folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beko Sitesinin Markasını Tanıması

Beko Sitesinin Markasını Tanıması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar elimde beko bir pc var bekonun sitesinden sürücü indirirken yanlızca beko markalar sürücüleri indirebiliyor diğer marka bilgisayarlar indiremiyor alet defalarca format yedi yani yazılımsal bişey değil fiziki bişey vadedilen üründe olmayan bir özelliği buşekilde nasıl eklerler çoğunuz b unu büyüttüğümü düşünebilir ama bunun bilgisayara casus parça eklemekten nefarkıvar madem böylebir olaylarıvar neden satarken bilgilendirmiyorlar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

tam olarak amacını anlamadım ama driver arıyorsan everest diye bi program var indir onu ordan bak marka model vb. bilgilere her sürücüye ayrı ayrı resmi sitelerinden indir.Beko bilgisayarın dış kasasını bırak dış kasayı içind 1 kablosunu ürettiğini sanmıyorum

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

jawsap67 bunu yazdı:
    -----------------------------

tam olarak amacını anlamadım ama driver arıyorsan everest diye bi program var indir onu ordan bak marka model vb. bilgilere her sürücüye ayrı ayrı resmi sitelerinden indir.Beko bilgisayarın dış kasasını bırak dış kasayı içind 1 kablosunu ürettiğini sanmıyorum

sanırım ben çok anlaşılmaz yazdım driver aramıyorum diyorumki beko marka ürünlerle siteye girince driver ları indirebiliyorsun ama beko olmayan marka bilgisayarla indiremiyorsun site kendi markasındaki aleti tanıyor bu yazılımsal bişeydedeğil bu özellikleri alete fiziki olarak eklemişler yani ya biparça fazladan takmışlar ya biparçayla oynamışlar intelin sisin sitelere marka tanıtma gibi bir özelliği yok bildiğim kadarıyla yani bunu yapamazlar bunun benim bilgisayarıma benden izinsiz casus kamera takmaktan nefarkıvar diyceksinki bu zararsız bişey olmaz öyle şey madem böyle bişey yapıyorlar satarken bilgide vermeleri gerekir zira sattıkları ürünün özelliklerinde böylebişeyden hiç bahsedilmiyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Boşver hoca kullan gitsin. Senin ne önemli şeyin var ki, eğer o kadar ayrıntıya giriceksen ttnet de senin ne yaptığını biliyordur o zaman dimi.

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Şöyle bir tecrbüem olmuştu; Bundan 4-5 yıl önce kurulum Cd'sini bir arkadaşa verdiğimde bana çok lazım olmuştu fakat arkadaşa ulaşamayınca Beko Masaüstü olan bi arkadaştan Beko'ya özel kurulum cd'sini almıştım.Almıştım ama format atmak ne mümkün...Takıyorum Cd'yi cd'den başlat diyorum ilerliyor ilerliyor zırt bu cd yalnızca Beko marka ürünlerde kullanılır diyordu.. Sonra dedim Beko ne üretiyor ? Tv,en bilindiği..Bunun Bilgisayarda karşılığı ne ola ? Monitör ! Gittim aldım arkadaşın monitörü taktım kasaya çatır çatır çalıştı.Aynı şey Laptop driverları içinde geçerli konuyu bende zamanında çokça merak etmiş birisi olarak Beko marka Monitörü (Pc değil sadece monitör Beko) olan arkadaşı msnden verdiğin adrese sokturdum hem laptop hem de masaüstü driverlarını indirebiliyor dedi,ki ben de zaten öyle tahmin etmiştim.. Yani olay Monitörde bitiyor.Kasadaki herhangi bir parçayla falan alakası yok..Beko yaptığı ekranlara sadece kendisinin tanıyablşeceği bi imza,işaret bişey koyuyuor hee onu nasıl yapıyor dersen bilgisayar Mühendisi yada mekatronik müh.ne falan sormalısın sanırım.. Edit:Ben bu .. koduğum yazsını düzgün bir paragraf gibi yazıyorum yolladıktan sonra boşluksuz,altsıraya geçmesiz,kara-kuru vitaminsiz bi yazı gibi duruyo sinir oluyorum ! Holy kaldır dötü biraz siteyle ilgilen :)

