Belçika - Türkiye Maçı
-
benim anlamadığım şu: bizim bosna ile aynı saatte oynanamız lazım. resmen kader maçı ama bosnanın maçı ispanyanın maçı ile aynı saatte. türkiye ile ispanya maçının yer değiştirmesi lazım. sonuçta bosna kazanınca millilerimizin moralinin 0 olacağı gözüküryor. hem maçlar aynı saatte olsaydı belki bosandan önce biz belçikaya gol atınca, bosna maçına haber gidip futbolcularında bir telaş başlayabilirdi. bu maç saattleri tamamen saçmalık olmuş.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Maça direk 2 çektim. Oran 1,75 :| İnşallah milli takım alır maçı şu bosnada estonyaya en azından 2 puan bırakır.
-----------------------------bende direk üst verdımm oranı 1:50 ytr bna :)))
-
gruptan çıkması mucize :]
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------21:45 Belçika-Türkiye / 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı / FOX
maç fox tv'de oranın spikeri boktan olsa da mecbur izleyecez millilere başarılar belki bi mucize daha gerçekleştiririz
-----------------------------Bu maçı izleyip izlememe konusundaki kararımı "Bosna-Estonya" maçını izledikten sonra vereceğim...
İzlerken dinlenilebilecek şarkı: "Do you believe in Miracles" Dj. Hüseyin Karadayı :)))
-
fox tv nerden izleyebilirim online
-
Wizard bunu yazdı:
-----------------------------
fox tv nerden izleyebilirim online
----------------------------->> burdan <<
(yukarıdaki linke tıklayabilmek için fox tv yi izlemeyi can-ı yürekten istemelisiniz , aksi taktirde çalışmayacaktır.)
-
Aranızda belçikalı varsa yada belçikadan buraya gelcek varsa arabayla falan bana bi kasa Leffe Brunette getirsin yaw:)
Çok beğendiydim, özledim aq:(
-
İlk yarıyı boşnaklar 1-0 önde kapattı :\
En azından maç berabere biterse ikili averaj üstünlüğü bizde :S Şimdilik almanya maçını tutturdum. 2,50 oran veriyordu.
-
Bu arada maç fox tvde internetten izlemek isteyenler:
http://www.superstadyum.net/2009/10/estonya-bosna-hersek-macini-canli-izle.html
Edit// 2-0 kupa yalan oldu.
-
Amk spikerine bak Estonya 2-0 geride adam hala diyorki muhtesem bi futbol gecesi yasayacaksiniz hey Allah'im yaa... Cikamamisiz biz gruptan herifin derdine bak !