Benzin Ve Motorine Zam
-
Irak'taki IŞİD krizinin petrol fiyatlarına yansımasının ardından benzine ve motorine zam geldi. Benzine 10, motorine 12 kuruş zam yapıldı.
Irak'taki IŞİD krizinin ardından petrol fiyatlarındaki artış pompaya yansıdı. Bugünden geçerli olmak üzere benzine 10, motorine ise 12 kuruş zam geldi.
Zamlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
Zamlardan önce İstanbul Avrupa yakasında 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5,02 TL'ydi.
KAYNAK
-
Gelsin amk ben hep 20 liralık alıyroum motora
-
insanlarımız zamlara o kadar alıştı ki başlarını kaldırıp bakmıyor bile.. bu devirde ne kadar normalleşti bir çok absürd olay.. eskiden zamları eleştiren yığınla film varken şuan hiç bir filmde öyle şeyler geçmiyor..
sen büyüksün tayyip başkan, bu milleti bir sürü absürd şeye alıştırdığın için.. sana son yüzyılın şeytani deha ödülünü vermeleri lazım.. gerçi sen alışıksın yahudiden ödül almaya bunu da alırısn
-
Arabam yok arabası olanlar düşünsün,diyen bi zihmiyet varken bizde geçirebildikleri kadar geçirsinler
-
edit: ne desen boş. isterse % 100 zam yapsınlar % 50 yine bunları destekler
kaygusuz tarafından 20/Haz/14 00:26 tarihinde düzenlenmiştir
hurriyetin sayfasını açınca sanki alet horny olmuş gibi hissettim -
10 kuruş zam mı oha. Benzin 5 tl yi iyicene aştı.
Biz bu memlekette cidden yaşamıyoruz
, hayatta kalıyoruz desem yeridir. -
Işid terörü devam ettikçe benzine daha çok zam gelecektir.
-
HeYeT bunu yazdı
Işid terörü devam ettikçe benzine daha çok zam gelecektir.
%60 lık vergiden indirim yapsın o zaman devlet.. %65-70 oranında vergi alınıyor bildiğim kdarıyla.. dünyada böyle vergi alan biri yok.. şimdi suç ışid e mi gitti.. bundan önce yine 5 liraydı o zaman suç kimdeydi :) dünyanın en pahalı benzinini kullan sonra suçuyu ona buna at.. dünyada 140 dan fazla ülke var.. biz lideriz ama bu konuda :))
-
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/135202/benzin-zammindan-memnun-olan-vatandas
10 liraya kadar sıkıntı yok diyor göt kılları.
-
Zaten bahane arıyorlardı muhtemelen benzine zam yapmak için
-
oleyy :)