone ile aynı işletim sistemine sahip) nesil mi ?
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
ve de bizim sabah 5te girdiğimiz 3. dalgaymış. ve de bazı elemanlar hile botu kurmuşlar. o yüzden site epey kasılmış.
-----------------------------o nasıl bişeymiş bizde kuralım :W
edit:
@Alp guarante your prize ne oluyo hocam
-
edit: