Bel Ağrısı
-
yakınlarda biraz ağır yük kaldırdım vede bilgisyar başında çok oturuyorum yolda yürürken bel ağrısı yüzünden düzgün yürüyemiyorum. fıtık falan olabilir mi ? saygılar
-
bende de var dostum bel ağrısı bence bi doktora gir ben aksatıyorum gitmiyorum ama sen kendine böle bir kötülük yapma bence git bel bu önemli yani
-
zorlamadn dolayı belin çakmış olabilir iğne vurdur gecer
insallah bel fıtıgı değildir çok kötü şuan benimde cok agrıyor bende fıtık var
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------zorlamadn dolayı belin çakmış olabilir iğne vurdur gecer
-----------------------------bu fıtığın bir çaresi yokmu acaba dostum bir bilgin varmı?
-
karizma_18 bunu yazdı:
-----------------------------
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------zorlamadn dolayı belin çakmış olabilir iğne vurdur gecer
-----------------------------bu fıtığın bir çaresi yokmu acaba dostum bir bilgin varmı?
-----------------------------ameliyat var birde ayaktan gıdıklayıp birşeyler yapıyorlarmış merak ettiğim cem yılmazın dediği gibi disk alınıp boy mu kısalıyor ?
-
doktora git hocam.
-
çok lanet bişey bu ya
-
monitöre bakarak senin fıtık olduğunu tespit ettik. hocam sacmalama rahatsızlığın varsa doktora git. sağlık sitesi mi burası ?
-
Fikret bunu yazdı:
monitöre bakarak senin fıtık olduğunu tespit ettik. hocam sacmalama rahatsızlığın varsa doktora git. sağlık sitesi mi burası ?
-----------------------------burdaki birçok kişi pc başında uzun saatler kalıyor...
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------burdaki birçok kişi pc başında uzun saatler kalıyor...
-----------------------------ama herkes ağır yük kaldırıp bi tarafını ağrıtmıyo deil mi ? hocam iyiliğin için söylüyorum, burdan sormayla pek bi sonuc alamazsın. daha ciddi bişey olabilir git bi doktora görün derim ben.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------Sarper bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------ama herkes ağır yük kaldırıp bi tarafını ağrıtmıyo deil mi ? hocam iyiliğin için söylüyorum, burdan sormayla pek bi sonuc alamazsın. daha ciddi bişey olabilir git bi doktora görün derim ben.
-----------------------------babama söledm benmde ağrıyo vantilatör çarpmıştır dedi. en yakın zamanda ssk da görüşmek üzere