Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi.... | İzleyen Müritler ? |
-
izliyom la.
-
iyicene boka sardı hep aynı şeyler suçluyu hep yakalıyolar değişik şeyler yapın lan artık
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
iyicene boka sardı hep aynı şeyler suçluyu hep yakalıyolar değişik şeyler yapın lan artık
-----------------------------30. Bölüm
-
üstüne başka dizi tanımam
-
izlediğim tek türk dizisi
harbiden adam akıllı güzel dizi
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
hocam diziyi çok övüyorsunuz tmm qüzel bir dizi ama başroldeki lavuqun ağızından '' lan '' kelimesi eksik olmuyor..
' qeL Lan buraya ' qit Lan oraya ' yat uLan ' ben sana sesini kes demedim mi lan ' hep böyle replikleri var ayar oluyorum ya.. o yüzden izlemiyorum :D
-----------------------------lavuk dedıgın erdal abı yılların tiyatro oyuncusudur,gerçek hayatta erdal abı olsun esı elvın abla mukemmle ınsanlardır .Tiyatrodan geldiği için oyunculuklarıda cok ıyı.
Acıkcası yapımcısından yonetmenın goruntuyonetmenıne dızı cok saglam.Özellikle senaryo çok sağlam. genelde lan denılmez la keliesi kullanılıyor ankara şivesisi ile aman kıme meram anlatıyorrum.
Kişisel olarak kimseye hakaret edemezsın kucuk kardesım
-
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
hocam diziyi çok övüyorsunuz tmm qüzel bir dizi ama başroldeki lavuqun ağızından '' lan '' kelimesi eksik olmuyor..
' qeL Lan buraya ' qit Lan oraya ' yat uLan ' ben sana sesini kes demedim mi lan ' hep böyle replikleri var ayar oluyorum ya.. o yüzden izlemiyorum :D
-----------------------------Allah senden razı olsun hacım.
"qel qit qüzel lavuq" şeklinde Türkçe kullanan ve yılların tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'na "başroldeki lavuq" diyen birisinin izlediği diziyi izlemek beni derinden etkilerdi.
+
harun senin taaa.
Nesin lan sen hayvan insanı. Kendimi görüyorum harun ayısında:)
izlemeyin beyler ya da yayından kalkmayacak kadar izleyin yeter.
-
o değilde yaw bu filmin sansürsüzünü bulamayız demi :| sansürsüz izleyebileceğimiz yerler varmı :|
-
o değilde savcıya iyi kaydı Ç :D