folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beklenen Buluşma Yarın 12"De

Beklenen Buluşma Yarın 12"De

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece guluyorum,

bana gore bu tur bulusmalar, pkk ya dtp ye verilecek olan tavizlerin hazirliklaridir
    doğru cvp

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

her yedikleri halttan sonra sormaktan bıktım gerçi de , memnumusun %47  ? şemsiyeyi yavaş yavaş açıyorlar içerde ...

aynen katılıyorum hocam sana..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

akp ve dtp aynı efendinin köpekleridir, birbirleri ile savaşırlarda skşrlerde efendileri nasıl isterse artık. ne ak dediklerine inanmak lazım bunların ne b.k dediklerine. amaçları görüşselerde görüşmeselerde biz ne dersek diyelim , ülkeyi işgale, bölünmeye hazırlamaktır. yani efendilerinin bu amacına aynı pkk gibi ama farklı yollardan hizmet ederler. yaptıkları hiçbi halta şaşırmıyorum, yarın apoyu devlet başkanıda yaparlar, tabi kendi devletleri artık ne isterlerse onu yaparlar.

her yedikleri halttan sonra sormaktan bıktım gerçi de , memnumusun %47  ? şemsiyeyi yavaş yavaş açıyorlar içerde ...

ben o herifin 1 gün yönetime geleceğine inanıyorum ölmezsek görecez bunların yaptıkları son şeyde budur 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

sadece guluyorum,

bana gore bu tur bulusmalar, pkk ya dtp ye verilecek olan tavizlerin hazirliklaridir
    doğru cvp

http://www.ensonhaber.com/politika/220034/dtp-ayri-pkk-ayri.html

http://www.ensonhaber.com/politika/220039/tbmm-baskanini-seciyor.html

iste bu yuzden guluyorum. 

ilk haber rte nin cark ettigidir. Turkiye icin degil baskasi istedigi icin bu hareketleri yaptiginin gostergesidir. ne oldu da rte degisti. ne oldu dun pkk ya teror orgutu demeyenler orgute yandastir pkk lidir agzi ile konusurken

bugun ikisini ayni kefeye koymuyor.

-

ikinci haber de ise m.ali sahin in secilebilmek icin dtp lilerle gorusmesi :)

dedim ya sadece guluyorum. at gozlugu ile bakan arkadaslar garipsemesin guldugumu. gozlugu cikartip bir dun denilenlere bir bugun denilenlere baksin yeter.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

niyazidir şehitler sızlamaz mı kemikler....(bugün hep bu şarkı sözünü düşündüm)

Şehitler mezardan kalksa şunların suratına vursa tokadı biz bunun içinmi canımızı verdik dese.

emperyalist yöneticiler abilerinin emrini uygulasın...akpli birisi bunu destekler bide ha..

artık uykudan uyanmanın zamanı geçmedi mi?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    türkiye ayaklarına bağlı bir zincir ile uçurumun kenarında dolaşıp duruyor.aynen damat ferit hükümeti osmanlı gibi.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Kreyzi bunu yazdı:
    rte başbakan sıfatıyla deilde akp lideri sıfatıyla çıkacakmış bunların karşısına sıfatını .. :)

kimi kandırıyo? bizi mi kendini mi yalakalarını mı?

öyle bi olay mı var?

defolsun gitsin başbakanlıktan sonra hangi pozisyonu isterse o pozisyonu kullansın dtp ile.

teröristleri başımıza asker vali bakan yapmazlarsa iyidir

sonra yurtdışında örnek olarak verilir bir de "dağda mücadele eden biriydi bakan oldu" diye!

sonra sittin sene pkknın aslında terörist olduğunu anlatamazsınız değil dünyayakendi çocuklarınıza bile anlatamazsınız

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:
    türkiye ayaklarına bağlı bir zincir ile uçurumun kenarında dolaşıp duruyor.aynen damat ferit hükümeti osmanlı gibi.

vahdettin politikaları hocam bunlar...Atatürk bugünkü yaşananları elinin tersiyle reddetmiş.

Evet yine söylüyorum. Batı Atatürkü yargılıyor aslında.Atatürkün devrimleri emperyalizme tokat vurduğu için belkide.. 50 yıldır eğitimle ilgili olarak gelişme katedilmeyişi halkın yoksulca yaşayışı cahiliyece bilgisizce hayatın farkına varmayışı sessizliştirilmesi susturulması...

yarın gizlice amerikan abileri bide dtpli(pkk) konuşurlar sonra hiçbişey olmamış gibi devam ederler yoluna...yarın tv karşısına geçip halka yalan açıklamalar yapacaklar :)

Bu ülkede bu yöneticiler olduğu sürece hiç bi hayır çıkmaz.

moğollar dinleyiverin gari underzero hocaya ithaf olsun :)

http://www.youtube.com/watch?v=opF0GzFia5Q

edit: rte pkk yla dtp yi aynı kefeye koymuyormuş :) bizde yedik.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    O ölen PKK g*tlerine şehit diyen yaratıkları neden adam yerine koyup görüşme yapıyorlar bir de aklım almıyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    olmaması gereken bir bulusma ..
Toplam Hit: 2976 Toplam Mesaj: 26