folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Benim Wirelees Kimler Kullanıyo ?

Benim Wirelees Kimler Kullanıyo ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamın Aleyküm ;

Wirelees başlantım var sınırsız ve sadece ben kullanıyorum. wirelees şifreside var benim haberim olmadan kimler kullanıyodur..  bunu nasıl öğrenebilirim...

Anlatabilmişimdir İşlhh

Şimdiden Tşkler......

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek
    Sen pc kapat.kullanmadıgın halde wireless ısıgı sürekli yanıp sönüyosa biri cekiyodur :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    192.168.2.1 ve 1.1 den modemin arayuzune gir yerel ağ veya buna benzer bi isim olacak modeminde.orada senin modemden veri alan tüm pclerin ip leri dahil göreceksin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

celik bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sen pc kapat.kullanmadıgın halde wireless ısıgı sürekli yanıp sönüyosa biri cekiyodur :)

o modemde yanan ışık arada bi yanıp söner hocam öyle o ışığı takip etmeyle bi halt anlayamayabilirsin..

misal bak nette buldum kablosuzseçeneği olur bu sol panelde.. ordan kullanıcılara bakabilirsin senin bilgisayarının adı dışında bi bilgisayar adı varsa ağına senden başkaları erişebiliyodur..

ya da resimdeki menuden sistemdeki istemci seç sekmesine bak eğer yine senin bilgisayarının adından başka bir bilgisayar adı görüyorsan ağında başkaları dolanıyordur gibi..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek
    tarzan bunu yazdı:

celik bunu yazdı:

o modemde yanan ışık arada bi yanıp söner hocam öyle o ışığı takip etmeyle bi halt anlayamayabilirsin..

misal bak nette buldum kablosuzseçeneği olur bu sol panelde.. ordan kullanıcılara bakabilirsin senin bilgisayarının adı dışında bi bilgisayar adı varsa ağına senden başkaları erişebiliyodur..

ya da resimdeki menuden sistemdeki istemci seç sekmesine bak eğer yine senin bilgisayarının adından başka bir bilgisayar adı görüyorsan ağında başkaları dolanıyordur gibi..

hacı ii güzelde benim modem

Tp-Link TD-W8901G

nasıl yapıcam bunda

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

basit bir ip tarayıcı işini görür.

http://www.radmin.com.tr/download/ipscan15.exe

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    bunu modemine giris yaptiktan sonra baglanan mac adreslerini goruntuleyerek ogrenebilirsin. kendi pc nin mac adresinden farkli bir mac adresi modemine baglaniyorsa netine bir ortakci bulmussun demektir : ) bunu engellemek icin ise ayni yerde mac adresi engellemeden izinsiz baglanan mac adresini yazarak yapabilirsin. ama ben guvenlik manyagiyim alayini tanimam diyorsan oradaki ayarlarda sadece 1 mac adresinin baglana bilecegi durumda vardir. iste oraya kendi makinanin mac adresini yazarsan senin disinda kimse o modeme baglanip nette gezinemez.

marka ogrendikten sonra duzenleme:
    tp-lik icin security > mac filtering bolumnden soylemek istedigimi yapabilirsin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

modemin kitapçığında vardır.

192.168.2.1 

192.168.1.1  

dene. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

hacı indirdim scan tıkladım görüntü bu şimdi ne yapmam gerekir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Trzes bunu yazdı:

hacı ii güzelde benim modem

Tp-Link TD-W8901G

nasıl yapıcam bunda

valla caney sende şans yok demin dolandığım yerde senin modemden vardı bilsem sorduğunu şifreside wep di kırar screen alırdım yazardım :D googledan bak modeminin ipsine aynı şekilde gir kontrol et ama zaten wireless diyosun şifreleme türünü wep yapma wpa yaparkende telefon numarası yada bir kelime listesinde yer almayacak şekilde ayarla wpa olunca birinin sızabileceğini pek sanmam, tkiptun-ng vardı ne durumda bilmiyorum(wpa-tkip içindi) :| yani güvenli bi algoritma mevcutken eski algoritmayı kullanma ki böyle kaygıların olmasın(wep şifrelemesini kullanıyorsan tabi)..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Trzes bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

hacı indirdim scan tıkladım görüntü bu şimdi ne yapmam gerekir

status kısmında dead yazan ip numaralarında pc yok demektir yada o ipten kullanılmıyor alive yazan kısımlarda ise bağlı olan pc leri görebilirsin.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2749 Toplam Mesaj: 15