folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bedelli Mi Geliyor? 25 Yaş 15 Bin TL !?

Bedelli Mi Geliyor? 25 Yaş 15 Bin TL !?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

inşallah çıkar ya 15bin de para mı amk okuldan askere gidiyorum diye izin alırım 6 ayda şöförlük yapsam en az 20bin tl kazanırım 15ini ver 5bini at cebe :D

nerde yapıon şöförlüğü bende gelem 6 ayda 20bınden fazla :D

ÖHO :D

Bir şöförün aylık gelirinin 3.333 tl olduğu bir ülkede yaşadığımızı bilmiyordum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BosnaK bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

inşallah çıkar ya 15bin de para mı amk okuldan askere gidiyorum diye izin alırım 6 ayda şöförlük yapsam en az 20bin tl kazanırım 15ini ver 5bini at cebe :D

nerde yapıon şöförlüğü bende gelem 6 ayda 20bınden fazla :D

ÖHO :D

Bir şöförün aylık gelirinin 3.333 tl olduğu bir ülkede yaşadığımızı bilmiyordum

Hocam aslında 3500 + sigortadır ama bu hayvani çalışan bir şöfördür iett şöförleri sadece 8 saat çalışarak yaklaşık 2500 almaktadır.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

türk kızları askerlik yapsa nasıl olur acaba ya harbiden kafamda bişey oluşturamadım varmı fikri olan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Zike zike yapacağım o askerliği. Zaten Devlete bi sürü borcum var bide bedelliye 15 bin TL veremem. Giderim 5.5 ay yaparım. Tek düşüncem 12 ay doğuda takım komutanı olarak yapmamak olur . Umarım öyle birşey olmaz. Zira benim gibi götlü göbekli hasta gözlüklü adamı takım komutanı yapmazlar heralde.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

5000 lira da olsa kısa dönem giderim ben yaa. o ortamı da bi görelim. ne demişler; askerdeki ve üniversitedeki arkadaşlıklar unutulmazmış..

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Kaçmayın lo askerlikten güzel anıları var,hem her telden insanı bi tek orada görebilirsiniz :)

Bortubocek sever
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

git askerlik yap geldikten sonra kazanacağın parayı komple cebe at. daha güzel olmaz mı ? sanırım kendini şartlamışsın gitmeyecem diye..

bence bedava bile olsa gidin, o ortamı görün. askerlik erkeği toparlar, olgunlaştırır.

DadasAdam tarafından 02/Ara/13 11:59 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

adam çıktı açıklama yaptı zaten 500 bin küsür asker kaçagı var boşuna beklemesinler indirim bindirim bedelli bedelsiz ic bi değişiklik yok diye 

daha neyin hayalini yasıyorsunuz

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Belki askerliği komple kaldırırlar. Boşuna masraf yeri askeriye zaten.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

git askerlik yap geldikten sonra kazanacağın parayı komple cebe at. daha güzel olmaz mı ? sanırım kendini şartlamışsın gitmeyecem diye..

bence bedava bile olsa gidin, o ortamı görün. askerlik erkeği toparlar, olgunlaştırır.

hocam 6ayda ben ne öğrenci yetiştiririm ne projeler yazarım biliyo musun? 6 ay çok fazla ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 6086 Toplam Mesaj: 61