folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Ben Kurbana Karşıyım!"

"Ben Kurbana Karşıyım!"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Mikrofon, kamera gören sanki İslam'ı çok iyi kavrayıp tatbik ediyormuş gibi kendi hevasına göre saçma sapalak salak yorumlar yapmak moda mı şimdi ?

Böyle sap uzmanı, uçkur, çukur ehli de çıkıp bunu yaptı, daha ne diyeyim..................

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Nalet olsun çok geç görmüşüm konuyu

Bende karşıyım Kurban kesmeye ve kurban kesen zihniyete.

Tamam hayvan yemiomuyuz yiyoruz. ama en azından işi bilen sağlıklı ortamda kesiyor, kurban bayramında nerde işsiz güçsüz sap varsa kurbancı diye orda burda kesiyor. sadece usulsuz kesildigi icin değil gereksiz kesildiği için de ayrıca karşıyım. Yoldan geçen çoluk çocuğun pskiolojisini bozduğu için karşıyım. Çok sevaba girmek isteyen kendini kurban etsin aq koyunun suçu ne müslüman bile değil koyun.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı:
    -----------------------------

peki haydar hocam proteinsz nasıl kalkcak bu meret hiç düşündünmü ? :D

Yorum beni benden aldı :) :) :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    bende sana karşıyım

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Tamam hayvan yemiomuyuz yiyoruz. ama en azından işi bilen sağlıklı ortamda kesiyor, kurban bayramında nerde işsiz güçsüz sap varsa kurbancı diye orda burda kesiyor. sadece usulsuz kesildigi icin değil gereksiz kesildiği için de ayrıca karşıyım. Yoldan geçen çoluk çocuğun pskiolojisini bozduğu için karşıyım. Çok sevaba girmek isteyen kendini kurban etsin aq koyunun suçu ne müslüman bile değil koyun.

Allah farz kılar birileri yanlış uygular yanlış yapar o bizim sorunumuz değil ..

Şimdi kurbanda işsiz güçsüz sap kesiyor ,o kesiyor diye ben allahın dediğini mi yapmayayım ?

2 2 dört eder allah emrediyorsa kesecez .. Hee ateistsekte böyle hassas konularda yorum yapmak çok yersiz..

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    HolyOne bunu yazdı:

Allah farz kılar birileri yanlış uygular yanlış yapar o bizim sorunumuz değil ..

Şimdi kurbanda işsiz güçsüz sap kesiyor ,o kesiyor diye ben allahın dediğini mi yapmayayım ?

2 2 dört eder allah emrediyorsa kesecez .. Hee ateistsekte böyle hassas konularda yorum yapmak çok yersiz..

hayır aslında bizim sorunumuz. 

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:
    HolyOne bunu yazdı:

hayır aslında bizim sorunumuz.

Bizim sorunumuz yada değil,senin dediğin gibi bizim sorunumuz olsun ..

Ama gerçek olan tek şey var birileri doğruları yanlış yapıyor diye doğrulardan vazgeçilmez.. 

Allah'ın emrini adam yanlış uyguluyoır diye ben neden vazgeçiyorum ?

Aslında bu yorumların tek sebebi var alınmayın ama tuzu kuruluk .. Ben ne aileler biliyorum eti sadece kurban bayramlarında yiyebiliyorlar.Kurbanı kesmesek ondada yiyemezler.Şimdi kurban kesilmesin demek hem bencillik hem işin kolayına kaçmak olur.

Ama kurbanı çoluğun çocuğun önünde kesene,boğazı kana bulayanlara ağar yaptırımlar uygulanmasını bende isterim.

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

müslüman olmadığı için kesiliyordur belkide.

edito..sağlıklı ortam vs den bahsetmişsin... sen şimdiye kadar duydunmu sağlıksız ortamda kesilen KURBAN etinin öldürdüğünü? hasta ettiğini??

sen merak etme en sağlıksız kurban eti en sağlıklı domuz etinden daha sağlıklıdır.. HAAA eziyetmi?? onu islam emretmiyor zaten..

gene edito... yoldan geçen çocukların psikolojisinden bahsetmişsin.

çocukken kurbanın bağırsaklarının döküldüğünü görürdüm askerde ise arkadaşımınbağırsaklarını topladım .

ben gördüklerime inanırım .

VARDIR YARATICININ BİR BİLDİĞİ...

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

Bana soru sormayı bilmiyorsun diyenler kendi cevapları okusunlar.Peki sen cevap verebiliyormusun. ?

İslamı bilmeyi gerektirmeyen davranıs adı altından ihtiyacı karsılanır olur biter sözüne karsı bir tutumda bulunulmus mu ki cevap verdigniz soruda okuyun bakalım.Ne diyor orada.Sen gercekten inanıyorsan banane.Git istersen tuvalet kagıdana tap.Ben "genel" olarak daha inancımız denilen kavramları yanlıs yorumlayıp iç ferahlatanların oldugu bir yerde hala kalkıpta yine söylüyom "genel" olarak karsıt görüşlere ne derece dogru savunmalar yapılabilir ki bizler her zaman saldırgan pozizyonunda oluyoruz.Dememe ragmen hani her ihitmale karsı biz bi önce cemkilerimlede sonrası gelir zaten mantıgı ile sen karsındaki asaglamaktan bilememne yapmaktan soru sormaya fırsta bulamıyorsun cevabını verme tesebbusunde bulunabilyor ? Komik.Çünkü ortada kimseye karsı bir saldırganlık yok.

Ben ya neye ihityacı varsa acizin onu karıslarım diyorsan benimle bir sorunun yok çünkü ben bunu sekilcilk yaparak daha inancına hakim olamayanların bizleri eleştirmesine karsıyım.Zaten cogunlukta öyle.Neymiş düzen,intizam öyle öyle.Sen kalkıp metrelerce yükseklite minareleri olan cemiler diktir sonra git gölgesinde seviş.Sonra kalkıp beni onu eleştir.Evet güzel bir intizam ve düzen."Gercek gerekliligini yapmayanlarca" dikkat et kendini görme.Yoksa zaten cevap vermezdin çünkü sen oysan zaten seni ilgilendirecek bir konu yoktur ortada 

sen nesin onu söyle ona göre sana açıklama yapacak tahribat müridleri ortaya çıkacaktır...

sen nesin ? ona bir karar ver .ya safını belli et inanmadığın bir şeyi yargılama .yada sus ...

bi tutturdun şekilcilikte şekilcilik.

sana daha öncede söylemişim ....

eğer Ateistsen ateizm in hakkını ver haksız olduğun yerde ADAM GİBİ SUS yeni sorular sor bize yeni kanıtlar ara.

..YETERKİ ADAM OL tartışmayı bil haksız olduğun yerde sus. verilen cevapları okeyle kuru kuru inatetme...

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    Hepaq bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:
    Hayat ne tuhaf.. Vapurlar falan...

ve veee bekledigimz yorum hüseyin abiden geliyor(askere gitmeden önce madalyamı versek ne bu yoruma) gece gece sandalyeden düştüm gülmekden iyimi :D

azhuzhuahazuhauhzauhzuahazuhzauazhuazauhuahuauazhuzha :D:D:D:D

aynı şeyi düşünüyordum koptum yaaaaaaaa:D:D:d

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 17675 Toplam Mesaj: 92