Beles Hostla İlgili Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    ben domain alsam awardpace.com dan da beleş host alsam normal para vererek host almaktan farkı ne olur , kapasite bakımından bana bels host eytıyorda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Krdeşim arada bi fark olmasa hosta para vermezdin zaten ksıa yoldan baya büyük farklar olur :D

Edit: en basitinden herhangi bi host firması ile beleş host özelliklerini karşılaştırabilirsin Burdan bak mesela https://www.sistemhost.com/ 

Tren odun seçmez hacı abi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    yasipro da bir konu varda .ch .li uzantılı site alabiliyorsun ben aldım olesine fena degil gibi geldi , şimdi çakallık yapıp para vermesem diyom hosta
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    bahsettiğin siteyi bilmiyorum ama bedava hostlarda bandwith limitin ve sunucu hızları paralılara göre çok kısıtlı. bir de sayfanda sağ veya sol bloklarda veya başka yerlerde kendi reklamları çıkar. falan filan işte.

Adsense Gelirli Siteler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    http://www.000webhost.com/ bura güzeldir. kullancaksan burayı kullan derim normal paralı bi hostla pek bi fark olmayacaktır. Destek vs vs hariç
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Hepsini boşver sağı solu reklam doduruyorlar. Bi sorun oluyo siten kapalı kalıyo kımseye soramıyosun sorsanda cevap alamıyorsun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yarın öbür gün kapanır. Gariban p*ç gibi kalırsın ortada, kimsenin s*kinde olmaz.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    hiç değmez : ) nasıl olsa bir çok hostcu sunucu parasını ödemek için kampanya yapıcak al 1 yıllık :) 20 30 ytl
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    ben ismini vermek istemiyorm (kısaca ((: trktcrt.net) bir yerden ucuza almıştım ve kota derdi, sık sık sistem arıza derdi.... oldu. şimdi kurtuldum tabi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    awardspace iyidir.Reklamsız. Ancak tek sorunu (bana göre) hosta yükleyeceğin bir dosyanın boyutunun 500 kb den fazla olmaması gerekiyor.

Naber la?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Awardspace de c99 shell çalışmıyor :) sayfa dışında img gösteriminde genellikle awardspace ye yönleniyor sevmiyorum çogunlukla max users connection gibi hatalar verip insanı çileden çıkarıyor. Özelliklerine gelince 200 mb alan 3 gb trafik 5 tane pop3 mail 1 tane mysql veritabanı 1 mi ne subdomain. :)

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
Toplam Hit: 1812 Toplam Mesaj: 13