folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beraber Sinek Ve Haşere Öldürücü Yapalım.

Beraber Sinek Ve Haşere Öldürücü Yapalım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Hocam,

Sadece sinekler için bknz: http://www.youtube.com/watch?v=pNjyLRQutXs

Elektronik için: http://danyk.cz/lap2_en.html

Zande tarafından 12/Tem/14 12:26 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

hocam şeker, meyve suyu, bal vs. bunlar sineklerin ilgisini çeker. Yem olarak kullanabilirsin bence.

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

çok denedim içbiri şekerli mayalı suya gelmiyorlar et bile koydum ama gelmıyorlar. sadece insanı ısırıp kaçıyorlar.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

çok denedim içbiri şekerli mayalı suya gelmiyorlar et bile koydum ama gelmıyorlar. sadece insanı ısırıp kaçıyorlar.

Hocam okadar şeyle uğraşmışsın benimki belki basit kaçacak ama yine de tavsiyem olsun: şu raid veya detanın tabletleri oluyor böyle makinası var prize takıyosun tableti koyuyorsun çok etkili oluyor. benim odaya koyunca mesela taktığım andan itibaren sabaha kadar felaket etkili oluyo beyazlaşınca böyle (8-10 saat sürüyor) etkisi geçiyor ama tüm geceyi çıkarıyor baya da etkili . iki tane taksan nekadar büyük olursa olsun çok etkili olur diye düşündüm

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

amcam 2.5 luk pet şişeye küçük bi delik açmış için su + kan koymuş, bir parçada küçük et komuş sanırım. arılar + sinekler o delikten girip şişeye çıkamıyorlar. suya düşüyorlar ölüyorlardı.

acayip bi şekilde katliam yapmış. şişenin içindeki suyun yüzeyi arıdan sinekten geçilmiyor ama çoğunluk arıydı %80 diyeyim.

öyle bi sıvı karışımı yapabilirsin. hatta suya elektrik verebilirsin :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Su ucunden kullaniyorum memnunum sinek kelebek falan birakmiyorlar

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

şimdi ilaçlamada yapılan eksik 1 kere ilaçlayıp sonuç alamayız neden mesela sinekler sıçtımı yumurtalarını sıçtı biz büyükleri öldürdükmü öldürdük ama o yumurtalar tekrar sinek yapıyor yani 3 - 5  kere üst üste etkil bilaçlama ile anca byük kısmını yok edebiliriz.

bide cu cazur cuzur eden sinekelri pişiren makina var elektrik le öldürüya hayvanı o çok pis kokuyor alim deme :S

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

beyler ben şeker maya karışımını denedim hiç işe yaramadı.

o zaman bu haşereleri kendine çeken evde yapılabilecek en etkili karışım nedir bildiğniz ?.

ne denediysem gelmediler ibneler.

bari gelip saldıracakları karışım yapayım gerisi kolay. elektrikte veririm kafesede haps ederim :S

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam bu kadar kasacağına cama sineklik taktır.  :) 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

@zalimadam  mikrodalga fırın trafosu kullan dicem yüksek gerilim için ama insanlar içinde tehlikeli olur.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 8721 Toplam Mesaj: 34