folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Benim Sağlık Sigortam Varmı

Benim Sağlık Sigortam Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi arkadaşlar benim babam emekli devlet memuru ondan emekli sandığım vardı ama malumunuz genel salık sigortası yasası çıktı şimdi ben ünüversite öğrencisiyim yaş 22 benim hala emekli sandığım varmı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

sgkya gıdıp baslat ogrencı belgenle

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

sgk ya öğrenci belgenle git bir form doldururlar ya da doldurmazlar senin sağlık güvenceni babanın üzerinden yaparlar. 25 yaşına kadar öğrenci olduğun sürece her sene öğrenci belgeni ibraz ederek babanın sağlık güvencesinden faydalanabilirsin.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Üniversite öğrencisinin imla ile imtihanı

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

salık olmayabilir ama sağlık olabilir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/

www.yesilgrow.com - Growshop
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

sgk ya öğrenci belgenle git bir form doldururlar ya da doldurmazlar senin sağlık güvenceni babanın üzerinden yaparlar. 25 yaşına kadar öğrenci olduğun sürece her sene öğrenci belgeni ibraz ederek babanın sağlık güvencesinden faydalanabilirsin.

her dönem olacak hocam o bahar ve güz dönemlerinde ayrı ayrı ibraz etmek zorundasın az önce sgk da aynı işlemi yaptım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    CnkGn bunu yazdı

Üniversite öğrencisinin imla ile imtihanı

:))

evet babanın üstüne oluyorsun. öğrencilik bitince düşersin. ozamana kadar check up yaptır. sonra diş bile çektiremeyebilirsin

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    h2so4 bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

her dönem olacak hocam o bahar ve güz dönemlerinde ayrı ayrı ibraz etmek zorundasın az önce sgk da aynı işlemi yaptım :)

hocam ben aöf öğrencisiyim geçen sene şubat ayında sgk daki bayan memura yaptırdım bu ibraz olayını ne zamana kadar geçerli diye

sorduğumda bi sonra ki şubat ayına kadar geçerli demişti ben bu ay tekrar gidicem 1 sene oldu işte. yoksa yanlış mı yaptım, kadını yanlış mı 

anladım, 1 dönem prim borcunu sıkıştırdılar mı bana şimdi, bak şüpheye düştüm içime krt düşürdün oldumu bu laf bu oldumu hocam yaw

piiiranha9242 tarafından 14/Şub/14 17:56 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bu devlet işlerinden nefret ediyorum 

işleri kolaylaştırmak varken zorlaştırıyorlar

sistemi bilmeyen kaç milyon kişi mağdur oluyor

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

şimdi arkadaşlar benim babam emekli devlet memuru ondan emekli sandığım vardı ama malumunuz genel salık sigortası yasası çıktı şimdi ben ünüversite öğrencisiyim yaş 22 benim hala emekli sandığım varmı

hoc alo 177 miydi 170 miyne ne öyle bir numara vardı aryayıp sorabilrisin sana gereken bilgiyi en sağlam şekilde onlar veriri ben ce..

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
Toplam Hit: 2162 Toplam Mesaj: 21