folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ben Böyle Ekran Kartının...

Ben Böyle Ekran Kartının...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hacılar bi ikinci el bilgisayarcıya uğradım kadıköyde bi tane lanet ati redeon x800 gto  vardı adam dedi 256 bit 55 lira. biz de sazan gibi atladık aldık.  crysis kurdum pc ye, açıldı güllük gülistanlık, sonra oyundaki sesler yavaşlamaya ve cızırdamaya başladı ve kısa bi süre sonra ekranda renkli çizgiler...  ekran kartı ısınmış anladığıma göre. az biraz da paramız vardı onu da piç ettik. bugün kapalı dükkan yarın gidip iade etmeyi denicem ama almazlarsa bu ekran kartını nası iflah ederim.

edit: pc yi yeniden başlatınca tekrar giriyor oyuna. gitar hiro felan denedim onlarda donma felan yok.
    editbidüt: öğrenci adamız bu parayı başka bişekilde temin etmenin yolu da yok mu :/

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

seni üzmek istemem ama sanırım yapcak pek bişey kalmamış kart ısıtılmış ve adam sana verdiğinde çalısıyormus senin bozmadığın ne malum adamın gözünde.geçmiş olsun su iç soğuk

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

yeniden başalatınca ekranda çizgiler yoksa iyi bi soğutucu lazım sana

he olmadı koy gg sazan çok 1 liradan açık arttırmaya 55 liradan çok verirler.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Hocam ekran Kartı Yaka yaka Artık Sorunların nerde geldıgını Çözmüş buLuNuyorum  Senın Sorunun en Güncel driveri Yüklemen ve işlemcinin ısınması sorunu bu hatayı verıyor işlemci fanını bır Güzel temizle ekran kartının dirivini güncele Sonra gel dua Et bana:)

ve Ekran kartı ısısı Kaç ?

Beleş wireless kahramanı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

selülozik tinerle pamukla demizle hele çip etrafı temiz olsun kart giriş ayağı temiz olsun fanda çalışmasına bak çalışır

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

hele eski diş fırçası ile daha iyi temizlenir ben onla yapıyorum

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gidip bide sogutucumu takdırcan masraf yapıcan gg den sat bence yeniledim pc i felan de satma nedeninede :D yolla gitsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

@abdullahozcan denicem hocam saol bilgin için.

@adama
    hocam ısı ölçer yerleştirmedim ekran kartı üzerine :/ farklı bi yolla da ölçmedim. bi de zaten win7 kullanıyorum driver neyin en güncel diyo. directx 10 da kurdum.

@
    xxjokerxx soğutucu olayına da bakacam hocam saolasın. olmazsa daha bi iyi fiyatla internetten satsak tabi daha iyi olur :R

@patlayıcı
    sana cevap yok :F

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

256 mb ekran kartina crysis'mi yukledin : D

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

256 mb ekran kartina crysis'mi yukledin : D

-----------------------------

yok hocam bu 512 mb 256 bit.  ama önceden bende onboard 256 mb vardı. ona yüklemiştim :F ve oynamıştı tıkana tıkana :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

5-10 liraya fan satıyorlar hocam,

şimdi ekran kartını al fanı falan çıkart çip üzerinde termal macun varsa onu güzelce sil sonra tinerle fırça ile temizle ardından yeni termal macun ve yeni fanı taktığında süper çalışması gerekli bide bilgisayarı yeniden başlatma kapat sonra tekrar aç bende oyle işe yarıyor :D

..
Toplam Hit: 1868 Toplam Mesaj: 13