Ben Kimmiyim ?
-
Çürüyen cesedin yanında bilmem kaç yüz yıl kalmış gibiyim… Etrafımı buram, buram kaybedişin kokuları her bir yönümden sarıp sarmalamış beni. Ben ölüm kokuyorken ve bütün papatyalarım ölmüşken.
İğrençlik hissi ile bakıyorum aynada kendime. Tanrım bu kadar hatalı bir iş çıkarmazdın…
Sevgi, aşk, çiçekler, böcekler (hııhh) insanın kulaklarına ne hoş geliyor değil mi ? Ama benim değil.
(Ben insan olamam….)
Sıcak evlerinizde iyi vakit dolaylarında. Zaten mutlu olan hayatınıza yine mutluluklar dilerim…
Bana da mı ? ahhh beni boş verin ve.. (herneyse. ) Hayatımdaki bütün anlamsızlıklar anlam kazanmayı beklerken, öznesi kayıp cümle gibiyim sahipsiz ve belirsiz.
Takılar serpiştirilmiş her bir kelimeme, mış, miş, mişti, mıştı…
Beni boş verin… Bütün kötü dileklerim ölümsüz rahat olun vakti gelince her biri yok olur.
Neyim ben, kimim ben ? nereye koşuyorum, Tanrım neden ben ? neden ben? neden ben ?
O, bu, şu, onlar, şunlar değilken ? neden ben ?
Yoruldum… üstüm başım ceset kokuyor. Katlettiğim duygularımdan arta kalanlar olsa gerek.
Benden günün ağarmasını beklememi istemeyin. Öldürmek istediğim daha bir çok duygu var…
Hıhh.. Ben kim miyim ?
Aynada yüz binlerce kez tekrarladığın iyi dileklerin zıttıyım. -
vallaha cok guzel yazmışın ve senden bu sözleri kullanmak icin izin istiyorum
-
Hmmm Enteresan yahu, Karakutu Peki Nedir Kendinle Alıp Veremediğin yahu. ?
Açarmısın Konuyu azcık daha, Şok Vaziyette Okudum Metnini. Sen sen Değilsen Peki Kimsin. Bide Kendini Neden Arıyorsunki. Alla alla. Kafam Karıştı Yahu. :|
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
vallaha cok guzel yazmışın ve senden bu sözleri kullanmak icin izin istiyorum
-----------------------------Bütün hakları gasp edilmiştir kullana bilirsin :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Hmmm Enteresan yahu, Karakutu Peki Nedir Kendinle Alıp Veremediğin yahu. ?
Açarmısın Konuyu azcık daha, Şok Vaziyette Okudum Metnini. Sen sen Değilsen Peki Kimsin. Bide Kendini Neden Arıyorsunki. Alla alla. Kafam Karıştı Yahu. :|
-----------------------------Her insan bir arayış içindedir... ben kendi içimde kaybolmuş kendimi arıyorum ve sen yada siz bunu okurkenede bunu yapıyor olacağım :)
-
yoksa sende bunları yazabilen,ama gerçekte çok pozitif bi insan olan birimisn?
para,kadınlar,tanrı hangisi sebebin,?
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------yoksa sende bunları yazabilen,ama gerçekte çok pozitif bi insan olan birimisn?
-----------------------------Bence "ben pozitifim diyen" insanlar yüzlerine maske takmış sözde iyilik melekleridir... Sizin zıttınız İyi-kötü benim zıttım kötü-iyi
-
karakutu bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------yoksa sende bunları yazabilen,ama gerçekte çok pozitif bi insan olan birimisn?
-----------------------------Bence "ben pozitifim diyen" insanlar yüzlerine maske takmış sözde iyilik melekleridir... Sizin zıttınız İyi-kötü benim zıttım kötü-iyi
-----------------------------ikinci soru?
-
siyahbereli bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------ikinci soru?
-----------------------------Martılar giderkene bağrışırlarya, her kafa farklı bir yorum yapar.. eve döndükleri için sevinçleri der, kimileride denizden ayrı kaldıkları için...
yada şöyle desem.. Bir ben varki benim içinde benden daha derinlerde... İster deliye vur, ister paraya, istersen Tanrı'ya...
-
yolun açık olsun dostum,
-
Bütün bunlarla yaşamayı öğrenmişsen mutlu olmalısın