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

By_Mihni bunu yazdı:

Boşver hoca kullan gitsin. Senin ne önemli şeyin var ki, eğer o kadar ayrıntıya giriceksen ttnet de senin ne yaptığını biliyordur o zaman dimi.

hocam casus bişi yerleştirmekten nefarkı var dedim diyemi bunu söylüyorsun zaten bişeyimi öğrendikleriyok mesele bana sormadan bilgiverden alette değişiklik yapılması daha doğrusu zaten alırken olan bir özellik ama bu özelliğin olduğu hakkında hiçbir bilgi verilmiyor önemsiz gibi gözüktüğünün farkındayım ama bunu yapmaya hakları yok misal yeni bir bilgisayar aldın işlemcinin üzerine bildiğin nutella sürmüşler ve sana oşekilde satmışlar rahatsızlık duymazmısın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    Şöyle bir tecrbüem olmuştu; Bundan 4-5 yıl önce kurulum Cd'sini bir arkadaşa verdiğimde bana çok lazım olmuştu fakat arkadaşa ulaşamayınca Beko Masaüstü olan bi arkadaştan Beko'ya özel kurulum cd'sini almıştım.Almıştım ama format atmak ne mümkün...Takıyorum Cd'yi cd'den başlat diyorum ilerliyor ilerliyor zırt bu cd yalnızca Beko marka ürünlerde kullanılır diyordu.. Sonra dedim Beko ne üretiyor ? Tv,en bilindiği..Bunun Bilgisayarda karşılığı ne ola ? Monitör ! Gittim aldım arkadaşın monitörü taktım kasaya çatır çatır çalıştı.Aynı şey Laptop driverları içinde geçerli konuyu bende zamanında çokça merak etmiş birisi olarak Beko marka Monitörü (Pc değil sadece monitör Beko) olan arkadaşı msnden verdiğin adrese sokturdum hem laptop hem de masaüstü driverlarını indirebiliyor dedi,ki ben de zaten öyle tahmin etmiştim.. Yani olay Monitörde bitiyor.Kasadaki herhangi bir parçayla falan alakası yok..Beko yaptığı ekranlara sadece kendisinin tanıyablşeceği bi imza,işaret bişey koyuyuor hee onu nasıl yapıyor dersen bilgisayar Mühendisi yada mekatronik müh.ne falan sormalısın sanırım..

hıh işte demek istediğim şey bu böyle bir özellik koyma hakları yok o imzayı koyamazlar koyarlarsa satışta bilgivermek zorundalar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

benim pc beko değil, bekonun sitesinden driverları ben nasıl indirebiliyorum peki? anlamadım konuyu

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

pc ye format attıktan sonrada tanısın bakım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Büyük ihtimalle beko tarafından verilen bir driver cdsi kullandığınızda, yada bekonun oem işletim sistemini kurduğunuzda sistem tarayıcıya bir cookie ekliyordur, site de cookie kontrolü yapıyordur.

Daha farklı bir durum olduğunu sanmıyorum, donanımsal olması ihtimali yoktur.

Ehl-i Byte
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KURN44AZ bunu yazdı:

benim pc beko değil, bekonun sitesinden driverları ben nasıl indirebiliyorum peki? anlamadım konuyu

indiğine eminmisin ben enson 1 ay önce denemiştim 4 farklı bilgisayarda yanlızca bekodan indirmişti dur bi bakam

edit:şuan bakamam elimde halihazırda farklı bilgisayar yok

------------------------------

trampfd:  hocam farklı işletim sistemlerinde farklı bilgisayarlarda denemiştim farklı driverlarla çalışan pclerdede her farklı deneyişte yanlızca beko marka bilgisayar indirme yapmıştı

Toplam Hit: 1857 Toplam Mesaj: 13