Bedelli Mi Geliyor? 25 Yaş 15 Bin TL !?
-
KaRaKuLe bunu yazdıBosluk bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
inşallah çıkar ya 15bin de para mı amk okuldan askere gidiyorum diye izin alırım 6 ayda şöförlük yapsam en az 20bin tl kazanırım 15ini ver 5bini at cebe :D
nerde yapıon şöförlüğü bende gelem 6 ayda 20bınden fazla :D
ÖHO :D
Bir şöförün aylık gelirinin 3.333 tl olduğu bir ülkede yaşadığımızı bilmiyordum
-
BosnaK bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıBosluk bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
inşallah çıkar ya 15bin de para mı amk okuldan askere gidiyorum diye izin alırım 6 ayda şöförlük yapsam en az 20bin tl kazanırım 15ini ver 5bini at cebe :D
nerde yapıon şöförlüğü bende gelem 6 ayda 20bınden fazla :D
ÖHO :D
Bir şöförün aylık gelirinin 3.333 tl olduğu bir ülkede yaşadığımızı bilmiyordum
Hocam aslında 3500 + sigortadır ama bu hayvani çalışan bir şöfördür iett şöförleri sadece 8 saat çalışarak yaklaşık 2500 almaktadır.
-
türk kızları askerlik yapsa nasıl olur acaba ya harbiden kafamda bişey oluşturamadım varmı fikri olan
-
Zike zike yapacağım o askerliği. Zaten Devlete bi sürü borcum var bide bedelliye 15 bin TL veremem. Giderim 5.5 ay yaparım. Tek düşüncem 12 ay doğuda takım komutanı olarak yapmamak olur . Umarım öyle birşey olmaz. Zira benim gibi götlü göbekli hasta gözlüklü adamı takım komutanı yapmazlar heralde.
-
5000 lira da olsa kısa dönem giderim ben yaa. o ortamı da bi görelim. ne demişler; askerdeki ve üniversitedeki arkadaşlıklar unutulmazmış..
-
Kaçmayın lo askerlikten güzel anıları var,hem her telden insanı bi tek orada görebilirsiniz :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
git askerlik yap geldikten sonra kazanacağın parayı komple cebe at. daha güzel olmaz mı ? sanırım kendini şartlamışsın gitmeyecem diye..
bence bedava bile olsa gidin, o ortamı görün. askerlik erkeği toparlar, olgunlaştırır.
DadasAdam tarafından 02/Ara/13 11:59 tarihinde düzenlenmiştir -
adam çıktı açıklama yaptı zaten 500 bin küsür asker kaçagı var boşuna beklemesinler indirim bindirim bedelli bedelsiz ic bi değişiklik yok diye
daha neyin hayalini yasıyorsunuz
-
Belki askerliği komple kaldırırlar. Boşuna masraf yeri askeriye zaten.
-
BeyinAdam bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
git askerlik yap geldikten sonra kazanacağın parayı komple cebe at. daha güzel olmaz mı ? sanırım kendini şartlamışsın gitmeyecem diye..
bence bedava bile olsa gidin, o ortamı görün. askerlik erkeği toparlar, olgunlaştırır.
hocam 6ayda ben ne öğrenci yetiştiririm ne projeler yazarım biliyo musun? 6 ay çok fazla ya