Bellek Hızları Farklı 2 Ram ?
-
Arastırmadan etmeden gittim 1024 ddr2 533 mhz ram aldım.Ama bende ki 1024 ddr 667 mhzmış. Bunların 2si birlikte calısırmı?Çünkü arada bilgisayar searh indexer kedini kapattı fln diye sacma hatalar veriyor. Ama bunun dısında bi sorun yok.Böyle dvm etmelimiyim yoksa birini cıkartmalımıyım?Windovs Vista kullandıgım icinde 1024ün yetmedigini düsünüyorum.
-
ddramle ddr2 aynı anda çalışmaz.hem sen ddr2yi nasıl taktın girişlri farklı onların
-
haci öbürüde ddr2 işte anla 2 ye basmamışım :).Simdi bilgisayar 1 saatten sonra mavi ekran hatası aldım.ortak frekansa cekmek fln bisiyler okudum.Beni aydınlata bilecek birileri varmı.
-
ben de 100lük ve 133lük sd ram leri pc ye takmıştım bi ara.şuan hepsini 133 yaptım ve performansa gerçekten büyük bir oynama oldu.sanırım ram lerinden birini görmüyor.ya da biri zorlandığında ötekine geçiş yapıyor büyük ihtimal..
bios ayarlarına gir orada 667liği mi yoksa 533 lüğümü seçeceğin yazıyor..bunların yanında bir de auto seçeneği var..
-
.2 sinide görüyo bilgisayar.Ama dedigim gibi çalışmalar kapatılıyo ara sıra.
Biostan hangisini seceyim bu arada ? 533 667 auto ? Sorunu giderirmi.
-
hoca görüyor demen sistem özelliklerinde 2gb yazması diil.
ram ler birbiriyle çakışıyor olabilir.ya da tek başına 667 liği tak ve dene sorunsuz çalışıyor mu.eğer çalışıyorsa sadece 667 liği kullan.
ben atla devenin aynı anda sürüldüğünü görmedim.
-
abi 1024 tek basına sorunsuz zaten çalışıyo.Bende 2sini sorunsuz çalıştırmanın yolunu arıyorum zaten.1tanesini kullanmaya kalsa sorun yok.saol yardımların icin.
-
mavi ekran hataları alıyorum arada arkadaslar.Hala aydınlanmıs deilim yardımlarınızı bekliyoroum.Biosda 533mhz a ayarlı.En son seçenek olarak görüyorum sadece tek rami kullanmayı .
-
auto ayarda frekansı yuksek olan kendini dusugun frekansına cekerek calısır. ya auto da calıstır yada dusugun frekansına manuel ayarla. yada dusugu overclock et. hızları farklı ramler calısırken sorun cıkartmaz hız standartları geriye donuk uyumludur. cas degerleri farklı olabilir, bu yuzden stabil calısmama sorunu yasayabilirsin. yine yapman gereken bunları esitlemek
-
Paran varsa 667 al bi tane daha sorun falan kalmaz hoca :) 553'ü de elinden çıkarmaya bak. Alalı çok olmadıysa beğenmedim de geri ver.
-
Valla çalışır mı çalışmaz mı bilgim yok ama
tüketici kanununa göre aldığın herhangi bir ürünü 15 gün içinde "hiçbir mazeret göstermeden" iade edebilirsin bunu biliyorum.