Ben Böyle Ekran Kartının...
-
hacılar bi ikinci el bilgisayarcıya uğradım kadıköyde bi tane lanet ati redeon x800 gto vardı adam dedi 256 bit 55 lira. biz de sazan gibi atladık aldık. crysis kurdum pc ye, açıldı güllük gülistanlık, sonra oyundaki sesler yavaşlamaya ve cızırdamaya başladı ve kısa bi süre sonra ekranda renkli çizgiler... ekran kartı ısınmış anladığıma göre. az biraz da paramız vardı onu da piç ettik. bugün kapalı dükkan yarın gidip iade etmeyi denicem ama almazlarsa bu ekran kartını nası iflah ederim.
edit: pc yi yeniden başlatınca tekrar giriyor oyuna. gitar hiro felan denedim onlarda donma felan yok.
editbidüt: öğrenci adamız bu parayı başka bişekilde temin etmenin yolu da yok mu :/ -
seni üzmek istemem ama sanırım yapcak pek bişey kalmamış kart ısıtılmış ve adam sana verdiğinde çalısıyormus senin bozmadığın ne malum adamın gözünde.geçmiş olsun su iç soğuk
-
yeniden başalatınca ekranda çizgiler yoksa iyi bi soğutucu lazım sana
he olmadı koy gg sazan çok 1 liradan açık arttırmaya 55 liradan çok verirler.
-
Hocam ekran Kartı Yaka yaka Artık Sorunların nerde geldıgını Çözmüş buLuNuyorum Senın Sorunun en Güncel driveri Yüklemen ve işlemcinin ısınması sorunu bu hatayı verıyor işlemci fanını bır Güzel temizle ekran kartının dirivini güncele Sonra gel dua Et bana:)
ve Ekran kartı ısısı Kaç ? -
selülozik tinerle pamukla demizle hele çip etrafı temiz olsun kart giriş ayağı temiz olsun fanda çalışmasına bak çalışır
-
hele eski diş fırçası ile daha iyi temizlenir ben onla yapıyorum
-
gidip bide sogutucumu takdırcan masraf yapıcan gg den sat bence yeniledim pc i felan de satma nedeninede :D yolla gitsin
-
@abdullahozcan denicem hocam saol bilgin için.
@adama hocam ısı ölçer yerleştirmedim ekran kartı üzerine :/ farklı bi yolla da ölçmedim. bi de zaten win7 kullanıyorum driver neyin en güncel diyo. directx 10 da kurdum.
@xxjokerxx soğutucu olayına da bakacam hocam saolasın. olmazsa daha bi iyi fiyatla internetten satsak tabi daha iyi olur :R
@patlayıcı sana cevap yok :F -
256 mb ekran kartina crysis'mi yukledin : D
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
256 mb ekran kartina crysis'mi yukledin : D
-----------------------------
yok hocam bu 512 mb 256 bit. ama önceden bende onboard 256 mb vardı. ona yüklemiştim :F ve oynamıştı tıkana tıkana :) -
5-10 liraya fan satıyorlar hocam,
şimdi ekran kartını al fanı falan çıkart çip üzerinde termal macun varsa onu güzelce sil sonra tinerle fırça ile temizle ardından yeni termal macun ve yeni fanı taktığında süper çalışması gerekli bide bilgisayarı yeniden başlatma kapat sonra tekrar aç bende oyle işe yarıyor :D