Beraber Sinek Ve Haşere Öldürücü Yapalım.
-
Hocam,
Sadece sinekler için bknz: http://www.youtube.com/watch?v=pNjyLRQutXs
Elektronik için: http://danyk.cz/lap2_en.html
Zande tarafından 12/Tem/14 12:26 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam şeker, meyve suyu, bal vs. bunlar sineklerin ilgisini çeker. Yem olarak kullanabilirsin bence.
-
çok denedim içbiri şekerli mayalı suya gelmiyorlar et bile koydum ama gelmıyorlar. sadece insanı ısırıp kaçıyorlar.
-
zalimadam bunu yazdı
çok denedim içbiri şekerli mayalı suya gelmiyorlar et bile koydum ama gelmıyorlar. sadece insanı ısırıp kaçıyorlar.
Hocam okadar şeyle uğraşmışsın benimki belki basit kaçacak ama yine de tavsiyem olsun: şu raid veya detanın tabletleri oluyor böyle makinası var prize takıyosun tableti koyuyorsun çok etkili oluyor. benim odaya koyunca mesela taktığım andan itibaren sabaha kadar felaket etkili oluyo beyazlaşınca böyle (8-10 saat sürüyor) etkisi geçiyor ama tüm geceyi çıkarıyor baya da etkili . iki tane taksan nekadar büyük olursa olsun çok etkili olur diye düşündüm
-
amcam 2.5 luk pet şişeye küçük bi delik açmış için su + kan koymuş, bir parçada küçük et komuş sanırım. arılar + sinekler o delikten girip şişeye çıkamıyorlar. suya düşüyorlar ölüyorlardı.
acayip bi şekilde katliam yapmış. şişenin içindeki suyun yüzeyi arıdan sinekten geçilmiyor ama çoğunluk arıydı %80 diyeyim.
öyle bi sıvı karışımı yapabilirsin. hatta suya elektrik verebilirsin :D
-
Su ucunden kullaniyorum memnunum sinek kelebek falan birakmiyorlar
-
şimdi ilaçlamada yapılan eksik 1 kere ilaçlayıp sonuç alamayız neden mesela sinekler sıçtımı yumurtalarını sıçtı biz büyükleri öldürdükmü öldürdük ama o yumurtalar tekrar sinek yapıyor yani 3 - 5 kere üst üste etkil bilaçlama ile anca byük kısmını yok edebiliriz.
bide cu cazur cuzur eden sinekelri pişiren makina var elektrik le öldürüya hayvanı o çok pis kokuyor alim deme :S
-
beyler ben şeker maya karışımını denedim hiç işe yaramadı.
o zaman bu haşereleri kendine çeken evde yapılabilecek en etkili karışım nedir bildiğniz ?.
ne denediysem gelmediler ibneler.
bari gelip saldıracakları karışım yapayım gerisi kolay. elektrikte veririm kafesede haps ederim :S
-
Hocam bu kadar kasacağına cama sineklik taktır. :)
-
@zalimadam mikrodalga fırın trafosu kullan dicem yüksek gerilim için ama insanlar içinde tehlikeli olur.