Ben Türküm
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Ne yazık ki dedelerimizle, atalarımızla övünmenin ötesine geçemiyoruz. O kadar övünene kadar biraz da dilimize falan sahip çıksak, daha düzgün, daha bilinçli insanlar olsak ya.
-----------------------------Türk Ulusu tekrar birleştiğinde Dünyaya meydan okuyacak güçtedir. Biz Asyaya gideceğiz daha.
-----------------------------Dünya Düzeni değişti Hocam, Turancılık Geçmişte Kaldı. Bence Elindekini Korusan Yeterde Artar bile. ;)
-----------------------------bugün aynı inanç ve katiyetle söylüyorum ki Türkiye, tam bir bütünlükle yürümekte olan Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem az zamanda bir kere daha tanıyacaktır. Asla şüphem yoktur ki Türklüğün unutulmuş büyük medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti bundan sonraki inkişafiyle ati nin yüksek medeniyet ufkundan yeni bir güneş gibi doğacaktır...Mustafa Kemal Atatürk.
Atam demiş. o demişse boşuna dememiştir. Bu asya olmasa bile Türkiyenin Tekrar dünyaya Büyük bir millet olduğunu göstereceğini Bu ülkeyi kuran Büyük önder söylemiş. o demişse ben inanırım.
CUMHURİYET ORDULARI; CUMHURİYET VE KUTSAL TOPRAKLARINI GÜVENLE KORUMA VE SAVUNMA KUDRETİNDEDİR VE HAZIRDIR...M.K.ATATÜRK
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
Ne yazık ki dedelerimizle, atalarımızla övünmenin ötesine geçemiyoruz. O kadar övünene kadar biraz da dilimize falan sahip çıksak, daha düzgün, daha bilinçli insanlar olsak ya.
-----------------------------Türk Ulusu tekrar birleştiğinde Dünyaya meydan okuyacak güçtedir. Biz Asyaya gideceğiz daha.
-----------------------------Dünya Düzeni değişti Hocam, Turancılık Geçmişte Kaldı. Bence Elindekini Korusan Yeterde Artar bile. ;)
-----------------------------bugün aynı inanç ve katiyetle söylüyorum ki Türkiye, tam bir bütünlükle yürümekte olan Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem az zamanda bir kere daha tanıyacaktır. Asla şüphem yoktur ki Türklüğün unutulmuş büyük medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti bundan sonraki inkişafiyle ati nin yüksek medeniyet ufkundan yeni bir güneş gibi doğacaktır...Mustafa Kemal Atatürk.
Atam demiş. o demişse boşuna dememiştir. Bu asya olmasa bile Türkiyenin Tekrar dünyaya Büyük bir millet olduğunu göstereceğini Bu ülkeyi kuran Büyük önder söylemiş. o demişse ben inanırım.
CUMHURİYET ORDULARI; CUMHURİYET VE KUTSAL TOPRAKLARINI GÜVENLE KORUMA VE SAVUNMA KUDRETİNDEDİR VE HAZIRDIR...M.K.ATATÜRK
-----------------------------Anlıyorum hocam, ama Bu Söylemlerin Günümüz Dünyasında eskisi Kadar Kolay İstemler değildir. Günümüz Dünyasında Bu Söylediklerini Gerçekleştirebilmek İçin Öncelikle Bilimde ve Ekonomide Çok İleride Olmak gerekir.
Kısacası Çok Çalışmak gerekir, Çalışkan değiliz, Üretmiyor, Tüketiyoruz. Bunları Görünce Söylemlerinin Hayal Olduğunu Düşünüyorum. Buda benim fikrim. Turancılık Hayal ediliyor. O Zaman. Gerçekleştirilmesi Neredeyse İmkansız.
Ülke Hudutları içerisinde Tam bir Barış ve Egemenlik, ile Tam Bir Birlikteliklik Bize yeter. Huzur Ve Gereken Güveni Sağlar Kanaatindeyim.
-
güzel çalışma ama..
devam ediyoruz dedelerimizin yaptığıyla övünmeye..
ben dedelerimin sırtında at koşturduklarına yalakalık yapanlara koltuk veren, 3 kıtaya hükmedip sonra yarımadaya sıkışan TÜRKüm..
