Bendemi Acaba Sorun ?
-
hani bilgisayardan anladığımda söylenemez ama en azından formattı şuydu buydu kendime yetiyorum. tabii çevrede msn face den başka bişe bilmeyen onca insan var. basit ihtiyaçlarda hemen atlıyolar. Başka tanıdıklara gitsinler sevmem amk kafam rahat.
Bu sadece bilgisayar gibi anlamadığım bi konu en uzman olduğum konuda bile ortaya çıkmam. çünkü harbi cılkı çıkıyo. görüyorum öyle sivrileri bazen anlamadığı halde atlıyolar sonra her boka buna geliyolar bide anlayanlar olunca tamam anlamadığı halde atlıyor rezil olup çıkıyor. hiç takmıyacan kafana ne bok yerse yesinler. Adam gözümün önünde yanlış yapıyo yinede söylemiyorum ne bok yerse yesin derdi beni mi gerdi?
Siyasi, tarihi tartışmalarda bile en anlamayanına kadar herkes bişeler söyler. ben genelde dinleyici olur karşılıklı tartışmaları dinlerim. kendi görüşümdeki adamında karşı görüşlü adamı da bi iki cümleyle susturacam çok uç saçmalamalar oluyo ama umrumda değiller :) Birisi direk bana sormadıkça söylemem.
Boş koyun amk biraz rahat olun :)
Sen mi kurtarcan dünyayı :F
-
yapılan iyilikler zamanla mecburiyete donusebiliyor.
-
benim de 2 ark var 1 nin basını pc si var her ay sorun cıkıyo gidiyorum bide diyer ark var onun da evinde anası arıyo bende artık telefon lara cvp vermiyom numara deişcem ark sevmiyom zaten 1 cisi eve geliyo mecbur gidiyom neseki yazın memleke gidicem ordan üniye
yani söleme mek gerekiyomus millet beleşe getirmeye can atıyo ha 1 ark daha var severim kendisni ailesinide sorunu olursa her zman yardım ederim
çözüme gelirse 1 de gelince işim var 2 de gelirse işim var 3 de gelise işim var 4 de gelirse yapmak istemiyorum de bidaha seni görünce slm vaermez : )
-
tabi sevdin ark yardım edersin herkezede ben biliyom fln demezsin
-
Patavatsızlığına katlanacak bir kız bulursun olur biter hacı. Kız için maymun olmaya gerek yok dimi? Birşey ya 1 dir ya 0 dır. Bunun patavatsızlıkla alakasının olacağını sanmıyorum. Ama illaki dersen karşımdakileri çok kırıyorum katı olamam, görmezden gel o zaman derim.
-
Sky bunu yazdı:
-----------------------------
yapılan iyilikler zamanla mecburiyete donusebiliyor.
-----------------------------+1
-
Sorun sende , zeka olarak malesef çokta parlak bir insan değilsin.. adsense için beni msn'e ekleyip 2 saat boyunca saçma sapan şeyler yazmıştın msn'e. basit bi email onayını yapamayıp teamwiever ile makinene baglanayım diye msn den flood yapıodun.
Hepsini geçtim , siteye whois çekip , whois bilgilerini tbt ' de yayınlayıp bn şimdi bu siteye nabıyım tarzındna konusuodn sanki whois bilgileri bi bokmuş gibi :D
K. bakma ama bnm su ana kdr gördügüm en elit lamerler arasında top5 ' e oynarsın..
-
yorumun için saol
-
cLust3R bunu yazdı:
Sorun sende , zeka olarak malesef çokta parlak bir insan değilsin.. adsense için beni msn'e ekleyip 2 saat boyunca saçma sapan şeyler yazmıştın msn'e. basit bi email onayını yapamayıp teamwiever ile makinene baglanayım diye msn den flood yapıodun.
Hepsini geçtim , siteye whois çekip , whois bilgilerini tbt ' de yayınlayıp bn şimdi bu siteye nabıyım tarzındna konusuodn sanki whois bilgileri bi bokmuş gibi :D
K. bakma ama bnm su ana kdr gördügüm en elit lamerler arasında top5 ' e oynarsın..
-----------------------------hoca sağa sola bende pc biliyorum dersen sende böle olursun dene gör.ve bi kac defa yardım edesen
-
zamazingo bunu yazdı:
Önce kendimi anlatim 19 yaşına giricem 1 kac ay sonra Giresunda ufak bi mahallede oturuyorum Ufak yaştan beri bilgisayarların içindeyim Okul bitti aynı yerimde devam ediyorum Bendeki Sorun ise Biri yanlış Bişey yapıyosa bende onu Görüyosam dogrusunu illa anlatıcam sanki anlatmazsanm kendi kendimi yiyorum diğer şey ise hiç birşeye hayır diyemiyorum misal Mahallede Biri modem almış bana gel kurarmısın dedi gittim kurmaya ve kurdumda aradan 1 hafta geciyo modemi restliyo sonra gene benı cagırıyo bu böyle böyle 2 ay devam ediyo sonra arkdamdan laf yapıyo yapamadı edemedi bir başka sorunum olur olmadık yerde konusuyorum kısacası patavatsızlık yapıyorum bu patavatsızlıgım yuzunden kız arkadasımı kaybettim sizce bendeki bu saçma sorunne :S nasıl düzeltebilirim bunları tavsiyelerinize ihiyacım var
-----------------------------usta salla ya takma o kadar o problem bende de var.dörtdörtlük olmasada çoğu bilgisayar kullanıcısından biraz daha fazla anlıyorum ama her probleme atlıyorum yapamayınca başlıyrlar ta.şak geçmeye en basiti büroda ağ bağlantısı kuramadım :S