folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bedavadagitiyorum.Com Hakkinda Gorusleriniz

Bedavadagitiyorum.Com Hakkinda Gorusleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar,

Baktim tbt de arkadaslar ellerinde kullanmadiklari seyleri dagitiyorlar. Bende sabah sabah :D (her zamanki gibi) bu domaini aldim [bedavadagitiyorum.com]

Buraya kisiler uye olup ellerindekini bedava dagiticaklar. Bende siteye reklam alacam.

Sormak istedigim bu domaine nasil bir sey uygulanabilir ? Iyi isim mi ?

Fikirlerinizi bekliyorum. Tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

alayim 2nci postu

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

aynen söylediğin gibi bişey yap.Ama konsepti bence kitap üzerine kur.Kitapları yollayan alıcıya alıcı öder şeklinde kargoyla yollasın.Bide bir kargo şirketiyle anlaşır 2-3 lira daha ucuza getirmeyi dene.Bir kullanıcı bir kullanıcıya en fazla 3 kitap yollayabilsin.Yoksa bizim millet kargo parası veriyor diye ihtiyacı olan olmayan her kitabı ister.

Mesela şuan bile benim elimde okuduğum elimden çıkarmak istediğim kitaplar var,okumak istediğim kitaplar var.Site kitap üzerine kurulu olsun ama diğer diye bir kısım koy oradada diğer eşyaları hediye edenler olsun.Bence değerlendir bunu.Reklamını yaparsan mükemmel fikir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

aynen söylediğin gibi bişey yap.Ama konsepti bence kitap üzerine kur.Kitapları yollayan alıcıya alıcı öder şeklinde kargoyla yollasın.Bide bir kargo şirketiyle anlaşır 2-3 lira daha ucuza getirmeyi dene.Bir kullanıcı bir kullanıcıya en fazla 3 kitap yollayabilsin.Yoksa bizim millet kargo parası veriyor diye ihtiyacı olan olmayan her kitabı ister.

Mesela şuan bile benim elimde okuduğum elimden çıkarmak istediğim kitaplar var,okumak istediğim kitaplar var.Site kitap üzerine kurulu olsun ama diğer diye bir kısım koy oradada diğer eşyaları hediye edenler olsun.Bence değerlendir bunu.Reklamını yaparsan mükemmel fikir.

Birde istekler bolumu olursa fistik olur la :) su tbt den fikirler cikariyorum haci.

Kargo sirketiyle nasil anlasacam hacim TR de degilim ki ....

Bu arada domain iyi degil mi yani anlamli...??

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

vallaha salak olmadigimi biliyorum. domaini 4 kere okudumda anladim. ama hala o t yi cozemedim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

isim anlamlı ama uzun sanki daha kısa birşey olmalı bence.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    whopper bunu yazdı

vallaha salak olmadigimi biliyorum. domaini 4 kere okudumda anladim. ama hala o t yi cozemedim

bedava dağıtıyorum demek istiyor :D:D

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

BEDAVA DAGITIYORUM hacim. nasil yazsadim ki ? Ayrica "T" ne ? bende onu anlamadim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

isim anlamlı ama uzun sanki daha kısa birşey olmalı bence.

Dunya uzerinde kac tane anlamli domain kaldi ki :)

Bende ne aklima gelirse ariyorum ilk aklima geleni aliyotum:)

Ayrica bedava sirke baldan tatlidir cabuk ogrenilir ismi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

BEDAVA DAGITIYORUM hacim. nasil yazsadim ki ? Ayrica "T" ne ? bende onu anlamadim :)

ya hocam ben bedava da gidiyorum diye okuyorum :D acaba gitti gidiyora hitaben mi yaptin diye dusundum de sonradan dustu jeton :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Haci sayende bedava-dagitiyorum.com u da aldim :) nolur nolmaz :)

Toplam Hit: 4347 Toplam Mesaj: 43