Bedava Sms Sitesi Var Mı ?
-
Hocalar öncelikle forumda araştır vs gibi önyargılarla gelmeyin şu anda saat 01.12 ve 23.45 den beri hem forumdaki tüm konulardaki tüm linkleri inceledim hemde bakmadığım yer kalmadı. Hepsi perte çıkmış şu anda çalışan bildiğiniz varmı acaba ?
-
geçen ay www.limitsizsms.com diye bir site açıldı burdada ismi verildi 3günde a.q'dular sitenin haa şurda şöyle bir site var nasıl oluyo anlamadım bi bakıver http://smsfree4all.com/free-text-turkey.php
-
he limitsiz iyiydi yav :D burdan bi muridin derdi vardi da elemanin tekine sayidiriyoduk ahah(= he bu arada bi site ei olurdu kntrum yok cok lazim valla(=
-
istediğin anlamda değil belki ama vodafone hattın varsa vodafone sitesine üye olarak günde 10 mesaj ücretsiz kullanabiliyorsun. büyük ihtimalle diğer operatörlerdede benzer birşey vardır hatırlatmak istedim.
-
turkcell dede var 1msjdan sonra 15msj beleste 1msj atacak kntr nerdeeee(=
-
araştırmadığım site kalmadı sanırım şu anda çalışan bir sms sitesi yok gibi edit: bu arada turkcell olan arkadşlar www.tonlakazan.com girip üye olabilrisiniz. hem müzik dinletip para kazanıp yada tonlakazanın günlük 5 sms hakkı var. onu sürekli kullanıyorum ama yetmiyo. tonlakazan turkcell'e ait bir sitedir
-
http://www.wadja.com/ baya kullandım gayet güvenilir bir site... yanlız limiti var
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.wadja.com/ baya kullandım gayet güvenilir bir site... yanlız limiti var
nasl yani hocam -
siteye üye oluyorsun günlük 50 sms limiti vardı galiba....baya bi kullanmıştım. kötü günlerimde faydasını gördüm valla.. :D. ücretsiz bi site.. kullanımıda şöyle.... 1- www.wadja.com sitesine ücretsiz üye olun ve mailinize gelen aktivasyona tıklayıp siteye giriş yapın. 2- sitenin yarı türkçe dil desteği var.alt tarafta sms yazan yere tıklayın.(aynı işlemi compose(oluştur)>sms yazan yere tıklayarak da yapabilirsiniz ama gerek yok) 3- sms e tıkladıktan sonra "to" yazan yerin altında "click here" var ona tıklayın. "mobil number" yazan yere numaramızı girip (örn. 543XXXXXXX) save e tıklıyoruz.numaramız sisteme kaydedilmiş oluyor. 4- to yazan yere sms göndereceğimiz numarayı yazıyoruz(örn. +90543XXXXXXX), from yazan yerede msjımızı yazıyoruz ve send e basıyoruz.bu kadar(max. 88 harf) msjın gönderildiğine dair sana mail geliyo.ordan takip edebilirsin.
-
mobydick64 bunu yazdı:
siteye üye oluyorsun günlük 50 sms limiti vardı galiba....baya bi kullanmıştım. kötü günlerimde faydasını gördüm valla.. :D. ücretsiz bi site.. kullanımıda şöyle.... 1- www.wadja.com sitesine ücretsiz üye olun ve mailinize gelen aktivasyona tıklayıp siteye giriş yapın. 2- sitenin yarı türkçe dil desteği var.alt tarafta sms yazan yere tıklayın.(aynı işlemi compose(oluştur)>sms yazan yere tıklayarak da yapabilirsiniz ama gerek yok) 3- sms e tıkladıktan sonra "to" yazan yerin altında "click here" var ona tıklayın. "mobil number" yazan yere numaramızı girip (örn. 543XXXXXXX) save e tıklıyoruz.numaramız sisteme kaydedilmiş oluyor. 4- to yazan yere sms göndereceğimiz numarayı yazıyoruz(örn. +90543XXXXXXX), from yazan yerede msjımızı yazıyoruz ve send e basıyoruz.bu kadar(max. 88 harf) msjın gönderildiğine dair sana mail geliyo.ordan takip edebilirsin.
-----------------------------hocam paralı buda. msj atmak için puana ihtiyacın var. oda paralı
-
ben böle bir projedüşünüyorum , ancak reklamlar sms parasını çıkartırmı bilmiyorum turkcell in aylık her yöne 4 bin sms i 9lira
buda sms başı 0,00225 tl eder kullanıcı başına günlük 10sms limit koysak 400 hit alır site normal ihtimal ile buda bana hiç bişi kazandırmaz oyüzden vazgeçiyorum :(