Beklenen Film - Mustafa
-
-
hemen wareze düşürmek war amma yapmicam:D
-
merakla bekliyorum geldiği gün gideceğim
-
bencede warez yapmayın. umarım izlenme oranı yüksek olur.
fragmanı izlemek için; www.mustafa.com.tr enstrumantal harika.
-
wareze düşünce ne olacak ? Ata'nın filmi beleş izlenemez mi ? izlemek ruhuna hakaret midir ? saçmalamayın yaaa.. kapitalist rejimin kölesi olmayın !!!
Parası olan, bu tür ortak payda değerleri filme çektiği için ve bunların yaygınlasmasına katkıda bulunmak ıcın gitsin sinemada izlesin.Maksat izlemek,öğrenmek.Hem herkes izlesin istiyorsunuz hemde wareze düşürmeyin diyorsunuz :| -
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
wareze düşünce ne olacak ? Ata'nın filmi beleş izlenemez mi ? izlemek ruhuna hakaret midir ? saçmalamayın yaaa.. kapitalist rejimin kölesi olmayın !!!
Parası olan, bu tür ortak payda değerleri filme çektiği için ve bunların yaygınlasmasına katkıda bulunmak ıcın gitsin sinemada izlesin.Maksat izlemek,öğrenmek.Hem herkes izlesin istiyorsunuz hemde wareze düşürmeyin diyorsunuz :|
-----------------------------düşündüklerini anlayabiliyormusun bilmiyorum. nerden türetiyorsun bu fikirleri. zamanı gelince warezede düşecektir.neyse. psikilojini bozma haci.hayatta güzellikleri görmeyi dene.
-
denecek tek şey: #10
-
ewd düşürcez:D wazcaydım ben..nden mi?
bi ben o müzikleri hazırlayan adamı hiç swmedim o kdar Türk sanatçımız var ken niye o herif..
2.si bizim memlekette sinema yok bizim elemanlar mahrum kalmasın:D ayrıca zenginler daha zengin fakirler daha fakir olmasın!:D [toplumsal mesaj]
-
banada haber edin param yok izlemeye:D
-
ALLAH Nasip Ederse İzliyicem..
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------ewd düşürcez:D wazcaydım ben..nden mi?
bi ben o müzikleri hazırlayan adamı hiç swmedim o kdar Türk sanatçımız var ken niye o herif..
2.si bizim memlekette sinema yok bizim elemanlar mahrum kalmasın:D ayrıca zenginler daha zengin fakirler daha fakir olmasın!:D [toplumsal mesaj]
-----------------------------Can dündar açıklamış; http://www.candundar.com.tr/index.php?Did=7182
Türkiye’de bu işi ustalıkla yapabilecek çok sayıda değerli müzisyen olmasına rağmen, biraz hayranlıktan, biraz da bu filmin müziğinde Atatürk’ü biçimlendiren Rumeli rüzgarlarının hissedilmesini istediğimden Goran Bregoviç’te karar kıldım.
Böyle bir seçim, Atatürk’ün Türk müziğini uluslararası boyuta taşıma idealine uygun düşeceği gibi, onun isminin biraz daha geniş bir coğrafyada duyulmasına da hizmet edebilirdi.