folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bedave Telefon Goruşmesi!!!!!

Bedave Telefon Goruşmesi!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    Beyler ineternet üzerinden bedava telefonla goruşmek gerçekten mumkun mu, ve böyle birşeyi sağlayan en iyi program hangisidir. Birde gizmo project die birşey varmış bu işi yapan bilen var mı=?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    Evdeki telefonunun hatta giriş yapan kablosunu çıkart ve bilgisayarının kaportasını aç. Hardisk yatağının yanında kis/ılafak gibi bir yuva var oraya tak tamamdır. Tabi bunun için ADSL bağlantın açık olmalı.  kolay gelsin.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    Dalgamı geçiyorsun usta, o nasıl oluyor.:))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
      geçenlerde iyi hatırlıyamıyorum ama bi gazetede okumustum... Dediğin gibi bedava değil ama çok ucuzmus görüşmek antalyadan ankara ne kadar yazıyosa antalyadan ukrayna aynı ucuzluktaymıs... Hatırlatıyım tam bilmiyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    Bu skype filan var bedava telefon goruşmesi diyor ama kolpa hepsi, bedava sohbet başka birşey değil serverdakilerle sohbet ediyorsun, beleş goruşme yok tam anlmıyla kredi alırsan gorşuyorsun...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    karabudun bunu yazdı:

Evdeki telefonunun hatta giriş yapan kablosunu çıkart ve bilgisayarının kaportasını aç. Hardisk yatağının yanında kis/ılafak gibi bir yuva var oraya tak tamamdır. Tabi bunun için ADSL bağlantın açık olmalı.  kolay gelsin.

o kabloyu al götüne sok... GSM operatörleriyle bedava görüşürsün... Hatta götünü sıkarsan mesaj bile atarsın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    Ula turuncu kis/ılafak girişinin sende olduğunu belli etme......

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     abi biliyom çok kızdın ama ne yapıyım tutamadım kendimi... Niye dalga geçiyonki adamla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    turuncu bunu yazdı:

karabudun bunu yazdı:

o kabloyu al götüne sok... GSM operatörleriyle bedava görüşürsün... Hatta götünü sıkarsan mesaj bile atarsın

o kabloyu al gotune sok... Bu ne guzel laftır bee. Walla turuncu ağzına sağlık ben diyecektim ama terbiyemi bozmayım dedim ama sen gereken cvbı verdın. Hatta biraz daha sıkarsa kendini mms ve gprsde girebilir aman dikkat et çatlama:))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    walla yabancı ülkelerde bilgisayar kullanma oranının yüksek olduğunu varsayarsak ki zaten oyle bununla uğraşmaya değmez. Kur goole talk'ını skype ni görüş işte.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    matsigora bunu yazdı:

turuncu bunu yazdı:

karabudun bunu yazdı:

o kabloyu al gotune sok... Bu ne guzel laftır bee. Walla turuncu ağzına sağlık ben diyecektim ama terbiyemi bozmayım dedim ama sen gereken cvbı verdın. Hatta biraz daha sıkarsa kendini mms ve gprsde girebilir aman dikkat et çatlama:))

aga vall manyak laf hatta ev hatta mesaj olayıda başka bi güzel tebrikler
Toplam Hit: 2032 Toplam Mesaj: 12