Benim Sağlık Sigortam Varmı
-
şimdi arkadaşlar benim babam emekli devlet memuru ondan emekli sandığım vardı ama malumunuz genel salık sigortası yasası çıktı şimdi ben ünüversite öğrencisiyim yaş 22 benim hala emekli sandığım varmı
-
sgkya gıdıp baslat ogrencı belgenle
-
sgk ya öğrenci belgenle git bir form doldururlar ya da doldurmazlar senin sağlık güvenceni babanın üzerinden yaparlar. 25 yaşına kadar öğrenci olduğun sürece her sene öğrenci belgeni ibraz ederek babanın sağlık güvencesinden faydalanabilirsin.
-
Üniversite öğrencisinin imla ile imtihanı
-
salık olmayabilir ama sağlık olabilir
-
https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/
-
DrKill bunu yazdı
sgk ya öğrenci belgenle git bir form doldururlar ya da doldurmazlar senin sağlık güvenceni babanın üzerinden yaparlar. 25 yaşına kadar öğrenci olduğun sürece her sene öğrenci belgeni ibraz ederek babanın sağlık güvencesinden faydalanabilirsin.
her dönem olacak hocam o bahar ve güz dönemlerinde ayrı ayrı ibraz etmek zorundasın az önce sgk da aynı işlemi yaptım :)
-
CnkGn bunu yazdı
Üniversite öğrencisinin imla ile imtihanı
:))
evet babanın üstüne oluyorsun. öğrencilik bitince düşersin. ozamana kadar check up yaptır. sonra diş bile çektiremeyebilirsin
-
h2so4 bunu yazdıDrKill bunu yazdı
her dönem olacak hocam o bahar ve güz dönemlerinde ayrı ayrı ibraz etmek zorundasın az önce sgk da aynı işlemi yaptım :)
hocam ben aöf öğrencisiyim geçen sene şubat ayında sgk daki bayan memura yaptırdım bu ibraz olayını ne zamana kadar geçerli diye
sorduğumda bi sonra ki şubat ayına kadar geçerli demişti ben bu ay tekrar gidicem 1 sene oldu işte. yoksa yanlış mı yaptım, kadını yanlış mı
anladım, 1 dönem prim borcunu sıkıştırdılar mı bana şimdi, bak şüpheye düştüm içime krt düşürdün oldumu bu laf bu oldumu hocam yaw
piiiranha9242 tarafından 14/Şub/14 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
bu devlet işlerinden nefret ediyorum
işleri kolaylaştırmak varken zorlaştırıyorlar
sistemi bilmeyen kaç milyon kişi mağdur oluyor
-
dead_march bunu yazdı
şimdi arkadaşlar benim babam emekli devlet memuru ondan emekli sandığım vardı ama malumunuz genel salık sigortası yasası çıktı şimdi ben ünüversite öğrencisiyim yaş 22 benim hala emekli sandığım varmı
hoc alo 177 miydi 170 miyne ne öyle bir numara vardı aryayıp sorabilrisin sana gereken bilgiyi en sağlam şekilde onlar veriri ben ce..