Benim 7 Sülalemi Atatürk Kurtarır Ama Ben Che"Yi Severim !
-
che yı falan sala ben bı kere sahılde oturrken elamnın tekı önumden gecıyo sol ğösünün altında Atatürkün imzası vardı dövme yaptırmıs helal olsun dedim cokda hoş durmusdu.
-
Ne kadar huzursuz adamlarsınız yahu.Adam altı üstü che tişörtü giymiş.Sanane a.k istediğini giyer.Size mi soracak?Ne biliyorsun atatürk'ü sevmediğini?Delinin biri kuyuya taş atıyor arkasından 40 kişi atlıyor ya bu başlıkta öyle bir hal almış.
Bu kadar salakça şeylerle vakit yormayın.Eminim bir çoğunuzun hayatında bu tişört giyme mevzusu gibi bir çok ironik şey var.Yok diyene gtümle gülerim.Son günlerde forumda dönen atatürk tartışmalarının cılkı çıktı.Aklınız sıra savunuyorsunuz ama öyle değil böyle saçma sapan fikirlerle atatürkçülüğe zararınız dokunuyor farkında değilsiniz.tıpkı ülkede atatürkçüyüz diye geçinen liboşlar gibi. -
en ilginci ne biliyormusunuz su ana kadar hic bir che avatari tasiyan uye konuya bi sey yazmamis
-
hiç kimse kusura bakmasın, hatta başlığa büyük ihtimal son girişim olur ama söylemeden edemeyeceğim;
ne salakça bir başlık bu =)
aslında başlıkta bir şey yok ama başlıkla ilk mesaj arasındaki dağlar kadar farktan olsa gerek benim bunu gereksiz olarak nitelemem...
istediğiniz gibi eleştirin ama dediğim gibi çok salakça, büyüyün artık, insanları kendinizce ayıracağınıza madem çok doğrusunuz kazanmaya çalışın...
hadi size iyi eğlenceler...
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------hiç kimse kusura bakmasın, hatta başlığa büyük ihtimal son girişim olur ama söylemeden edemeyeceğim;
aslında başlıkta bir şey yok ama başlıkla ilk mesaj arasındaki dağlar kadar farktan olsa gerek benim bunu gereksiz olarak nitelemem...
istediğiniz gibi eleştirin ama dediğim gibi çok salakça, büyüyün artık, insanları kendinizce ayıracağınıza madem çok doğrusunuz kazanmaya çalışın...
-----------------------------Heralde sen tariqat abisisin.Böle yüksekden takılıyorsun.Nese seni daha fazla muhatap almıyorum.Herkez işine baqsin
-
o abimi bilmem ama senin hala çcocuk olduğun açtığın başlıktan,içerisindeki yazıdan anlaşılıyor.büyüyün artık demiyeceğim çünkü büyüklerde bu başlığa senin görüşlerini onaylayacak şeyler yazmış.Büyümekle alakası yokmuş benim naçizane tavsiyem daha üsturuplu düşünün
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------hiç kimse kusura bakmasın, hatta başlığa büyük ihtimal son girişim olur ama söylemeden edemeyeceğim;
-----------------------------Heralde sen tariqat abisisin.Böle yüksekden takılıyorsun.Nese seni daha fazla muhatap almıyorum.Herkez işine baqsin
----------------------------- -
edit
-
edit...
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------o abimi bilmem ama senin hala çcocuk olduğun açtığın başlıktan,içerisindeki yazıdan anlaşılıyor.büyüyün artık demiyeceğim çünkü büyüklerde bu başlığa senin görüşlerini onaylayacak şeyler yazmış.Büyümekle alakası yokmuş benim naçizane tavsiyem daha üsturuplu düşünün
bayzin bunu yazdı:
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------Zaten biz cocuguz siz olgun yetişkinsiniz :I
Cık cık cık !
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------Mesaj bayzin tarafindan 6 Agustos 2008 (Çarsamba) 11:22 tarihinde yazildi.
Geçende Bursadaydım bir çocuk gördüm.Üstünde koskocaman Chenin resmi olan bir tişört var.Çocuğun tipinden belli avel bişey oldugu.Sorsan Che hangi ülkede devrim yaptı diye bilmezler.Ama özentiliğe gelince özentilikde sınır yoktur.7 sülalesini kurtaran atamızın resmini ben suana kadar hemen hemen hic bir insanın üstünde tişörtde falan görmedim.Adamlar kendilerine zerre kadar yararı olmayan Cheyi,Hitlerin hayranları oluyorlar nedense
Dünya Atatürke hayran olurken biz laf olsun diye başka kişilere hayran oluyoruz.
(Şimdi avatarında Chenin resmi olanlar sert cıkmasın bu sadece benim görüşüm)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Che giyen adama sölüyosun fakat televizyonda atatürk ü değil hümeyniyi seviyorum diyen türbanlı kız hakkında hiç yorum yapmıyosun bayzin o kız hakkındaki düşüncelerin neler?
-----------------------------sen o habere inanıyormusun çocuk?
öylesine sıradan bir kadını tv ye çıkartacaksın ve....
bombayı patlatacaksın ee ATATÜRK ü seviyormusun ne diyecekti a.q ? aşığımmı diyecekti...???.
bu soru niye o kadın kim amaç ne ?
amaç ülkeyi sikmek sikmek sikmek .....
sizin elinize böyle oyuncak verirler ve onlarla oynar durursunuz anca.
sonrada dersinizki a.q eller gidiyor aya biz kaldık yaya..
kalın a.q.