Belcikaya Gitmek ?
-
Ewet beyler ben belcıkaya gezmeye gitmek istiyorum 2 haftalık falan. Bunun için ne gibi şeyler yapmam lazım tecrubeli arkadaslardan yardım alabilirmiyim.
Ben araştırdım ama tam bi bilgiye ulaşamadım vede anlayamadım.
Schengen vizesini illa almam lazım mi?
Ben bu vizeyi yunanistana gidecem diye alsam ordan belcikaya gecebilirmiyim?
Bana kısaca bu konu hakkında bilgi verebilirmisin.. Passport işleri, vize işleri ne kadar surer vs vs. tecrübeli arkadaslardan bilgi almak istiyorum
-
Bunları bende okudum. farklı şeyler arıyorum gıdıp gelen kişilerden bilgi almak istiyorum.
Bir tatil veya tur şirketiyle anlaşsam nasıl olur.
Çalışmıyorum bordro falan yok.
-
dayı hç uğraşma git turun birine onlar ayarlıolar :)
-
Türkiyeye vize uygulamayan ülkeler: Azerbaycan ( bu ne perhiz )
Türkiye ye viz euygulayan ülkeler Azerbaycan ( bu ne lahana turşusu? )
Üstte uygulamaz diye sayılan ülkeler sadece kkırmızı pasaportamı uygulamıyo acaba?
-
evet malum yaz geldi.turlara danısabilirsin.gidis donüş biletli oluyor.geçen yıl Paris e gitmiştim ulan ruya gibiydi. 15 gunluk otel+yatak+yemek hersey 150 euroydu.
bencede hoca şu vize bi kalksa var ya... :D
-
turla git bence tek başına çok zorlanırsın
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
hoca turlar kötü ya.kendi planın olmuor o adamlara uymak zorundasın.canın göl kenarnda yemek mi istedi?yiyemiosun.şu kafede birşey mi içmek istedin?içemiyorsun,bence iyi değil.dil problemi yoksa özellikle turla gitmesin bence -
belçikaya 2 haftamı ben 2 gün kaldım sıkıldım istanbuldan küçük ülke saat 8de her yer kapanıyor,bir bokta yok üstelik daha ülkenin neresini bölüşemiyorlar anlamadım
-
Gezmeye gidecem bazı kişileri görücem. Süpriz olsun diye.
Tur şirketiyle konuşsam ben belcıkya geldigimde şuraya gidecem siz gidin nereye gezmek istiyosaniz desem sonra donus gunu bulussak olur mu:) Kabul ederler mi ki.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
hoca turlar kötü ya.kendi planın olmuor o adamlara uymak zorundasın.canın göl kenarnda yemek mi istedi?yiyemiosun.şu kafede birşey mi içmek istedin?içemiyorsun,bence iyi değil.dil problemi yoksa özellikle turla gitmesin bence
-----------------------------aynen abi aynen. ha turla gitmişsin ha okulla geziye gitmişsin aynı şekilde eziyet verici. kendin gittin mi kafana göre istediğini yaparsın, akşam oldu mu oralarda güzel oteller var ;) oralara akarsın :D ohh mis gibi..
-
sandman bunu yazdı:
belçikaya 2 haftamı ben 2 gün kaldım sıkıldım istanbuldan küçük ülke saat 8de her yer kapanıyor,bir bokta yok üstelik daha ülkenin neresini bölüşemiyorlar anlamadım
-----------------------------Aynn hocam msn de konustuğum kişiler var türk ama belçikada yaşıyolar göt kadar yer diyolar ne gezilcek bi yeri var ne görülcek.
eğer yardımım olcaksa msn de konusup gitmek istediğin yerler hakkında gerekli bilgi alabilirm.