-
kaygusuz
Türk ulusu birleştiğinde dünyaya meydan okur, onu yapar bunu yapar, Amerika'yı fetheder tamam bu dediklerini yapabilecek bir millet olabiliriz. Ama o birleşme olabilir mi? Ayrıca teknolojik olarak dünyanın neresindeyiz? Kılıç kalkancılık mı oynayacağız. Şöyle sokağa çıktığında gençliğe bir bak ne görüyorsun. Ben gördüğümü söyleyim hiçbirşey görmüyorum. Dilini bilmez, che'ye bilmemneye tapar, kendi tarihini bilmez Che'yi 7 ceddine kadar okur. Akşam olur var mısın yok musun, saçma diziler izler ertesi günkü gündemini onlar oluşturur, knigthonline oynarken altına sıçar. Terör suçundan hapse giren adam çıkar milletvekili olur, milletvekilleri açık açık halkla dalga geçer ama yine neredeyse oyların yarısını alır. Sel olur gelen açıklama: "derenin intikamı acı olur". Bu millet bir uyansa da atın intikamını gösterse size diyeceğim ama nerdeee. Bunların olduğu bir ülkeden hala ne bekliyoruz? Atatürk demiş diyorsun güzel demiş de 80 yıl önce demiş. Şu anda Atatürk bile gelse ne yapsın bu millete. Atatürk değil binlerce Atatürkler lazım bize.
-
Müzik sağlam. Tarihi gerçeklerimiz var ortada. Övünmek diye belirten arkadaşların övünmenin anlamını tekrar araştırmalarını isteyeceğim.
Birlik ve beraberlik konusuna gelince.
Bence hiç gelmeyelim.
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Müzik sağlam. Tarihi gerçeklerimiz var ortada. Övünmek diye belirten arkadaşların övünmenin anlamını tekrar araştırmalarını isteyeceğim.
Birlik ve beraberlik konusuna gelince.
Bence hiç gelmeyelim.
-----------------------------Hmmm Enteresan Bir Çıkış. Bana Xz' Adlı Müridimizin Yazılarını Çağrıştıran Soğuklukta Bir Yorum Gibi Geldi Bu Söylemin. Biraz Daha Açarsak Tam Olarak Ne Demek istediğni Hocam?....
Birlik Ve Beraberlikten Bir Zararmı Geldiki Bizlere, Ülkede Yaşayan Milletleri Asimile Etmek, Asimile Olmayanları Kovmakmıdır, Ülkeyi Kollamak, Sevmek.
Yani Ne Biliyim, Tam Olarak Ne Demeye Çalıştın Anlayamadığım için Mantalitem Her Yöne Kayıyor. Biraz Daha Açarsan Konuyu, Tartışabiliriz.
Birlik Ve Beraberlik Olmasın Yıkalım O Zaman... Yada Ölüm Korkusuyla Zoraki Bir Milli Birlik Oluşturalım, İnsanlar Her An İsyana Meyilli Ateşlenmeyi Bekleyen Fünye Gibi Olsun. Sanırım İstediğin Vatan Şekli Bu... Hepimizin Hür Ve Cumhuriyetin Nimetleri ile Yaşayabildiği, Kendi Kültür Örf Ve Adeti ile Kendi Arasında Eğlenebildiği, Sıcak Güler Yüzlü İnsanlarımızın Olduğu Bir Ülke değilse Hayalin Nedir Hocam.?
-
şu konuda tartışma yapılmasını istemiyorum. beğenen beğensin beğenmeyen kenara çekilsin.
-
kaygusuz bunu yazdı:
şu konuda tartışma yapılmasını istemiyorum. beğenen beğensin beğenmeyen kenara çekilsin.
-----------------------------Yok Yok Bişey Olmaz, Asilkana Geçen Haksızlık Etmiştim, Kendisini Tartışmaya Değer Bulduğumu Göstermenin yanı Sıra, Sadece Kendisi Tabi Kendi' de İsterse tartışacağım. Konuyu Saptırmayacağız Hocam.
-
ağladım lan :/
-
kaygusuz bunu yazdı:
Olay o birleşmeyi sağlayacak insanların yetişememesinden kaynaklanıyor zaten. Bence böyle bir birleşme ancak,her Türk gencinin Atatürk'ün bilincine ulaşıp, her birinin bizzat birer Atatürk olma yoluna girmesiyle olur...