folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beklenen Gun Gelmistir

Beklenen Gun Gelmistir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

darısı bana :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek

Allah analı babalı büyütsün hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Allah analı babalı büyütsün :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Babalığı tadan bilir hocam benim 10 yaşında kızım, 6 yaşında oğlum ve 6 aylıkta bi oğlum daha var..
    Allah hem seninkini hemde cümle alemin evlatlarını bağışlasın.. onların acısını bize göstermesin ve vatanına milletine anasına babasına

hayırlı evlat olmayı nasip eylesin... Amin

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

Babalığı tadan bilir hocam benim 10 yaşında kızım, 6 yaşında oğlum ve 6 aylıkta bi oğlum daha var..
    Allah hem seninkini hemde cümle alemin evlatlarını bağışlasın.. onların acısını bize göstermesin ve vatanına milletine anasına babasına

hayırlı evlat olmayı nasip eylesin... Amin

Amin... Cümnemize Amin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Abi allah bağışlasında neden küçücük çocuğun resmini koyuyosunki buraya aq ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek

hocam çok tatlı nazar değmesin inş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    simasının anlattıgı gibi, olsun hayatı ; daim mutlu olsun. RitmFarbRacourci tarafından 06/Mar/13 14:36 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Abi allah bağışlasında neden küçücük çocuğun resmini koyuyosunki buraya aq ?

Nedenki hocam bi sakıncası olduğunu şahsen ben düşünmüyorum... Resimden de Nazar olacak değilya. Allah korusun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nef
    Nef's avatar
    Dişi

ayy yaa ne kadar tatlı bi bebek, açıp açıp bakıyorum arada :) Allah bağışlasın.

Toplam Hit: 9941 Toplam Mesaj: 108