Bedavacı İnsanlarda Hiç Utanma Olmazmı ?
-
Yarın lark içmeye başla isteyene verirsin :D
Benim samimi olmadığım adamlar yanaşıyor "Sigara var mı?"
Hayvan "Valla son sigaram hacı içiyosan al" Böylelikle mevzudan kurtulmuşsundur.
-
sigara içmemeye ne dersin?
-
İnsanın ruhunda yavşaklık olmasın.
Donunu bile ister..
-
o tür asalaklara 1.gün verme 2.gün verme 3.gün istemezler (:
-
bu şaka sigaraları vardı ya içtikten bir süre sonra patlıyanlar bi ara o sigaryı bul ona ver bakalım :\ tepkisi ne olcak
-
heşeyin lafını yap sigaranin lafini Yapma?
-
gecen 7 senedir görmediğim çocukluk arkadasıma yolda rastladım. oo kanka naber felan sarıldık daha nasısın iyimisin demeden kanka sigaran varmı ya acelem varda dedi. cebimdede parlament vardı paket besbelli duruyodu pantolonun cebinde çok belliydi. oraya baktı.. bende yok usta kusura bakma dedim bozuldu hadi görüşürüz dedi gitti :))
Adama bak lan 7 senedir görmüyoz ilk dediği sigaran varmı.. :)
-
o tiplerle tamamen ilişkini kesmeni öneriyorum
çevrende 100 değil belki 2-3 kişi olur ama içinde şüphe olmaz "hangisi piç" diye
denedim onayladım
yalnız kalmak pahasına en doğrusu bu
-
yoklukdan ısteyene katıyen yok demem 2 tane varsa 1 ona 1 bana kalır.
ipnelikten isteyene (ki buna bi sigaranın lafımı yapılır diyenler de dahil) sittin sene vermem hatta terslerim
o oldugu halde ısteyecek kadar karaktersız se sende vermıyecek kadar karakterli ol.
o istemeye utanmıyorda sen mı vermeye utanıyorsun....az akıllı olun kekletmeyin kendinizi.
bu Tüm yazdıklarım kanki katagorisine girenler dısında. okul zamanında biz cok yapardık cebimizde 5 kurus olmadan yemege ıcmeye gıderdık ki yanımızdaki adam da var diye. 3 gün sonra tersi olur bu sefer tüm masraflar bizden olurdu..
-
Sigara Alabiliceksen İç Alamıcaksan İçme Bu Temel Mantık Bunu Açıkla Arkadaslarına...
Baskasının Malı İle Hovardalık Olmaz :D