folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Belli Bir Tarih Ve Saateki Mobese Kayıtlarına Ulaşmak Yada Başka Fikirlere İhtiyacım Var Kasko Sigorta Anlayan Arkadaşları Beklerim.



Belli Bir Tarih Ve Saateki Mobese Kayıtlarına Ulaşmak Yada Başka Fikirlere İhtiyacım Var Kasko Sigorta Anlayan Arkadaşları Beklerim.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    arkadaşlar kabaca özet geçicem.   13.02.2020 tarihinde babam menderesten ksk ya eve gelirken bir vince arkdan çarpıyor. kendisi hatalı 64 yaşında biraz tansiyonu düşmüş ve bu arkadan girmiş. şükür kendsinde birşey yok arabanın önünde hasar var. vinçte birşey yok. adam biraz inip amca sen ne yaptın filan falan gibi çıkışıyor babamda zaten hatalı olduğu için birşey diyemiyor olan oldu diyerek. karşı tarafın arkada çok çok az bir ezilme varmış  adam onu söylüyor ama babam çekiçle düzelir filan diyor. neyse tutanak tutulacağı sırada adam benim bir müşterim var ona gitmem lazım. zaten seninde kaskon varsa kasko karşılar diyip basıp gidiyor.

     

    baba o şokla ne plaka alıyor ne bişrey adam gittiği ile kalıyor. sonra baba sanayiye geliyor. sanayici eleman da diyorki tutanak olmadığı için beyan usulu olacak, tandık expertizler var sen otobanda giderken kaput birden açıldı dersen kasko bunu öder diyor.

    babada o şekidle beyan veriyor. ardınden expertiz gelip diyorki bu otobanda kaput açılması değil. şimdi bu durumda hem aracın masrafı bizde patlıyor hemde peder kara listeye giriyor birdaha kasko yaptıramıyormuş. yalan beyandan dolayı.

    o eleman bariz benim baba hatalıyken neden bırakıp kaçtı bunu anlamıyorken sigortacı diyorki onun sigortası yoksa sanırım o suçlu durumda oluyormuş bir şekilde bir sebebten kaçmış. fakat o elemana ulaşırlarsa en azından kaskodan aracın parasını alabilme durumu söz konusuymuş.

    şimdi ben kaza yerini bilmiyorum fakat baba kendi arabasının fotoğrafını çekmiş oldukça kalabalık ve kavşakta olmuş olay dolayısı ile mobese vardır diye düşünüyorum. 

    bu noktada mesela mobeseden görüntü nasıl istenir direk karakola gittik şu tarih şu saat diyince buyur paşam tabi ne demek gibi bir ilgi beklemiyorum. başımıza gelmediği için nerden nasıl başlanır hiç fikrim yok. 

    bu konuda fikirlerinize ihtiyacımız var

     

     

     


    https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2011
    Erkek

    Çok geçmiş olsun. Amcada panikten sanayideki danğalagın lafına kanım başına iş açmış. Allah beterinden korusun.


    Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Geçmiş olsun.


    Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2005
    Erkek

    Öncelikle geçmiş olsun

    karşı tarafın sigortası veya muayenesi olmasada suç sizde kalıyor ama insanlar bilmediği için kaçıyorlar o ayrı bir durum

    etraftaki dükkancılardan rica edip kamera kayıtlarına bakıp plaka bulunup ulaşabilirsiniz 

     

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2015
    Erkek

    Şikayet olmadan mobese kamerasına zor ulaşırsınız. Mahkeme kararı felanda girebilir işin içine. Araç kamerası rusya gibi bizdede şart olmalı.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Adamdan şikayetçi olup yer, tarih ve saat bildirip karakolda dilekçe yazdıracaksınız. Ancak yaralanma veya ölümlü bir olay olmadığından muhtemelen kameraz bozuk veya olay anında başka açıya dönüktü diye cevap verip geçiştireceklerdir.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mayıs/2007
    Erkek

    Öncelikşe geçmiş olsun. Baban emekli albaydı sanırım bu hataya düşmemesi lazımdı hele ki sanayiden rasgele birisinin söylediklerini sigorta şirketine söylememesi gerekiyordu.

    Sen şimdi mobese kayıtlarıyla şikayet etsen bile bu sefer sigorta şirketi sana babanın belki alkollü olduğunu ve o nedenle olayın gerçek halini sakladığını söylerek savunma yapacak ve kazanacaktır diye düşünüyorum.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    Arkadaşlar evet bizim o elemana ulaşmamız bize yaramayacakmış öğrendik. Fakat bir tanıdık yardımcı oldu tekrar beyanneme düzenleniyormuş sanırım. Dosyamızın olduğu adam haklı olarak ıslak imzası var filan demiş. Neden imza attı diye. Birde şirketin araştırma bilirkişileri oluyormuş araştırmaya verirlerse süreç uzasada bizim lehimize sonuçlanıyor gibi dediler. Dilekçe yazdık beklemedeyiz. Babada en çok kendine kızıyor. Sanayideki elemanı dinlediğine. Adamlar plaka sormuş çarptığı arabayı oda alamadım diyince o zaman beyaz usulu yapılır sen böyle böyle dersen hallolur diyince oda onlar işin içinde diyerek güvenmiş. Bunu anlayabiliyorum. Yani albaylıkla pek bir alakası olmuyor bende bankada çalışıyorum gün aşırı dolar altın ne olur diye soruyorlar. Halbuki bilsem bankada mı çalışırım. Özlemişim buraları :) 


    https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mayıs/2007
    Erkek

    Aslında şu açıdan söylemek istemiştim. Baban bu zamana dek mutlaka bir birlik komutanlığı yapmıştır ve kendi birliğinde de illa ki hizmet araçları ve makama tahsisli hizmet araçları olmuştur. Tüm bunlara da sigorta ve hatta araç değerliyse kasko yapılıyor. O sözleşmeleri mutlaka okumuştur hatta birlik içi veya birlik dışı bir kazaya şahit olup işlem yapılırken canlı şahit olmuştur diye düşündüm. Yani bu konuda bir hayat tecrübesi illa ki vardır diye yorumladım.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek

    hocam geçmiş olsun. beyanla kaskodan bizlerde araç yaptırıyoruz. gittiğiniz usta acemi biraz bu konuda galiba.

    olay kasko firmasına aks ettiği için başka kaza süsü vs. vererek aracı yaptıramazsınız kolay kolay.

    1.si o ustaya diyeceksin ki. senin dediğine göre beyanı kabul etmediler. aracı nasıl kaskodan yaptıracaksın şimdi. top onda. o sizi yönlendirdi beyanda.

    2.si başka bir yere gideceksiniz ve gerçekleri söyleyip tekrardan beyan yazacaksınız. eski beyanı eski gittiğiniz usta yazdı diyeceksiniz. bunuda beyanda belirtin.

    gerisi sigorta şirketinin insafına kalmış.

    acenteniz size destek çıkarsa işiniz biraz daha rahat görülür. 

    birde aracı tamir ettireceğiniz servis in, dosyanıza atanan eksperle arası iyi ise buda sizin lehinize olur.

Toplam Hit: 2279 Toplam Mesaj: 15
kaza