Benim Hayatım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    İbrahim tatlıses denen a.q evladının  benim hayatım şarkısının indirebilceğim link veya upload edicek bir arkadaş varmı çok acil arkadaşlar şimdiden saolun

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    yaktınız beni kıza ahava attım ben bulurum die göt olduk şimdi iimi kimsede yok mu bea al şimdi ne diycem ben kıza oakdarda artislik  yaptık amk:)

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    geliyor bekle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    yaktınız beni kıza ahava attım size güvendim tahriciler mutlaka link koyar die  ben bulurum die kıza sööledim  göt olduk şimdi iimi kimsede yok mu bea al şimdi ne diycem ben kıza oakdarda artislik  yaptık amk:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:
    -----------------------------
    İbrahim tatlıses denen a.q evladının  benim hayatım şarkısının indirebilceğim link veya upload edicek bir arkadaş varmı çok acil arkadaşlar şimdiden saolun
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=38210

birazcık ders alma olanağımızda hiç yok ki.Önce bir başlığı düzelt sonra adam gibi soru sor istediğin cvapta adma gibi gelsin

benim hayatım

ne demek bu ne senin hayatına ne olmuş diye girecekler ibodan benim hayatım mp3 yaz ne bileyim açıklayıcı olsun ve dediğim gibi tanımadığın, yolda gördüğünde imza istiyeceğin kişiler hakkında böyle konuşma.Birazcık saygın olsun ibrahim tatlı ses gibi şarkı söylemek, tv programı yapmak ço0k kolaysa sne çık müziği yap atvde programı yap bkalaım naısl yapıcan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    dai alllah tuttuğunu altın etsin allah seni tbt den eksik etmesin D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=38210

birazcık ders alma olanağımızda hiç yok ki.Önce bir başlığı düzelt sonra adam gibi soru sor istediğin cvapta adma gibi gelsin

benim hayatım

ne demek bu ne senin hayatına ne olmuş diye girecekler ibodan benim hayatım mp3 yaz ne bileyim açıklayıcı olsun ve dediğim gibi tanımadığın, yolda gördüğünde imza istiyeceğin kişiler hakkında böyle konuşma.Birazcık saygın olsun ibrahim tatlı ses gibi şarkı söylemek, tv programı yapmak ço0k kolaysa sne çık müziği yap atvde programı yap bkalaım naısl yapıcan

abi sana saygım var bu bir bugün tbt de baya bi elektrik yüksek ki saygı konusuna gelince ben pkklıya saygı duymam ve imzada istemem tanımadığımıda nerden biliyorsun  saygı kuralını en az senin kadar biliyorum emin ol buna  genede hatalıysan diyosanuz kusura bakmayın link veren arkadaşada  tşk ediyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hoca bak şimdi adam şarkı söylüyor.Bende iboyu sevmem.KEndisinden hoşlanmam bu yüzdenm hiç bir kasedini parayla almam korsna indiririm.Bizim şu anda ilgilendiğimiz nokta şarkıcı tarafı dimi?Bu adam sağlam aşrkı söylüyor bence.Ajdar gibi de şarkı söylüyorsa snein gözünde onada saygın olması lazım.

NAsıl?

Sen çıkıp tvde şarkı söyleye bilir misin 70 milyonun önüne çıkıp ibo gibi şarkı söyleye bilir misin?Büyük ihtimalle hayır.Yani benim hayatım şarkısı lazım bu anasını siktimin ibosunun şarkısı lazım orospu çocuğu bu Türkler siksin sülalesini bu piçin şarkısı varmı?

gibi bir tabir bence pek hoş değil.Biraz abarttım ama olayı anlamak için.Sen imza almassın sevmezsin pkk yardım ediyorsa herkez aq ama şu anda şarkıcı tarafından bahsediyoruz.Bak sevmiyorsun dimi o zaman kimseye demiyeceksin ben ibonun şarkısını istemiyorum diye dışlayacaksın.

ajdar ne oldu piyasada yok halk önce eğlendi sonra sinir oldu en sonunda gerçekten kıl oldular çıktığı tv kanalını değiştirdim bir sürü kişi öyle yaptı baktılar artık olmayacak al aşşağı ettiler anlata bildim mi.Tamam sende haklısın ama biraz da saygı ibrahim tatlı sesin şu şarkısı varmı yerine nedne amına kodum evladının şarkısı varmı gibi bir tarz ?

Ynalış anlama sana laf sokmak, senle tartışmak yada senle kavga etmek gibi bir amacım yok.Sadece internet tamam özgür ortamda biraz daha hareketlerimizde saygılı davranmaya dikkat edersek iyi olur.Sen ben saygılı davranırız büyür bu iş.

He sevmiyorsun bunu dile mi getireceksin doaldır.Dile getir ama bu tartışma konusu değil, saiyasi konu dğeil öyle birşey değil.NEden müzik konusunda pkk yada küfür içersin ki?İstediğin yerde dersin ben bu adamı sevmiyorum pkk ya yardım ediyor pkk bizim ülkemizin baş düşmanı.Tamam kabul ama amına kodum evladı şerefsiz piç in müziği vrmı deyincede olmuyor be abicim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

abi senin bügün sinirlerin gergin gel buraya sana bi soğuk bi kola ısmarlim (turka) tamam haklısın benden daha tecrübelisin en azından tbt de bastada dedim sana saygı duyan kişilerden biryim oldumu  gül çiçek olsa bide gül uzatim ok kusura   bakma doğru olana her zaman lafımız yok 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

zumsuk yazdıklarını anlayamadım pardon

ibonunda ajdarında hepsine cukum girsin bu daha güzel be :) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2090 Toplam Mesaj: 13