Bedave Telefon Goruşmesi!!!!!
-
Beyler ineternet üzerinden bedava telefonla goruşmek gerçekten mumkun mu, ve böyle birşeyi sağlayan en iyi program hangisidir. Birde gizmo project die birşey varmış bu işi yapan bilen var mı=?
-
Evdeki telefonunun hatta giriş yapan kablosunu çıkart ve bilgisayarının kaportasını aç. Hardisk yatağının yanında kis/ılafak gibi bir yuva var oraya tak tamamdır. Tabi bunun için ADSL bağlantın açık olmalı. kolay gelsin.
-
Dalgamı geçiyorsun usta, o nasıl oluyor.:))
-
geçenlerde iyi hatırlıyamıyorum ama bi gazetede okumustum... Dediğin gibi bedava değil ama çok ucuzmus görüşmek antalyadan ankara ne kadar yazıyosa antalyadan ukrayna aynı ucuzluktaymıs... Hatırlatıyım tam bilmiyorum...
-
Bu skype filan var bedava telefon goruşmesi diyor ama kolpa hepsi, bedava sohbet başka birşey değil serverdakilerle sohbet ediyorsun, beleş goruşme yok tam anlmıyla kredi alırsan gorşuyorsun...
-
karabudun bunu yazdı:
Evdeki telefonunun hatta giriş yapan kablosunu çıkart ve bilgisayarının kaportasını aç. Hardisk yatağının yanında kis/ılafak gibi bir yuva var oraya tak tamamdır. Tabi bunun için ADSL bağlantın açık olmalı. kolay gelsin.
o kabloyu al götüne sok... GSM operatörleriyle bedava görüşürsün... Hatta götünü sıkarsan mesaj bile atarsın -
Ula turuncu kis/ılafak girişinin sende olduğunu belli etme......
-
abi biliyom çok kızdın ama ne yapıyım tutamadım kendimi... Niye dalga geçiyonki adamla...
-
turuncu bunu yazdı:
karabudun bunu yazdı:
o kabloyu al götüne sok... GSM operatörleriyle bedava görüşürsün... Hatta götünü sıkarsan mesaj bile atarsın
o kabloyu al gotune sok... Bu ne guzel laftır bee. Walla turuncu ağzına sağlık ben diyecektim ama terbiyemi bozmayım dedim ama sen gereken cvbı verdın. Hatta biraz daha sıkarsa kendini mms ve gprsde girebilir aman dikkat et çatlama:)) -
walla yabancı ülkelerde bilgisayar kullanma oranının yüksek olduğunu varsayarsak ki zaten oyle bununla uğraşmaya değmez. Kur goole talk'ını skype ni görüş işte.
-
matsigora bunu yazdı:
turuncu bunu yazdı:
karabudun bunu yazdı:
o kabloyu al götüne sok... GSM operatörleriyle bedava görüşürsün... Hatta götünü sıkarsan mesaj bile atarsın
o kabloyu al gotune sok... Bu ne guzel laftır bee. Walla turuncu ağzına sağlık ben diyecektim ama terbiyemi bozmayım dedim ama sen gereken cvbı verdın. Hatta biraz daha sıkarsa kendini mms ve gprsde girebilir aman dikkat et çatlama:))
aga vall manyak laf hatta ev hatta mesaj olayıda başka bi güzel tebrikler
Toplam Hit: 2032 Toplam Mesaj: 12