Ben Delimiyim Yoksa Sizdemi Yapıyosunuz?
-
sevgili mürid'ler müride'ler ben deliyim sanırım :D a.q merdivenlerden çıkarken falan basamakları sayıyorum,kaldırım taşlarının kırmızı ton renginde olanlara basıyorum,bi yerde bi söz duydugumda kafamdan hecelerine ayırıyorum a.q bunu yapan başka biri varmı yoksa bendemi bişi var :d
-
BEN SENİN kadar deilim ama kaldırım taşlarındaki çizgilere basmıorum :D merdivenleri çift çift çıkıyorum kelimelerin kaç harf olduguna bakıyorum
-
bende kaldırımlara dikkat ederim
gebzeli olusumdan sanırım
yolun ortasından yürürüm genelde
merdivenler i2 şer veya 3 er cıkmaya calısırım
ayakkabıların topuklarına basarım hep :|
kızlara hep abaza gibi bakarım :D
-
bendede bi şeyi hep tek sayı olarak yapmak var.
mesela elimi bi kere vuruyorum ya masaya.diğer elimlede 2 kere vuruyorum oluyo 3 :) -
Başarı korkun olabilir.
Ya da başarabileceğini bilip hep başarısız oluyorsundur.
Yapında doğmamış çocuğa don biçme deyimene eş bir durum var mı?
-
DÜnkü arkadaşın evinde her katta 17 merdiven toplamda 34 merdiven vardı,
fakültenin kapısından ev tam 3150 adım, binanın içersinde evin önüne kadar 117 merdivenden cıkıyoruz,
sokakda yürürken devamlı bi taşa basıp ötekini atlıyorum, şarkı duydum mu akşama kadar onu söylüorum,
ben üstüne üstlük saydığımıda unutmuyorum a.k.
-
ROM3O bunu yazdı:
-----------------------------
BEN SENİN kadar deilim ama kaldırım taşlarındaki çizgilere basmıorum :D merdivenleri çift çift çıkıyorum kelimelerin kaç harf olduguna bakıyorum
mesela şuana kadar çıktığım bütün merdivenler aklımda a.q bizim evin 14 normalde 15 ama biri hafif çizik ona basmıyorum :D şirketin 32 ondada 35 ama ondaki değişik tipdeki basamaklarada basmıyorum a.q :d -
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Başarı korkun olabilir.
Ya da başarabileceğini bilip hep başarısız oluyorsundur.
Yapında doğmamış çocuğa don biçme deyimene eş bir durum var mı?
yok aga alahdan öle bişi :D ama bikeresinde oldu a.q daha işe alınmadan gelen 3tane iş teklifini işe girdiğimi sanıp reddetmiştim 1ay boş dolaşmıştım :d -
ohoo sen deliysen , rene tımarhanelik a.q :D:D
-
obsesif kompülsif bozukluğa sahipsiniz hepiniz.. ha ben değil miim? ben de öleyim =)
-
bende pc kullanırken k harfine dıkkat ederım o harf geldıgınde 5-6 kere bazen tıklarım basamakları bende öyle geçerim manyagız lan bız :D kokaınman harbı bendensın hea:D