Bende Sonunda Heyklendim :)
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------
bende hackledim tafsilat.com çaktım indexi :) zone bakabilirsiniz.
adam dio ankara sen dion nerelerim kapkara -
FOXXLY hoca dün msn'de bi eleman, aspdepo.org scriptini vereyim mi dedi bana ? :) Ben de siteye bi bakmıştım, FOXXLY yazısını falan gördüm de hazır bişi kullanmayı sevmediğimden siktir et demiştim herife :)
Demek ki index bastı, bu akşam sorarım ona kim yaptı kim etti, nasıl yaptı falan diye ama benim konuştuğum elemanın nickine benzemiyo ordaki isim, arkadaşı falan atmıştır herhalde indexi..Dur ben sorayım da dönerim sana :D -
vay aq , gerçi script warez , sitede idare eder ondan warez scriptin reklamını yapmış oluyoz, bulunuyo her tarafda , ama hepside bozuk :D
benim indirdiğimde buda bozukdu , kaç gün uğraştım , editlemekle aq , sonunda düzeldi ,bu seferde heyklendik :S
11 gün sonra buraya yeni bi script yazacam onda açık varmı baksın lamer bozuntuları :D
-
HoT_JaZz@msn.com
hacı google da çıkıo msn i (: istersn ana avrat söv istersen suyuna git açık nerde ona bak (:
-
Sitenin Açıklarını Aratın Aratın Babayı Bulursunuz Biraz Daha Konuşun Siz Bi Daha İndex Atarım Göt Olur Kalırsınız:)) Bana Lamer Diyen İnsanlar Sitedeki Açığı Bulunda Size Usta Diyelim...
-
HoT_JaZz bunu yazdı:
Sitenin Açıklarını Aratın Aratın Babayı Bulursunuz Biraz Daha Konuşun Siz Bi Daha İndex Atarım Göt Olur Kalırsınız:)) Bana Lamer Diyen İnsanlar Sitedeki Açığı Bulunda Size Usta Diyelim...
-----------------------------senin yerin belli hocam.
bu konuda pek konuşma istersen .. ?
-
HoT_JaZz bunu yazdı:
-----------------------------abi bak yaz geldi her yer günlük güneslik.. tatil beldeleri cok güzel su sıralar.. sende bırak o klavyeyi git bi deniz kenarına otur kumsalda kumların ortasına.. hayır sorunun ne onu anlamadım? ne diye heklion yani yoksa sende iskonun varisi mi olcan zonheyçde birinci mi olcan? birinci olana madalya mı takıyolar ya da simdi sen hekledin de sana madalya mı taktılar? götün göge mi erdi amacını bi söyler misin bana lütfen?
-
o sitedeki açığı senin yaşının beşle çarpımı kadar çok bulacak kişi war war bu sitede fazla knşma istersen!
-
Fuckara bunu yazdı:
o sitedeki açığı senin yaşının beşle çarpımı kadar çok bulacak kişi war war bu sitede fazla knşma istersen!
Niye Bu Site FBİ Yamı Bağlı:) -
türkiyenin Fbı şubesi gbi bişi anlamazsın .)