folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ben Yine Birşeyler Yaptım :) - Özel Yurt Rehberi Platformu

Ben Yine Birşeyler Yaptım :) - Özel Yurt Rehberi Platformu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

kız-erkek karma seçeneği de ekle. tarikatlar dadanmasın sitene.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

hocam responsive tasarlarken yuksek cozunurluklu ekranlari da goz onunde bulundur derim. 4k monitorde site felaket gozukuyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Tüm özel yurtlar gsb den ruhsat almak zorunda karma yurt diye bişey yok.  :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Yurt harita kısmında header'ın fixed olması iyi değil bence. Ve hatta haritaya çok gerek var mı onu da tartışmak lazım. Doğrudan yurtlar sıra sıra gözükse daha iyi olur bence. Bunlar kolayca değiştirilebilir şeyler elbette. Asıl önemli olan para kazanma ve iş geliştirme konusu.

Listeleme üzerine epeyce bir tecrübem var. Listeleme derken bir startup yaparsın hizmet verenleri listelersin yani pazaryeri dedikleri olay. Mesela psikologların yer aldığı terapikulubu.com var. İlk versiyonunu ben yazmıştım. Veya benim kendi girişimim vardı bulutdoktor isminde. Doktorları ve muayenehaneleri listeliyordum.

Kendi tecrübelerimden yola çıkarak bazı düşüncelerimi paylaşmak isterim;

1-) Başlangıç aşamasında listeleme için yurtlardan ücret almayı düşünme. Zaten yüksek trafik olmadığı için para ödemek istemezler başlangıçta. Tek odak noktan sistemdeki kayıtlı yurt sayısını artırmak olsun.

2-) Çevrede tanıdık varsa yönlendirin demişsin. Yanlış. Sen yurt için sayfayı aç. Logosunu bul koy. Hakkında yazısını yaz. 3-5 fotoğraf yükle. Sonra git de ki "Biz sizin için sayfa açtık. Gelin siz yönetin. Kontrolü sizde olsun." Onların gelmesini beklersen süreç uzar. Uğraşmazlar. Sen Türkiye'nin 1 numaralı yurt bulma platformu olsan koşa koşa gelirlerdi.

3-) İlerleyen aşamalarda "potansiyel müşteri satma" yolunu izleyebilirsin. Örneğin öğrenci siteye girer form doldurur iletişim bilgisini ve şehri yazar. Sen o iletişim bilgisini yurda gönderirsin. https://www.whatclinic.com/ aynısını yapıyor. Telefon numarası satmış oluyor. Londra'da yaşayan hasta diş doktoru için whatclinic sitesini ziyaret ediyor. Hastaya Bakırköy'deki bir diş polikliniğinin numarasını veriyorlar araması için. Telefonda anlaşırsan hasta geliyor. Hasta gelsede gelmese de bakırköy'deki dişçi parayı ödüyor. Çünkü müşteri verisi almış oldu.

4-) https://www.cagdaskocaeli.com.tr/haber/7785334/ozel-yurtlarda-doluluk-orani-yuzde-80

https://www.pusulahaber.com.tr/tuyisenden-yurt-doluluk-oranlariyla-ilgili-aciklama-1461645h.htm 

Böyle haberleri araştır. Ona göre belirli lokasyonlar üzerinden ilerle bence. Örneğin çok küçük bir şehirde 2-3 tane özel yurt vardır. Zaten kolayca öğrenci bulabiliyordur. Doluluk oranı %80-90 dır. O zaman orası senin için iyi bir pazar olmaz.

5-) Yurt bulma sitesi olduğu için bu siteye üniversiteyi yeni kazanmış kişiler girecektir çoğunlukla. İngilizce kursları veya öğrencilerin ilgisini çekebilecek konularla ilgili reklam alabilirsin. Benim programlamaya giriş eğitimim var belki biliyorsundur. İstersen sana özel indirim kuponu tanımlarım banner yaparız.  Satış ortaklığı yaparız.

6-) Bu tarz işleri yaparken yazılıma çok odaklanmamak gerekiyor. Mükemmelleştirmeye çalışmamak gerekiyor. Biz yazılımcıların en iyi yaptığı şey yazılım olduğu için vaktimiz hep ona gidiyor. Doğrudan bu işte "yurt ilişkilerinden sorumlu" bir kişinin olması gerekiyor bence. Saha çalışması da gerektirebilen bir iş. Örnek veriyorum yurdun fotoğraflarını çekmeye gidebilirsin vs vs.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bize de sohbetler düzenliyceğimiz tarikat yurdu lazımdı

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bize de sohbetler düzenliyceğimiz tarikat yurdu lazımdı

iftar sonrası güzel olur :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    affetmez bunu yazdı

kız-erkek karma seçeneği de ekle. tarikatlar dadanmasın sitene.

Var var evet hocam, karma yurtlarda var. Teşekkür ederim :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

hocam responsive tasarlarken yuksek cozunurluklu ekranlari da goz onunde bulundur derim. 4k monitorde site felaket gozukuyor.

Orada test edecek imkan dahilinde değilim henüz ama , bunu ben arkadaşa ileteyim o belki birşeyler denemiştir :D Çok teşekkür ederim hocam.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 2357 Toplam Mesaj: 23
yurt rehberi